Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meglátjuk mit mondanak Várpalotán ha nem kell hozzányúlni akkor nem bántom,Pazzaz kormány van rajta nekem,irányíthatóság szempontjából mondják jobbnak,szélesebb fogás,könnyebb tartás.
Most látom, hogy nem a gyári kormány van a gépeden! Mit mondasz ahhoz képest milyen? Én is gondolkodtam, h cseréljek-e Ez pontosan milyen kormány?
Persze így van, de ha gyári könyv is 40ezret ír, nem merném bevállalni, h most éppen akkor mennyire mosott fület aznap Szerintem azért ezeket ajánlatos betartani! Én 40-nél állítattam, és kellett is 4-5 szelepet cserélni...
Ezt nekem a Yamaha Némethnél mondták,ők így csinálják.
Hozzájuk viszem a héten olajcserére.
Szelephézagot csak akkor kell beállítani ha van is hangja már a szelepeknek,egy jó szerelő ezt észre is veszi ha kell,nekem is 39000van a gépben de azt mondják a hangja alapján hogy felesleges hozzányúlni,semmi szelephangja nincs a motornak.
Áhh elkezdtem írni, és eltűnt Szóval! Én vettem rá duplabubis plexit, sokat filóztam, h túrát, vagy ezt válasszam, de végül ez lett, mert amennyivel ez szebb a túra annyival nem nyújt több szélvédelmet, kb ez volt a szempont Kicsit behúzom fejem és már nem is érzek 1 gramm szelet sem. Az olaj! Én 5000-ként cserélek 10 helyett, 5e-ként olajat, 10-ként olaj+szűrő!(Ezt csak mondom nem kell így)Eddig Castrolt (10W50) használtam, de most fogok váltani Q8 10W50-re, sokan ajánlják, h jobb, meg API SL besorolású, ami eddig a legjobb, és ami nem utolsó szempont, h árban is jó. Sportkipufogó van rajta + K&N szűrők még Dynojet kittet nem vettem rá, kicsit tartok is tőle, h a kuplungot zabálná:S Viszont nagyon kíváncsi lennék milyen lesz tőle...Nemis a plusz néhány ló, hanem a gázreakció. Telóolaj még gyári enyémben is!Szerelőm azt mondta, h kár addig piszkálni, míg semmi baja, olaj+szimering...stb, bár én is inkább lecseréltetném! Fékolajat cseréld le mindenképp! Sztem 5.1-re én motult használok, előző ami volt azzal a hátsófékem 1x nem működött (beforrt a folyadék vagy nemtudom) de full lenyomtam a pedált és semmi!Ez az ominózus videó közben történt ami kint is van az adatlapon Hűtőfolyadékot is cseréld sztem, és csak olyat tegyél bele ami jó alumínium blokkhoz. Szelephézagot 40ezernél állíttasd be, akkor írja gyári könyv is! Nagyon sok extra tudományom van amúgy a géphez, külföldi oldalakról, ha érdekel . Lánccal mi a helyzet, ennyi km-nél már csere érett kezd lenni!?
köszönöm.
Többek között ilyeneket énekel :

http://www.youtube.com/watch?v...

Üdv:Jim-X
De az eredeti előadó asszem az Enya

Adiemus - Adiemus! Nagyon jó zene

jövő hétre sok klubb, baráti kör, meg csapat vág neki idei első tervezett gurulásnak.. sok motoros klubban jövő hét az évanyitó..
kíváncsi leszek kik vállalják be a gurulást, ha nem változik az idő..
Köszi! Remélem mielőbb tudunk menni. Egyelőre annyit tudtam menni, amennyivel elhoztam az eladótól (Mátra lábánál lakik) Pestig. Ráadásul nem is ott lakom, de muszáj volt megállni mert kezdtem komolyan szétfagyni. Ma meg ugye nem kellett hazahoznom ...
Azért eljön a mi időnk is.
Koszi, es boldog nevnapot a tobbielnek is!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi annak a számnak a címe ami krisztián videójának a háttérzenéje ?
http://www.youtube.com/watch?v...
Váóv mintha csak az enyémet látnám eredeti állapotában Gratulálok Szép, szép, vigyázz rá! Mikor gurulunk egyet?
azért egy tócsa kevés de aki mondjuk egy esős menet után nem mossa le hanem rászárad akkor már dologzik,,,
nemtudom, hogy ráégne-e.
fórumon olvastam valahol.
én nem viccnek szántam, csak tudodm, hogy a mániás sikamikálóknak pont ez a dolog veszi el a munkájuk értelmét, hogy első tócsa és vége..
akkor inkább kenjük be disznó zsirral altartjuk a kenyeret és meg is van az uzsi
olaj?
az meg jol ráég
valahol az olvastam, hogy ha aleömlőket bekenyed vékonyan olajjal akkor tovább bírja a és nem foltosodik be egyből az víztől.
Nem...majd pasztázok mi? Nem vagyok időmilliomos, mint mondottam vala

kis flexxel gyorsan megy mi
Jóestét!

NA a leömlők csillognak villognak, de azért ez fasza, hogy hazajövök, mondom leszarom ha minusz tíz van is, de kimegyek egy körre (a kistó be volt fagyva...) erre mire végzek a pucerájjal elkezd a hó is szakadni... Mi a tököm van itt? Globális lehűlés?

Eszem faszom megáll...

szerintem oldalanként 2... 2x2 úgy a 4.... +hátúl 1.
de az S2 elöttiben is 2 dugatyú van csak nem ilyen típus. aztán ha roszúl tudom akkor osszatok le...
Hún van abba a 4 dúgattyúúúú?