Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az most elmarad! Nekem se a mikulás se a jézuska nem hoz semmit, mert minden zsetonom elmegy a költözésre

Új kecó, új csaj (igen ez is változott, de az új csaj teljes inkognitóban marad ) csak a motor a régi

14-én meg lépek Párizsba megent

Üdv:Jim-X
vagy is jo volna ha hozná
azt hiszem a héten megyek lottozni
Joss! Mielőbbi gyógyulást, felépülést kívánok neked. Mint ahogy a motorodnak is.
Mielőbbi gyógyulást Joss elvtárs!Kapd magad össze,aztán majd jöhet a motor is!
baszki! te gyerek! ránk hozod a szívbajt!
remélem már jobban vagy! aztán ha kell valami segítség szolj!
Köszi, remélem jövőre ugyanilyen szép lesz, gyöngyházfehér fényezéssel és ugyanígy piros díszítőelemekkel. De ez még sokmindentől függ.
Hát köszi. Ráadásul most olvasom és nem is pontosan így volt, hanem a kamionnak (amiről nemzetiségig kiterjedően részletes leírást tudtam adni, révén h faterom kamionos és a másik "szerelmem" a kamionozás) 1 sávos volt az út és a záróvonalon kb 1/3 kamion szélességgel sodrdott át aholis én éppen íven voltam nem túl kis sebességgel, de mivel nem volt tul meleg túl vadul se mentem, ez volt az egyik szerencsém, meg h átcsúsztam a szalagkorlát alatt és nem nekicsapódtam valamelyik tartójának. Meg a gerincvédő mentett még meg.
Jos88, csak most néztem meg az adatlapod... öregem, gyönyörű munka volt a motorod, nagyon szépen megcsináltad! De nagyon kár érte...!
Ez tényleg durva! Mielőbbi jobbulást! Ha belegondolok, az a szakasz volt a kedvencem amíg otthon laktam, rengeteget motoroztam arra...
Ez tényleg durva, átérzem az esetet és szerintem az összes motoros.

Mihamarabbi jobbulást kívánunk!
baszki ez durva
Na sziasztok! Ma engedtek ki a kórházból 1 hete összetörtem magam a 2-esen Rétság előtt (Szendehelynél kanyarban ahol szemből lejtő 1 sáv, felfelé 2 sáv), 2 csigolyám tört, egy jobb lapocka törés. A baleset leírását itt láthatjátok, később leszek, majd teszek fel képet a motorról elég tropa nem tuti h megéri megcsináltatni. Majd elmondom pontosan hogy volt.

Baleset
inkabb örülj hogy ő mondott fel és nem év közben, mint a tököm tudja melyik biztosító
vaterát nézem folyamatosan,legalább is a fazer alkatrészeket, de hogy ott még nem adott el senki semmit amióta nézem az tuti
vagyis kivétel jó magam, egyszer vettem, de végül nem a vaterán keresztül,,, nem is olyan nehéz kicselezni, ha az embernek van egy kis gógyija ötletessége,,,
Én régen ebayeztem a tesommal, de ma mar annyira kinotte magat a vatera is, hogy nincs az a dolog amit ne lehetne eladni, illetve venni! Voltak dolgok amik "veletlenul" nalunk maradtak kifele jovet a cegtol es mindenre volt vevo!
Bar motoralkatreszeket meg nem adtunk el, de ugyanezt megjatszottuk, mint te csak autoval, es az utolso csavarig elment

Jah es az unionrol en is azt hallottam, hogy nem nyomjak fel a biztit ha valamit muvelsz

Üdv:Jim-X
Nahh, akkor majd megnézem mit tehetek biztosítás ügyben.

Fasz kivan, elvileg dec 31-ig van biztosításom....
jah s es volt
plexi? S-es gép volt?
jah és egy csopper kormány
komplett kerék
segédváz
hátsó lengővilla
üllés melletti oldalidomok
egyéb törött alkatrészek
Hátsó komplett kerék
-komplett hátsó fékrendszer
-hátsó lámpa
-kulcsok,komplett zárszerkezet,műszerfal