Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali. Na, ma megnéztem a motort. Ha minden ugy van ah látszik, akkor amit cserélni kell: segédváz, farokidom kompletten (kivéve ülések, indexek, alsó burkolat), első felni (abban nem vagyok biztos), tank, bal oldali dekli, kormányrúd, bal lábtartó, kipufogó (az is lehet h javítható), tükör.

Még kérdés a futómű sérült-e, váz hajlott-e, blokk elmozdult-e. Elsőre egyik se látszik.
nah helló!
Nem értesz te ehhez Károly bácsi. A diákhitelt akkor kell elkezdeni visszafizetni mikor elvégeztem az egyetemet és már van munkám.
Sziasztok! Az alábbi alkatrészek eladók. 2005-ös FZS1000-ben voltak.
A video angol volt, ugy irtam, hogy a Krisztian is ertse

Amugy meg a csajom angolul tanul es ragadt ram valami... De en a franciat eroltetem

Udv:Jim-X
hol élsz te ember?!
Very Impressive!

Üdv:Jim-X
Tudod hogy utállak:))
De most azt mondom le a kalappal ezt hivják ugy hogy tellyesitmény.
Na fiuk ezt kéne utánozni.
Kérdésem ? hol dolgozol hogy egy ilyen hitelt be mersz vállalni.
Megyek is már főnök. Kaptam egy műanyag gerincrögzítőt amit 3 hónapig kell hordanom, úgynevezett "korzett" nem tudom h írják,teljes tartást biztosít, de most már fáj benne ülni megyek is feküdni.
Nekem fater sose vett volna 600as sportmotort mégpedig azért h neh ilyen történjen mint most is. Annyit sikerült kiharcolnom szülői részről, hogy ha előteremtem rá a pénzt akkor csinálhatom. De nekem ezen a motoron jelentős Diákhitelem van.
nah most már húzáss az ágyba! betegnek pihenni kőő, nem hajnalig fórumozni
csigolya töréssel hogy a picsába engedtek haza
Teljesen egyetértek ezzel a pályázás dologgal veled. A rutin az rutin ez megkérdőjelezhetetlen, de mint ah mindenhez, ehhez is kell érzék, van aki 100 év alatt se fog rendesen megtanulni motorozni, van aki meg ráül és hamar ráérez (nem magamra gondolok) a másik meg az h az se mind1 h ki mennyi idő alatt mennyit megy.

Én a vezetéstechnikai tréningeket is sokra tartom, valamikor el fogok menni egyre.
Figyu faterod szeret téged ezért vette neked a motort mert lehet hogy srác korában ő is szeretett vona.
Ezzel mindenki igy van én is féltem a fiaimat.
no de különbség azért van!
Karu fia, Viktor kb 30 éves, te meg 20-22
és motorozás terén ha nézem már nekem is jobban benőtt a fejem lágya
fiatalság bolondság, ezt szokták mondani, de a motorozáshoz is ugyan ugy fel kell nőni !
szoval nehogy azt hidd hogy 21évesen te már kész felnőtt vagy! elég sokmindent kell még tapasztalni meg átélni, hogy tud értékelni az életet, ezt mondom én a kemény 24 évemmel
a sok rutin az sokat jelent, ezért is járok kakucsra, mert magamon érzem hogy jobban tudok motorzni, szoval nekem hiába mondjak azok akik nem jönnek el és nem mennek rajta hogy felesleges, meg ők nem pályamotorosok akarnak lenni,,,, nagy tévedésbe vannak,,,
igen is sokat lehet ott tanulni, ami a közuton már pluszt jelent!

első felnim pont nincs, de ha épp nem is tudok segiteni benne, nagyábol tudom hol kell keresgéli, most ugy is benne vagyok az alkatrész bizniszbe, ill a kolbász bizniszben is
ugyhogy nyugodtan szolj, segitek
Nem törvényszerű, hogy ha folytatom akkor meghalok. Ehhez így nem lehet hozzáállni. A motorozás mindigis egyfajta kockázat. Van egy bátyám igen. Szüleim természetesen mint ahogy eddig is, most még jobban ellene lesznek. Sose támogatták se anyagilag (közvetlenül persze), se erkölcsileg.

De neked is van egy fiad, aki crossozik. Az se egy kockázatmentes dolog azért valljuk be.
Egyértelmű, hogy még elővigyázatosabb leszek, de eddig se voltam az a vakmerő fajta, elég jól tudom a határaimat, de tény hogy mivel nem sokon múlott a dolog nem fogok legyinteni a dolog felett.

Első körben az első felnid az szimpatikusnak tűnik, hogy van, de majd még beszélünk erről, meg h még mi kéne..
Én arra gondolok hogy mi a fontosabb neked az hogy élsz vagy az hogy motorozol .Ne érts félre én már másképp értelmezem a dolgokat.
Én a szüleid szemszögéből nézem.
Van testvéred?
vannak alkatrészeid , szeritem kilehet hozni annyi pénzből,

mindenesetre ezt tényleg nem árt átgondolni, vagyis ha vissza ülsz jobban elővigyázatosnak lenni, és a legrosszabb helyzetre is felkészülni, mert most sajnos megtapasztaltad hogy az emberi élet nem sérhetetlen,,,,, sőt elég könyedén kárt okozhatunk egy eséssel magunkba,,,

amiután engem elütöttek én is rendesen vissza vettem az arcombol de kellett is,,,
pedig nem is én voltam a hibás,,,
aztán ha kell valami alkatrész szolj
Mire gondolsz h gondoljam át a dolgaimat? Nem azért mert nem tudom h mit kéne átgondolnom, csak nem tudom te mire gondolsz.
Köszi. Ez a motor a mindenem.
Heló! Egy éve ezt a mocit akartam megvenni de lemaradtam róla. Sajnállak téged is meg a mocit is....
Hát mivel szerintem még nincs meg a lengyel (állítólag több helyen pl: Rétságon is van térfigyelő kamera), meg állítólag csak segítségnyújtás elmulasztása miatt indult ellne eljárás, mert a záróvonalon átsodródás csak "szabálysértés" ezért nem hiszem h én ebből valaha látok egy fillért is. Ha 250, de max 300 ezerből meg lehet csiálni megcsináltatom, mert amugy sose lenne másik ha ezt most elkezdeném kiárulni.

És ha megcsináltatom, akkor is marad ilyen. Meg olcsóbb is ezt pótolni mint egy gyári hátulját, csak mondjuk ahhoz van segédvázam meg ülésem.