Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahová viszem ott megközelítőleg sem ennyi lesz,egy sima olajcseréért én sem vinném be,megcsinálnám itthon mint ahogy a KTMbe is szoktam anno.De most mást is elő van írva és kíváncsi vagyok min kell még állítani.
én a gárzsba engedem le húú de szar poén volt
alul van egy leeresztő csavar, vagy leveszed a csövet és sanyiiii
Na meggyüt a munka hőse. Olyan csend van itt mióta rendes ember vagy.

A hütőfolyadékot hol engeditek le(a motorbol persze?)
20ért én is kicserélem bárkinek, sőt olajat is adok
Simán. Bár árban nem számít hogy ott van e a tulaj,de ha nincs akkor a profitom nagyobb!
Elvihetnék hozzád is...gondolom 20ért bevállalod nekik
Megőrülök ettöl a "beviszem a szervízbe olajcserére " 25e-ért!
Áááááááááááááááááááá
15% kedvezményem van a Karasnában Akra dobokra...ha valakinek szüksége van rá csipogjon.
hancsak@hotmail.com
Előre is köszi!
Érti a dolgát, hidd el! írj egy emailcímet és oda elküldöm nevét, számát
Hogy mennyire érezhető nem tudom,mert gyárival még nem mentem.
Bejelentettem már holnapra a mocit,de akkor max az olajcserét csináltatom meg náluk.
Érdekelne persze ha jól ért hozzá.
Az Én szerelőm székesfehérvári! Az nincs tőled messze! Ő a kawánál dolgozott Fehérváron, de Yamaha "képviselet" is. Érdekel?
Most nézem, neked van Jet-kit a gépedben Jóval érezhetőbb a különbség
ahm, jah itt a környékben énsem nagyon tudok más yamahást!
Bakonycsernyén lakom.
Te hol laksz amúgy, hogy palotára viszed?
akkor jól saccoltam, hogy a szelepbeállítás közel 20ezer lenne!
Lekérdeztem őket,sajna a szelepállítás nagyon húzós mert 7200Ft az óradíjuk és 2-2.5órás meló
Plusz az olajcsere 25000Ft náluk az enyémbe.
Eddig az olajcsere és a szelepbeállítás plusz gumifelrakás 30000be lenne,óradíj van és belefér ha jól tudom 1órába.
Kíváncsi leszek, milyen árat mondanak neked várpalotán egy szelepbeállításra!
Szia!
Igen hozzájuk viszem!
Hali! Várpalotára a yamaha németh -hez viszed?
Szerinted?
Nem tudom,de gondolom a Némethék csak értenek hozzá,én nem bánom ha megnézik,ha meg azt mondák jó azt is elfogadom.
És a "nagyon jó szerelő" azt is tudja, hogy a kis hézagnak nincs hangja? Annak tudatában, hogy a majd egyszer csak kitámasztanak a szelepek, azt majd elégnek. Ugyanis az emelő tőkés szelepemlési rendszereknél általában csökken a hézag!