Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te milyen marhaságokat tudsz kitalálni mindig tanul az ember
Hát én itt vettem 1 km-n belül. Kevés dolgot utálok úgy mint csomagra várni. Pláne ha elkavarnak valamit!
Köszi a választ, írtam mail-t nagyvasba, remélem hamar válaszolnak, mert pénteken szeretném megcsinálni. Aztán asszem egy darabig nem kell hozzá nyúlnom, vagyis következő olajcseréig. Még tavasszal megpróbálkozom kibelezni a kipufogót, vagyis veszek egy gyárit és megbuherálom, már csak kíváncsiságból is. Ha már nincs pénz sportkipuffra. Hátha így fogom hallani a motor hangját is, nemcsak a sisakom súgását.
9580 a nagyvason na de +posta....vagyis csomagküldő viszi ki
Én 10.900.-ért vettem 15w50 motul-t gyári szűrővel. (3 l)
Ám nagyvasban 10W40 Motul olaj 9330pénz..egész jó (4l)
Összenyomod és úgy méred.Erőlködj.
van itt olyan aki megduplázta a mociján a tompított fényt ?
Miért kell 5 lábú relé, ha csak 4 drótot kötök...
vettem 5 lábú relét, összeraktam, de nem jó :(
Nem tudod megtartani, mert gyenge vagy
A gyári 7600Ft nálunk.
Nem, persze nekem sem mindegy, csak most nem tudtam venni 19ezerért légszűrőt! A régi meg már olyan retek fekete volt, csodálom, hogy kapott levegőt a gép
Amúgy hogyan kell az olajszontet mérnem az első lengőbe? teljessen nyomjam le koccig? De nemtudom megtartnai mert az alsó rugó visszatolja... ? Vagy, hogy? Ha picivel több az olaj benne akkor mi lehet a következménye? Bár az a pici 0.3dl szárankén!
Csak az növényi, de hát az Neked teljesen mindegy
Ez nem egésszen szivacs, hanem egy filter .. és páraelszívókban is használják, ottmeg hát kap eleget olajat, amit szív a "LÁBOSOKBÓL"
És az a szivacs, amit bele tettél az olaj és vegyszer álló? Mert ha nem hamar a kipufogóba végzi
Befújom a sportlégszűrő spréjével ... ma láttam egy sportlégszűrőt ... hát csak abban különbözött az enyémtől, hogy az gyári ... és KN volt ráírva ... abban sem sok szűrés van!
Azért, ha netán majd leugrik a nikasil a henger faláról azt kíváncsi leszek, hogy oldod meg
Nem mindegy, hogy méred az olajszintet
Ma csináltam "Andris" féle sportlégszűrőt! (Sajnáltam egyenlőre a 18.700-at a KN sportra) Kivágtam a gyáriból a papírt és tettem bele filc szerű-szivacsos szűrőt! Majd találtam apró lyuku drótlapot, és műanyagragasztóval ráragasztottam a széleinél! HOME-MADE ... de ingyé volt!
Én épp most vadászok itt agy kiadós kátyúra füred környékén! Kaptam egy fasza "ütött" felnit a peugeotra, tettem rá téligumit, és belemászok egy kátyúba és hívom is a rendőrt! Kerreg a féltengelyem és azon a felén még körmányösszekötőt is kell cserélni az expertben! Én így oldom meg!
Schtomi - Az az eredeti yamahában vásárol és a nagyvason vásárolt közt a különbség, ha a yamahánál veszed hitelre tudod csak megvenni, a nagyvasnál viszont kp.-ban is van annyi pénz! Nekem a nagyvasból rendelt van benne, szerintem 4 évet ez is kibír, nemsok különbséget láttam a gyári és ez közt, bár egy szimering nem olyan bonyolult jószág! Hidd el jobban jársz a nagyvasban veszel! nemtudom mennyi hozzátok a póstaköltség, de szerintem még lehet úgy is olcsóbb, ja és 2600 az olaj! szal 6000+némi póstából megvagy!
Hát igen! Annyira azért sajnos nem vicces, mert már kellett sajnos párszor görgőztetni a felnijeimet és ahátsó gátlókat is tavaly cseréltettem... Amúgy fasza...

Üdv:Jim-X
Jó kis videó!

Lassacskán már én is gondolkodom azon hogy merre fogok motorral elindulni...mert extrém módon szét vannak esve felénk az "utak"

Reggel suliba menet a szokásos kerülő úton mentem,de már a járdán...úgy ahogy a többi autó
De jó mán' neked,nálunk ezért 10.000.-t is elkérnek!

Más:
http://www.youtube.com/watch?v...
hi

lehetséges az, hogy a motorom digitális km órája visszaforgott magától ? ugyanis az történt, hogy lehúztam a csatlakozóit, és miután összeraktam 12000 helyett úgy 5600 környékén van. szóval ez általában a digitális mérőknél így van, vagy egyedi az esetem :D ?