Hát köszi. Ráadásul most olvasom és nem is pontosan így volt, hanem a kamionnak (amiről nemzetiségig kiterjedően részletes leírást tudtam adni, révén h faterom kamionos és a másik "szerelmem" a kamionozás) 1 sávos volt az út és a záróvonalon kb 1/3 kamion szélességgel sodrdott át aholis én éppen íven voltam nem túl kis sebességgel, de mivel nem volt tul meleg túl vadul se mentem, ez volt az egyik szerencsém, meg h átcsúsztam a szalagkorlát alatt és nem nekicsapódtam valamelyik tartójának. Meg a gerincvédő mentett még meg.
Na sziasztok! Ma engedtek ki a kórházból 1 hete összetörtem magam a 2-esen Rétság előtt (Szendehelynél kanyarban ahol szemből lejtő 1 sáv, felfelé 2 sáv), 2 csigolyám tört, egy jobb lapocka törés. A baleset leírását itt láthatjátok, később leszek, majd teszek fel képet a motorról elég tropa nem tuti h megéri megcsináltatni. Majd elmondom pontosan hogy volt.
vaterát nézem folyamatosan,legalább is a fazer alkatrészeket, de hogy ott még nem adott el senki semmit amióta nézem az tuti
vagyis kivétel jó magam, egyszer vettem, de végül nem a vaterán keresztül,,, nem is olyan nehéz kicselezni, ha az embernek van egy kis gógyija ötletessége,,,
Én régen ebayeztem a tesommal, de ma mar annyira kinotte magat a vatera is, hogy nincs az a dolog amit ne lehetne eladni, illetve venni! Voltak dolgok amik "veletlenul" nalunk maradtak kifele jovet a cegtol es mindenre volt vevo!
Bar motoralkatreszeket meg nem adtunk el, de ugyanezt megjatszottuk, mint te csak autoval, es az utolso csavarig elment
Jah es az unionrol en is azt hallottam, hogy nem nyomjak fel a biztit ha valamit muvelsz
Új kecó, új csaj (igen ez is változott, de az új csaj teljes inkognitóban marad ) csak a motor a régi
14-én meg lépek Párizsba megent
Üdv:Jim-X