ÓÓÓ de fincsi kis téma.
Na nekem volt Continental Road Attack. Ha nem pályázol és utcán sem 200al kanyarodsz simán elég. Különben meg Dunlop Roadsmart. Nem hiába kerül ennyibe. Ha pályázol is, akkor meg még sportosabb.
continentálal nincs tapasztalatom, z6 om volt egy kis ideig, akkoriba nem volt vele gondom , inkább a megfelelő guminyomás, az szerintem fontosabb
meg ez nagyban pénztárca függő is, sokan használnak contit is, szar gumi nem lehet
meg szerintem még nézz szét itt az aproban! akárlapozz vissza több oldalt is!
msot ha nézed az r17 nél, ott conti párba 55e z6 57e
ez ha elpostázzák akkor az 2-4 e ft akkor már ott vag hogy 60e meg felette, akkor már megtudod venni bp en is a kék holdnál
és ők fel is teszik
A legolcsóbbnak a Conti RoadAttack tűnik, a drágább vége felé pedig ott van a Michelin Pilot Road2... Nem tudom, hogy az árbeli különbségek mennyire tükröződnek vissza a tartósságban, tapadásban...
Volt munkatársam mesélte anno, ő a haverjaival elkötötték az apja verdáját, majd miután hullára törték, visszaálltak vele a parkolóba, srác hazament, kocsikulcsot visszaakasztotta a helyére. Másnap fater ment volna dolgozni, csak hát nem volt mivel. Drága gyermek meg: biztos ellopták.... Rendes dolog
Köszi a választ! Nem pályázom és utcán sem szoktam (pontosabban tudok ) a térdemet az aszfalton húzni
te hogy vagy megelégedve vele?
Na nekem volt Continental Road Attack. Ha nem pályázol és utcán sem 200al kanyarodsz simán elég. Különben meg Dunlop Roadsmart. Nem hiába kerül ennyibe. Ha pályázol is, akkor meg még sportosabb.
meg ez nagyban pénztárca függő is, sokan használnak contit is, szar gumi nem lehet
meg szerintem még nézz szét itt az aproban! akárlapozz vissza több oldalt is!
Na és Conti vagy Z6?
ez ha elpostázzák akkor az 2-4 e ft akkor már ott vag hogy 60e meg felette, akkor már megtudod venni bp en is a kék holdnál
és ők fel is teszik
gyorsan kopik, csuszik is, eleje kagylosra kopik
De jó kérdes, hogy van-e valahol most jobb áron ezeknél...
te mennyiért találtal
sport-túra, esetleg túra kategóriában gondolkodom...
milyen gumit akarsz venni sport, sport-túra, túra
esetleg macadam
adatlapod töltsd ki!
Itt már az is sok.