Sziasztok. Láttam az évadnyitó gurulás képeit, gratula a szervezőknek és a résztvevőknek . Remélem egyszer sikerül majd részt vennem egy ilyen guruláson.
Aki gumiban gondolkodik, most ajánlotta egy ismerősőm ezt az oldalt sztem egész jó áraik vannak:motorgumi
Ti milyen plexit ajánlotok?
mert nekem a gyári pont a fülem alá fújja a menetszelet és fáj a fülem tőle.
12cm es elég lenne amit az euromotorban forgalmaznak? a gyári 9cm vagy hogy van ez?
Köszönöm! Ezt is tudom akkor már! :)
Amúgy ennek üzemelését,hogyan tudom csekkolni?
12cm es elég lenne amit az euromotorban forgalmaznak? a gyári 9cm vagy hogy van ez?
EXUP= EXhaust Ultimate Power valve.
A kipufogó átmérőjét állítja az aktuális fordulatszámhoz. Ettől lesz nyomatékosabb az alsó-középső tartomány. A kipufogó-rendszer motor oldali nyomását növeli meg.
Örülök, hogy jó volt a túra és szép helyeken voltatok.
Sajna melóztam hétvégén, így csak vasárnap tudtam elmenni egy 150-est, de azt is nagyon élveztem. Csak rohadt sok a bogár.......
Remélem sikerül majd menni veletek, ha mást nem egy múltkorihoz hasonlót, Jim-x és Freemailpeti társaságában.
Szívesen csatlakoznék egy rövidebb túrához,hogy megismerjem a társaságot személyesen. De én csakis délután tudok elmenni és hétvégén is délután érek rá mert hétfőtől-vasárnapig melózok.
Rég voltam már Dobsina fele elmennék ismét.
HA bármi van szóljatok.
Köszönöm!Még egy kérdésem van.Sajnos 1 kulcs van hozzá, és az is sajnos a fekete.Nem tudjátok, hogy alvázszám vagy motor szám alapján kitudják-e deríteni a kulcs kódját és pótolható-e vagy cserélni kellene a komplett indításgátlót kulccsal együtt.
Aki gumiban gondolkodik, most ajánlotta egy ismerősőm ezt az oldalt sztem egész jó áraik vannak:motorgumi
Egy forintot nem adnék a BT20-ért! Nem még használtért... Elég volt a gyárit elkoptatni, örültem, hogy megszabadultam tőle!
Kisbocsi: Valamit majd összehozunk!
Üdv:Jim-X
Amúgy ennek üzemelését,hogyan tudom csekkolni?
Van egy eladó gumi. A képen felírtam a bordamélységeket.
Szerintetek érdemes megvenni?
A kipufogó átmérőjét állítja az aktuális fordulatszámhoz. Ettől lesz nyomatékosabb az alsó-középső tartomány. A kipufogó-rendszer motor oldali nyomását növeli meg.
Örülök, hogy jó volt a túra és szép helyeken voltatok.
Sajna melóztam hétvégén, így csak vasárnap tudtam elmenni egy 150-est, de azt is nagyon élveztem. Csak rohadt sok a bogár.......
Remélem sikerül majd menni veletek, ha mást nem egy múltkorihoz hasonlót, Jim-x és Freemailpeti társaságában.
:)
Rég voltam már Dobsina fele elmennék ismét.
HA bármi van szóljatok.
Úgyhogy azóta se néztem, de nem is tapasztalok semmi rosszat a kanyarban.
A tömörítés miatt romlott a minőség.
http://youtu.be/vZrhv-Y8Xag
Már tornáznom sem kell.
Yamaha Fazer segítsünk és ismerkedjünk-ez a "központ"
ide került fel pár darab.
Nemtalálom a csoportképet! Hol keressem a motorozz.hu-n
?
tán akrobata mutatványokat,hogy izomlázad lett
a lábtartókat meg feleslegesen fényeztem át