kérdés mennyire bízol meg a tulajba,,,,
számlát bárhonnan lehet szerezni, meghát kis zsetonért rá is irnak bármit,,,,
7évnél? jó hogy kell!
hűtőfolyadék, fékfolyadék, telofolyadék, ezeket 2-3 évente illik kicserélni,,,, szóval ezeket ne mellőzd el, utána jöhet a tuning,,,,
10w40 helyet tehetsz 15w50
de én ahhoz tartanám magam hogy nem bizok meg az eladóba és mindent leellenőriznék,,,,,, az a biztos
Köszi a tippet!
Olaj+szűrő nem kérdés, karbi szinkron tavaly volt rajta. A hűtőfolyadékot és a teló-folyadékot kell 7évesen cserélni? Zsírozni mit kellene rajta? (vagy keressem meg, mit ajánl a használati mint kenési pontokat)
Érdekelne még, mi a legjobb olaj bele? (most Motul 5100 10W-40 van benne számla alapján)
Szelephézag állítással foglalkozzak? 36500 van benne.
szép, szerintem nem bánod meg , egy gyors szervizt ejts rajta, motorolaj csere, hütőfolyadék, telófolyadék, kis átzsizás
esetleg gyertya, karbi szinkron,,,
ugy képzeld el, mint ha a nyakadat nem egy kézzel szorongatnák, hanem kettővel,,,,
Ha a hosszú hétvégén sem lesz jó idő, dühbe jövök
Ez a zsír gép
nézd meg a hirdetéseimet
üdv a fedélzeten
mennyibe van mostanában 40000-es szervíz,egy 2006-os fz6s-re?
Előre is köszi az infót....
számlát bárhonnan lehet szerezni, meghát kis zsetonért rá is irnak bármit,,,,
7évnél? jó hogy kell!
hűtőfolyadék, fékfolyadék, telofolyadék, ezeket 2-3 évente illik kicserélni,,,, szóval ezeket ne mellőzd el, utána jöhet a tuning,,,,
10w40 helyet tehetsz 15w50
de én ahhoz tartanám magam hogy nem bizok meg az eladóba és mindent leellenőriznék,,,,,, az a biztos
Olaj+szűrő nem kérdés, karbi szinkron tavaly volt rajta. A hűtőfolyadékot és a teló-folyadékot kell 7évesen cserélni? Zsírozni mit kellene rajta? (vagy keressem meg, mit ajánl a használati mint kenési pontokat)
Érdekelne még, mi a legjobb olaj bele? (most Motul 5100 10W-40 van benne számla alapján)
Szelephézag állítással foglalkozzak? 36500 van benne.
esetleg gyertya, karbi szinkron,,,
-sportkipufogó
-dupla buborékos plexi
-szélesebb kormány
Mit ajánlanátok (akár konkrét ajánlatnak is örülnék)
Üdv:Jim-X