Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali lehetséges az, hogy egyes fz6 fazer (2004-től) modellek között a Yamaha variálta azt, hogy a lámpába melyik oldalt kerűljön a H4, meg a H7 ?
Holnap lessz kész a váz heggesztés.
A hátsó felnit is görgőzni kell kb 1 cm ütött.
De az is lehet h még nehezebb...
Ez így van. A 15 kilós segédvázamat nem adom.
Az jó. Felnit megcsinálták?
Jos 88 megnéztem a szelep hézagokat rendben találtam.
Szevasztok.
Ime néhány foto pár apro kütyüről ami a motor sima járásáért felelős.
Ez nem a Jos motorjából való
ezzel nem tudod elszomoritani
azzal inkább eltudnád ha az "r1" es segédvázat nem tudná vissza tenni
Nem ez lessz az első ami erre a sorsra jut,be kellett volna vinni márkaszervízbe ott rálocoltál volna vagy másfél millát,akkor lett volna eséje ezen dolgok megkerülésére.De ne aggódj jó kezekben van,a lehető legmagasabb árakat csavarják ki belőle,a végén egy használt keeway robogóra telleni fog.Persze az a 250 is kelleni fog
ne szarj, a gumi alakrészeket én átveszem olcsóba
húú baszki, ebbe rossz belegondolni
Azt mondod?
Inkább csak a barátnődön járjon az eszed...meg a pókeren!
Aztán lassan haza tolhatnád már magad...
Na úgy látom ez megy a méh-be,most mondjuk jó ára van a színesfémnek
Egy hét sem telt még el,még hátra van 40 éved Az még 2080 hét akkor mit fox mondani süsü?
hi
Nem semmi képek ezek.. éreztem én mindíg is, hogy a bukógomba nem egy jó megoldás..
Givi Bálint nekem valami 25e-t mondott a Givi bukócsőre.. nemtom ez úgy kb. 2 hónapja volt ,de szerintem nem nagyon emelkedett az ára.
Látom tavaszra lesz a Joshi Bharat gépéből valami

Ákos: Nem sok nő dolgozik a szakmámban, de annál több a női ügyfél... csakhát nem vagyok időmilliomos...

Üdv:Jim-X
Üdv!

Te Peti, megkérdezhetem mennyi most egy kezdő gépész fizetése?
Ha gondolod jöhet PÜ-ben
Szép kicsit kell rajta fényezni.
Sziasztok!
Aszszem tudom hogy néz ki ugyanez gomba nélkül. Sőt, szerintem ez nagyobbat koppant.
Abszolut helyrehozható.
Köszi. Majd szeretnék ez ügyben bővebben is tájékozódni, de mára ennyi elég lesz. Köszönöm válaszod. Jó éjszakát
Kis átalakitással
Page motorja Lsl gomba volt rajta.
Már ránézésre is többet ér egy bukócső. De nem tudom fel lehet e tenni, akkor is ha van hasidom a motoron?