Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jöhettél volna motort szerelni,ott tanulhattál volna
Inkább tanulj! Hogy megyünk így az Alpokba tavasszal, ha kivágnak?!
hivd fel őt: RICSI BONTO
06705850436. ha nem akkor sugo éknak ugy is lesz szerintem tavaszig
onnan jöttem kabbe
amikor ezt irtam: motorozz.hu n is van egy srácnak, ő még sose irt be
akkor rá gondoltam
menj tanulni inkább
Ákosnak is olyan színű van Esztergomból
nem a levegőben
Nagy mákja lehetett mert nekem több yamahánál is ezt mondták, hogy 40e+ kb 40e még
Sugo motors(ott volt hiányos 8e-ért), a fazer bontóban, ott ígértek.
S még kb 10 bontót hívtam de semmi. Mindez november elején volt.
itt a DECSMAN 27 ezerért vett yamaha kereskedésbe vadi ujat ha jol emlékszem, bontoban 10-15e
Melyik bontóban kerested?
No témánál vagyunk. Én már próbáltam bontóból, de hiányos volt a kiegészítő: csavar, gumibak, rugó. A yamahánál 40e + 40e a kiegészítők. Vettem egy hátsó emelőt, ami a lánc állításhoz, takarításhoz ok, de a téli tároláshoz nem. Első emelő nem fér el ott ahol tárolom a vasat.
Hétfőn akarok majd ismét érdeklődni a bontókban neme, ezek után:

NEM TUD VALAKI EGY KÖZÉPSZTENDERT ELADÓT!
fagyott kolbász zsír színű. :D
megkönnyíti...azzal tisztában vagyok....de sajnos még nem romlott meg annyira az ízlésem,hogy rá merjem tenni.
talán majd végső elkeseredésemben a halálos ágyamon.

ja...a csapágyat nem a levegőben kell ellenőrizni.
tudod hogy nem mindenkinek lehet narancs fazere
vissza térve ehhez a kormány csapágyhoz, szerezz be egy középsztendert, megkönyiti ezerszer az életed, és ha szar a csapágyad azt is egyből kiszurod!
Talán ezért nem mert egyből képet feltölteni kispali, mert tart freepeti-től
talán...szégyenlik?
amugy van már 1 narancs sárga fazer itt rajtam kivül, egy mezőturi srácnak, csak nem nagyon irogat be, ill a motorozz.hu n is van egy srácnak, ő még sose irt be
bazd meg
Üdv a "klub"ban. A Freemailpetinek most letört a szarva, már nemcsak neki van narancs fz6 ja!
Íme, az adatlapom!
S ha netán bemész egy yamaha szalonba ingyen és bérmentesen adnak ha szépen kérsz