jövőhét elején tudom csak feldobni.. a gyári kormányról leszedtem a súlyokat oda adtam egy havernak, vág az új kormány végébe menetet aztán belepróbálja...
egyész hétvégén kormánysúlyok nélkül motoroztam elég veszélyes... elengedem a kormányt és egyből elkezd szitálni.
Sziasztok. Pesten ma 9-12 fok volt,kicsit szeles idő.
De fanatikusak már voltak kinn, sőt két fz6-at is láttam, az egyik rendszáma ... 168. Jó nekik!Én meg melozok
25ezer, valósnak tűnik. Többet is megnéztem, ez tűnik a legjobbnak az összes közül. Nincs összebaszva a fényezése, lánc-lánckerék jók, gumik is, stb. Próbakör még nem volt.
sejtésem szerint 6000 ként kell cserélni,
félszintetikus motult mondanám motul 5100 10w40 vagy 15w50
bukó gomba helyet érdemesebb bukócsőben gondolkozni, pl Nála
lehet érdeklődni vagy shoxba kapsz Givit
én ennyit tudtam segíteni, majd jönnek az fzs es kollégák (Sirtomi,Nyúl és a többiek)
Üdv.
Úgy néz ki hamarosan Fazer tulaj leszek ha minden összejön (2002-es évjárat). Lenne pár kérdésem. Milyen olajat használtok a gépbe, mennyi kell bele és milyen intervallumban kell cserélni (6000km?)? Gyertyából milyen kell? Teljesítményadója és biztosítása kb. mennyibe van? Tankbőrt, bukógombát honnan lehet beszerezni? Válaszokat előre is köszönöm.
egyész hétvégén kormánysúlyok nélkül motoroztam elég veszélyes... elengedem a kormányt és egyből elkezd szitálni.