Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4dugattyús,nem 2...de attól még korán sem kétszer olyan erős.
de a kérdésedre a legmegfelelőbb válasz hogy nem szerelhető át,,,
persze hogy tud!
ugy képzeld el, mint ha a nyakadat nem egy kézzel szorongatnák, hanem kettővel,,,,
Sziasztok! 2004-ES 1000-es fazerhez keresek első lámpát, ha valaki tudna a számom: 06205593057 előre is is köszi minden segítséget.
..mégha többet is tud. szerintem közúton soha nem fog kijönni az amivel többet tud. persze aki pályázni jár..
Freepeti az a féknyereg(első) tud valamivel többet az enyémnél,vagy csak csicsásabb fényesebb.
ne hamarkodd el a mondatot
remélem ez az utolsó vasárnap délután szezon elött amit úgy töltök, hogy fórumon a motorozásról beszélgetek.
Tamásoknak boldog névnapot!
hol élsz te Alaszkába
Bassza meg, nálunk itt szakad az a kurva hó
Ezt a hideget már nem bírom
Ha a hosszú hétvégén sem lesz jó idő, dühbe jövök
kurvahideg van.... 1-fok.
Decsman ez király vidi vót
Gratulálok! Szép darab Tegyél fel képeket a profil oldaladra.
van pár cuccom eladó
nézd meg a hirdetéseimet
Gratulálok
üdv a fedélzeten
Sziasztok.
mennyibe van mostanában 40000-es szervíz,egy 2006-os fz6s-re?
Előre is köszi az infót....
kérdés mennyire bízol meg a tulajba,,,,
számlát bárhonnan lehet szerezni, meghát kis zsetonért rá is irnak bármit,,,,
7évnél? jó hogy kell!
hűtőfolyadék, fékfolyadék, telofolyadék, ezeket 2-3 évente illik kicserélni,,,, szóval ezeket ne mellőzd el, utána jöhet a tuning,,,,
10w40 helyet tehetsz 15w50

de én ahhoz tartanám magam hogy nem bizok meg az eladóba és mindent leellenőriznék,,,,,, az a biztos
Köszi a tippet!
Olaj+szűrő nem kérdés, karbi szinkron tavaly volt rajta. A hűtőfolyadékot és a teló-folyadékot kell 7évesen cserélni? Zsírozni mit kellene rajta? (vagy keressem meg, mit ajánl a használati mint kenési pontokat)
Érdekelne még, mi a legjobb olaj bele? (most Motul 5100 10W-40 van benne számla alapján)
Szelephézag állítással foglalkozzak? 36500 van benne.
szép, szerintem nem bánod meg , egy gyors szervizt ejts rajta, motorolaj csere, hütőfolyadék, telófolyadék, kis átzsizás
esetleg gyertya, karbi szinkron,,,
A következő módosítások járnak a fejemben így első körben:
-sportkipufogó
-dupla buborékos plexi
-szélesebb kormány

Mit ajánlanátok (akár konkrét ajánlatnak is örülnék)
Szép motor! Vigyázz rá, de főleg magadra

Üdv:Jim-X