Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell nagy dolgokra gondolni.
Én kiakasztottam a gázkarból a 2 bowdent és annyit csináltam vele, hogy más sorrendben fűztem be, ahol kijön a vázból a bowden.
Nem nagy dolog, csak figyeljetek oda, nehogy beakadjon valamibe forduláskor, vagy nehogy elnyírja valami!
Mi a kérdés?
Meg még Oliver segítségét szeretném kérni, a gázbóvdennel kapcsolatossan, ha esetleg olvas fórumot! Thanx
Szerintem nem, mert olvastam, hogy + 4 ezerért adják a ledes reléket! Szal tuti kell ellenállás, csak nemtom milyne! Max kimérmem, ha már összeraktam.... csak gondoltam hátha már valaki találkozott ilyennel!
.....nem lehet, hogy a ledes indexbe bele van már építve alapból az ellenállás..... nemtudom... csak kérdem ?
Jah, breakfast mindenkinek...
jó reggelt kívánok!
Hmm! Egy kis segítség kéne! Ha veszek ledes indexeket, milyen ellenállást kell elé kötnöm, hogy a mostani relékkel rendessen működjön? Nem akarok még 8ezret relére áldozni, mikor pár100 forintokból megvannak az ellenállások is!
Hmm .. R6 főfékmunkahengered is van? Attól milyen áron válnál meg?
Van egy R6-ba való, de úgy láttam az a FZ6-hoz nem jó
De ha van egy sport-levegőszűrőd, azt szívessen megveszem tőlled!
Farokidom köszi most nem kell... beérem azzal az egyel amim van!
Nah ... erre gondoltam, mert emlékeztem vele, hogy Oliver is küzködött valamit, mondta, mert nem ért el a gáz az új kormányon! Mert ugya oldalanként 5-5 cm -rel hoszabb az új! Megkéne tudakozni, hogy ő, hogy oldotta meg! Ne akkor kelljen görcsölnöm vele, ha már ittlesz!
szia

Figyu én is megvettem a széles kormányt, de még nem ért ide vele a nagyvas..
Oliver viszont feldobta a mocira pár hete, és ő tudja a megoldást...
..valamit a gázbovdennél kell trükközni, és fain lesz. ! :)
Olivert kell megkeresni..
Vegyél olcsért egy farokidomot, amit le tudsz fújni ugyan olyanra, mint a többi.

Nekem pl van eladó
Árat nem is mondok, ha érdekel mondj egy ajánlatot.
Remélem! és az olcsó légszűrő? valakinek
?
Elér.
Jah, és azt nem tudja valaki, ha hoszabb kormányt rakok rá a gázbóvden ha nem ér el ... ? mit csináljak? (a pánikoláson és a hajtépésen kívül )
Eladó sportlégszűrője nincsen valakinek? Kicsit használt is jó lenne!
tehát a drágább típusok közt keresgéljek..
Nálam a gyáriból elkopott vagy 1 cm, majd a csavar eltört ami a konzolhoz fogta a műanyagot így nem okozott kárt.
Márkásabb (drágább) gombáknál úgy van kialakítva a csavar,hogy ha a gomba feje be akad valahová akkor a csavar eltörjön a fejénél.
Homemade gombát nem ajánlok...8ezer körül már vannak egész jók.