na megoldótott a dupla fényszotó probléma !
A fazer weblapon a leírtak azok stimmmeltek, meg a relé is stimmelt.
A probléma az volt, hogy a kábelköteg szar volt ugyanis a h7 hez mentek a h4 drótjai, a h4 hez pedíg a h7-é... ilyet az életembe nem láttam én sem meg az autóvillamosságis haverom sem.
így jár ha az ember használt motort vesz... nem is figyeltem, hogy a h7-en égett a refi, a h4-en meg a tompított.
zsír, ma felhívott a festőm, hogy csak egy bő hónap mulva tudja elvállalni a pár szar elemem meg a tenk festését, mert ma annyi pályamotor idomot vittek neki! Faxom .... faxom..faxom... asszem elhozom tőlle a cuccokat, azt majd visszaviszem egy hónap mulva! Azért ezt nem bírom ki, itt a jóidő, azt nemtok motorozni majd ... caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
De a Hiflo val sincs emmi gond sztem.
Akkor a válaszom: Nem,tévedsz.
Küldtem is emailt számodra a motorral kapcsolatban.
A fazer weblapon a leírtak azok stimmmeltek, meg a relé is stimmelt.
A probléma az volt, hogy a kábelköteg szar volt ugyanis a h7 hez mentek a h4 drótjai, a h4 hez pedíg a h7-é... ilyet az életembe nem láttam én sem meg az autóvillamosságis haverom sem.
így jár ha az ember használt motort vesz... nem is figyeltem, hogy a h7-en égett a refi, a h4-en meg a tompított.
5000 4T 10W-40 1L -8,13€
Melyiket csapassam bele?
Ám,egész jó árak,szerintem.Itteni viszonylatban legalább is igen.
Egy haver is elkövette azt a hibát : mondá a festőnek: -mivel tél van ráér .......áááááááááá
(amúgy semmi , ott volt a papíron, valaki odarajzolta....)
Inkább kivettem a lengővillát.
Ja visszatettem a gyári dobot, műszaki közeledik.
Meg tűgörgők zsírzása, meg hátsó fékcső csere...