Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sejtésem szerint először össze törte ,aztán megcsináltatta
Ilyent szeretnék én is, de ez egy kész vagyon így ... szerintem vagy 5kilót még minimum tett rá, ha nem többet, aki ezt így megcsinálta! Nekem nagyon tetszik! Szép egy jószág!
szerintem az egy yamaha r6 első teló

de a féktárcsák über faxányosak
Szépen megcsinálta, bárki is legyen a tulaj! De hogy kerül az elejére 4dugós fék? Lecserélte az egész első villát, hogy felrakhassa az R-es 4dugó féket?
aha

nah mi ebben a csalóka: csalóka1 ?

azért a kép se gatya

ezeke a fekete kerekek kiakasztanak
Vasárnap zaklassam?
ha felhivod hamarabb válaszhoz jutsz!
Koss66 - Szia azt szeretném kérdezni, hogy van el most kész alsó hasidomod! A kicsit - normált szeretnék! vagy csináltatnod kell?
nah mia dörgés erre
Kérnék egy e-mail címet,és ott megbeszéljük.

Vagy írj az enyémre,adatlapomon megtalálod.
üdv!

mi ujság van versenyző hanyadik rajtrácsot szemelted ki
Ugyan olyan mint a gyári lehet ,hogy tudok csináltatni ha kell.
Nem akarsz ide is
Írtam neked motozz.hu-n
Kivéve télen
Én.
Olyan embörhöz szólanék aki vett már ki gyertyát 20ekm nél (fz6) és elmesélné milyen képet mutatott. Nem ő a gyertya.
motorozás az mindig jó!
De jó volt hallani ma délután végre a hangját két ünnep közt ültem rajta utoljára.
10W-40 7100 MA2
Sőtt nagyon is jó. Csak én igy gondolom az idén,mivel nincs hátránya a 15w-nek,max fél percel később kezdem húzni neki.
te gyerek! a 10w40 is ugyan ugy megállja a helyét! motorok 70% ba az van , kocsikba is, szóval attol a túlzott elvékonyodástol nem kell félni, inkább ha pályázik valaki,
A 25 fok szerintem már az. Ne csak a w-t nézzétek! repsol 15-50 már van 1800.-ért de sg-s! A motul 5100 meg sl !
Köhöm...303
Nagy meleg csak augusztusban van, a maradék hónapokban azért nem megy 30 fölé. Márciusban meg főleg.