Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez egy hulladék
Sziasztok. Láttam az évadnyitó gurulás képeit, gratula a szervezőknek és a résztvevőknek . Remélem egyszer sikerül majd részt vennem egy ilyen guruláson.
Aki gumiban gondolkodik, most ajánlotta egy ismerősőm ezt az oldalt sztem egész jó áraik vannak:motorgumi
Hali!

Egy forintot nem adnék a BT20-ért! Nem még használtért... Elég volt a gyárit elkoptatni, örültem, hogy megszabadultam tőle!

Kisbocsi: Valamit majd összehozunk!

Üdv:Jim-X
Hát csak akkor jó ez a gumi ha kanyarba mész végig!
Ti milyen plexit ajánlotok?
mert nekem a gyári pont a fülem alá fújja a menetszelet és fáj a fülem tőle.
12cm es elég lenne amit az euromotorban forgalmaznak? a gyári 9cm vagy hogy van ez?
Köszönöm! Ezt is tudom akkor már! :)
Amúgy ennek üzemelését,hogyan tudom csekkolni?

Ti milyen plexit ajánlotok?
mert nekem a gyári pont a fülem alá fújja a menetszelet és fáj a fülem tőle.
12cm es elég lenne amit az euromotorban forgalmaznak? a gyári 9cm vagy hogy van ez?
Sziasztok.

Van egy eladó gumi. A képen felírtam a bordamélységeket.

Szerintetek érdemes megvenni?
Én se tudtam elmenni a túrára, de egy tavalyi eger-féle gurulásba benne lennék megint!
EXUP= EXhaust Ultimate Power valve.
A kipufogó átmérőjét állítja az aktuális fordulatszámhoz. Ettől lesz nyomatékosabb az alsó-középső tartomány. A kipufogó-rendszer motor oldali nyomását növeli meg.
Sziasztok!

Örülök, hogy jó volt a túra és szép helyeken voltatok.
Sajna melóztam hétvégén, így csak vasárnap tudtam elmenni egy 150-est, de azt is nagyon élveztem. Csak rohadt sok a bogár.......

Remélem sikerül majd menni veletek, ha mást nem egy múltkorihoz hasonlót, Jim-x és Freemailpeti társaságában.
Hát akkor marad a gyári!
:)
Szívesen csatlakoznék egy rövidebb túrához,hogy megismerjem a társaságot személyesen. De én csakis délután tudok elmenni és hétvégén is délután érek rá mert hétfőtől-vasárnapig melózok.

Rég voltam már Dobsina fele elmennék ismét.
HA bármi van szóljatok.
Mi az exup?
Nem, említettem barátomnak de azt mondta minek nézni egy 8900km es motoron.
Úgyhogy azóta se néztem, de nem is tapasztalok semmi rosszat a kanyarban.
öreg ne viccelődj már! fitt vagy és üde
Kipróbáltam az új kamerát, pont befér a sisakba, és elég jó videót csinál.
A tömörítés miatt romlott a minőség.

http://youtu.be/vZrhv-Y8Xag
Peti egyszerű egy öreg vagyok, kettő meg az idén eddig nekem 160km-t sikerült motorolni!
Már tornáznom sem kell.
Dynomennek 950, nekem 930, táblától tábláig.
http://www.motorozz.hu/img/forum/885264_1.jpg

Yamaha Fazer segítsünk és ismerkedjünk-ez a "központ"
ide került fel pár darab.
Szia!
Nemtalálom a csoportképet! Hol keressem a motorozz.hu-n
?
izomláz nah de Nyúl! te mit csináltál motorozás közben
tán akrobata mutatványokat,hogy izomlázad lett
motorozz.hu-n fenn van

a lábtartókat meg feleslegesen fényeztem át
Köszönöm!Még egy kérdésem van.Sajnos 1 kulcs van hozzá, és az is sajnos a fekete.Nem tudjátok, hogy alvázszám vagy motor szám alapján kitudják-e deríteni a kulcs kódját és pótolható-e vagy cserélni kellene a komplett indításgátlót kulccsal együtt.
Szia. Bemész egy yamaha kereskedőhöz és adnak, ingyen s bérmentve.
Jah ... kíváncsi vagyok a Debreceni srácoknak mennyi lett a vége km-ben! Nekem 789km volt az egész háztól házig!