Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elmegyek ezekhez a 3 betűs fiúkhoz, oszt csináljanak Neki vmi mélyebb hangot...
Ha nincs annyi pénzed és mindenképpen akarsz valamit kezdeni a dobbal akkor PRC.
Na mit tegyek?!
Néztem a Two Brothers dobokat, de amennyibe kerülnek...
Pffff....
Ok.

Akkor most kiestem?
Azok hü..ék akik egy órán belül nem írnak be ide!
Igyekszem Köszönöm saját gyártmány kis csukló van benn le is lehet hajtani egy mozdulat akár menet közben is fz6 ra is csinéltunk már ilyet meg hornetre is bovdenest
megérdemelted volna ,hogy motorozz
én meg ugy láttam a falak mögül,hogy jégeső esett ma
Hali!

Úgyhallottam kegyetlen jó idő volt ma! Én meg csorgatom itt a nyálam... Aki nem vitte ki ma a vasat az szégyelje magát

Üdv:Jim-X
Én csak holnap kezdem összerakni a gépet...de sajnos a "cuccok" fele még nincs meg
...azt a rendszámot csak rendőrhelikopterrel lehet leolvasni.
Rendszámod jó áramvonalasan van fent
hmmm széép motor :)
Tavaszodik
akinek jol megy,,,,
nah rádobtam a széleskormányt a gépre :)
nagyon fain.. a gázbovden nálam beért, viszont a dudának a vezetékét áttfűztem máshogy, hogy ne feszülljön, most már minden fasza.. túraplexi, dupla tompított, széleskormány :D
tudtok olcsón valami jó bukógombát amire nem jellemző, hogy kitörné a vázat, akkor azt jelezzétek, mert azt még feldobom rá...
Pörög a téma.
sisak nélkűl, részegen, jogsi nélkűl, lejárt forgalmival, szembesávban.
"frankón egyensúlyban van a motor és no para, no stress.." .
.. no control, no chance
Hát tudod van néha olyan forgalmi helyzet amikor a motoros unatkozik.. (általában akkor csínál hülyeséget)
Nyáron próbálgattam, hogy felállok menete közben és szét tett kezekkel frankón egyensúlyban van a motor és no para, no stress..
ha fent vannak a súlyok akkor nem szitál.. akkor nem para.. nyíl egyenesen suhan tovább..
csak így súlyok nélkűl meglepő volt, hogy elkezdett beszitálni amikor egy pillanatra elengedtem.
ha szitál akkor ott nincs valami rendben, néha néha én is elengedem a kormányt, de nem szitál, persze ne 100 fölötti tempora gondolj
Melyik az a forgalmi helyzet, mikor el kell engedni a kormányt? Szerintem ha visszaszereled akkor is fog szitálni.
A Karunál áll a garázsban egy igai angol fazer Csak jobb kormányos