Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jövőhét elején tudom csak feldobni.. a gyári kormányról leszedtem a súlyokat oda adtam egy havernak, vág az új kormány végébe menetet aztán belepróbálja...
egyész hétvégén kormánysúlyok nélkül motoroztam elég veszélyes... elengedem a kormányt és egyből elkezd szitálni.
helyes! kukorica csutka van
Bocs, most akkor betérdelek a sarokba öt percre...
Heeh, én ilyen GS en csináltam az A-s jogsit...
lám igazad van!

de akor is kötekszek veled! mert az nem "fz6 2002" hanem FZS!
"szövcsi"
kösz fiúk. még nem az enyém, egyelőre...
Az is van!
de az övé 2002es! fzs !
Beszéltem Koos66 -tal! Holnap meglesz a hesburkolat is ... márcsak a festőmnek kell "banyalni",hogy ugyna má fesse le a szarjaimat!
Sziasztok. Pesten ma 9-12 fok volt,kicsit szeles idő.
De fanatikusak már voltak kinn, sőt két fz6-at is láttam, az egyik rendszáma ... 168. Jó nekik!Én meg melozok
Szervízkönyvet itt találsz: fz6.uw.hu
Abban minden le van írva, A-Z-ig.
Száraznak száraz idő, de szél nemigen van!
pesten is szeles, kormány fent
nah csak belecsszott egy 100-as a hétvégén a mociba szerintem eslőre elég... felétek is ilyen szeles szar idő van ?
25ezer, valósnak tűnik. Többet is megnéztem, ez tűnik a legjobbnak az összes közül. Nincs összebaszva a fényezése, lánc-lánckerék jók, gumik is, stb. Próbakör még nem volt.
2002-es ... arra olcsón kapsz sportdobot, mert nem dupla dobos!
mennyi km er van a gépben
bazze nekem automatikusan vissza rakjak
a faxt ... csak te vagy ilyen finnyás! Én már holnap hívom a biztosítót, kell biztosítást kötni a gépre ... lejárt a kivonatás!
köszi. bukócső nem tetszik azt nem szeretnék, gomba se szép de akkor már inkább az. Megfektetni meg végképp nem kéne, de fő a biztonság.
szivesen vazze, amikor meg szeded szét akkor meg találsz 1-2hegesztést a vázba
üdv a köreinkben!

sejtésem szerint 6000 ként kell cserélni,
félszintetikus motult mondanám motul 5100 10w40 vagy 15w50
bukó gomba helyet érdemesebb bukócsőben gondolkozni, pl Nála
lehet érdeklődni vagy shoxba kapsz Givit

én ennyit tudtam segíteni, majd jönnek az fzs es kollégák (Sirtomi,Nyúl és a többiek)
Ha törött volt ha nem én szívessen megvenném, ha azon mulna, hogy fazert keresek!
Üdv.
Úgy néz ki hamarosan Fazer tulaj leszek ha minden összejön (2002-es évjárat). Lenne pár kérdésem. Milyen olajat használtok a gépbe, mennyi kell bele és milyen intervallumban kell cserélni (6000km?)? Gyertyából milyen kell? Teljesítményadója és biztosítása kb. mennyibe van? Tankbőrt, bukógombát honnan lehet beszerezni? Válaszokat előre is köszönöm.