Lucas kormány,árat már mondtam,csak nem hitted el,azt hiszem.
Még nem tettem fel,kékre akarom mivel ez gyárilag szürke,vagy mi...meg még a kormány környékén van egy két dolog amit kell csinálni...lehet hogy csak tavaszon lesz fenn.
előbb a sutyuki swift el megszivattam egy golf4 est,
biztos 1,4es motorja volt azt hiszem nagyot nézett az emberke,
utálom amikor a balra menő sávból akarnak elém vágni, hogy egyenesen tudjanak menni, és nem birják kivárni a sorjukat
ha megakarod ismerni a motorod előző gazdáját, ill a motorodrol kicsit többet tudni akkor keres ezt : "[59] 2007. április 2. 19:13" a hozzászólást és lapozgass előre
Tegnap vettem kesztyűt, meg csizmát.
1. Motorline -ba mentem Olyan drága volt, ráadásul alig volt pl, kesztyű
2. Bázismotos, hát ott is eléggé ki voltak fogyva, meg kb 20 perc telt el, mire Én odamentem, hogy bocs, én vagyok a vevő, esetleg kérdezhetek. Na de olyan kavarodás volt, hogy ez a bakancs nem ennyibe kerül, ez nincs, de az van, de más az ára, na mondom szevasz.
3. Shox, itt voltak a legnormálisabbak, leginkább áttekinthetőbbek, úgyhogy itt vásároltam.
Nagyon jó az a bukó gomba vagy mi!Sógoromnak a fazzer-je csúszott és a dekni egy kicsit vékonyodott, na ezzel ezt kilehet küszöbölni és még jól is néz ki!
Még nem tettem fel,kékre akarom mivel ez gyárilag szürke,vagy mi...meg még a kormány környékén van egy két dolog amit kell csinálni...lehet hogy csak tavaszon lesz fenn.
feltetted már
* LSL bukógombákból, kormányokból, kormánylengéscsillapítókból, lábtartókból és egyéb kiegészítőkből -15% kedvezmény
* Wilbers rugóstagokból -10% kedvezmény, rugószettekből, futóműalkatrészekből -15% kedvezmény, a raktárkészleten lévő rugószettekből, teleszkópszimeringekből -25% kedvezmény
* Quattroerre matricákból, felnicsíkokból -20% kedvezmény
* Pro-Bolt csavarokból, csavarszettekből -20% kedvezmény, a raktáron lévő szettekből -25% kedvezmény
* Laser kipufogó dobok, rendszerek -20% kedvezmény
* Magura kormányokból, kuplungokból és egyéb alkatrészekből -15% kedvezmény
* Motul olajokból -15% kedvezmény
* EBC fékbetétekből, kuplunglamellákból -15% kedvezmény
* K&N-Dynojet termékekből -10% kedvezmény
* MRA és különböző japán gyártmányú szélvédőplexi különböző modellekre -10% kedvezmény, a raktárkészleten lévő plexikből -20%kedvezmény
X-Bike,egyébként.
előbb a sutyuki swift el megszivattam egy golf4 est,
biztos 1,4es motorja volt azt hiszem nagyot nézett az emberke,
utálom amikor a balra menő sávból akarnak elém vágni, hogy egyenesen tudjanak menni, és nem birják kivárni a sorjukat
egy emberke kérdezett hasidomot, téged ajánlottalak,
mennyiért csinálsz egyet
megadhatom a számod neki
ha megakarod ismerni a motorod előző gazdáját, ill a motorodrol kicsit többet tudni akkor keres ezt : "[59] 2007. április 2. 19:13" a hozzászólást és lapozgass előre
Tegnap vettem kesztyűt, meg csizmát.
1. Motorline -ba mentem Olyan drága volt, ráadásul alig volt pl, kesztyű
2. Bázismotos, hát ott is eléggé ki voltak fogyva, meg kb 20 perc telt el, mire Én odamentem, hogy bocs, én vagyok a vevő, esetleg kérdezhetek. Na de olyan kavarodás volt, hogy ez a bakancs nem ennyibe kerül, ez nincs, de az van, de más az ára, na mondom szevasz.
3. Shox, itt voltak a legnormálisabbak, leginkább áttekinthetőbbek, úgyhogy itt vásároltam.
Mindenkinek ajánlom.
lehet tul sokat kértem most hozza a putonyába a gixit
vagy utközbe leszakadt és elhagyta