Igyekszem Köszönöm saját gyártmány kis csukló van benn le is lehet hajtani egy mozdulat akár menet közben is fz6 ra is csinéltunk már ilyet meg hornetre is bovdenest
nah rádobtam a széleskormányt a gépre :)
nagyon fain.. a gázbovden nálam beért, viszont a dudának a vezetékét áttfűztem máshogy, hogy ne feszülljön, most már minden fasza.. túraplexi, dupla tompított, széleskormány :D
tudtok olcsón valami jó bukógombát amire nem jellemző, hogy kitörné a vázat, akkor azt jelezzétek, mert azt még feldobom rá...
Hát tudod van néha olyan forgalmi helyzet amikor a motoros unatkozik.. (általában akkor csínál hülyeséget)
Nyáron próbálgattam, hogy felállok menete közben és szét tett kezekkel frankón egyensúlyban van a motor és no para, no stress..
ha fent vannak a súlyok akkor nem szitál.. akkor nem para.. nyíl egyenesen suhan tovább..
csak így súlyok nélkűl meglepő volt, hogy elkezdett beszitálni amikor egy pillanatra elengedtem.
Néztem a Two Brothers dobokat, de amennyibe kerülnek...
Pffff....
Akkor most kiestem?
Úgyhallottam kegyetlen jó idő volt ma! Én meg csorgatom itt a nyálam... Aki nem vitte ki ma a vasat az szégyelje magát
Üdv:Jim-X
nagyon fain.. a gázbovden nálam beért, viszont a dudának a vezetékét áttfűztem máshogy, hogy ne feszülljön, most már minden fasza.. túraplexi, dupla tompított, széleskormány :D
tudtok olcsón valami jó bukógombát amire nem jellemző, hogy kitörné a vázat, akkor azt jelezzétek, mert azt még feldobom rá...
.. no control, no chance
Nyáron próbálgattam, hogy felállok menete közben és szét tett kezekkel frankón egyensúlyban van a motor és no para, no stress..
csak így súlyok nélkűl meglepő volt, hogy elkezdett beszitálni amikor egy pillanatra elengedtem.