de mondjuk előtte megmutatnám egy szakinak, hogy ő mit mond rá,,,
aztán ha tényleg kivül fog, akkor érdemes megnézni a lamellákat, és ha ugyan ez a jelenség áll fent akkor nem muszály az összeset cserélni,
kérdés hogy lamellákat lehet e külön külön rendelni
Sziasztok!
Fazer kuplung témában van valakinek tapasztalata?
Az lenne a problémám, hogy eléggé kint van a fogáspontja, már így vettem, azóta beletoltam 6e km et, de nem változott semmit. Azt mondták ismerősök, hogy az előző tulaj valszínű megégette valamelyik lamellát. Mennyire zsebbenyúlósak ezeknek a cseréje?
Amúgy meg, a Balage-t Balázsnak írjuk és nem ugatunk be az idősebbnek, akár Jani-nak hiszed magad, akár nem... Lazíts egy kicsit, és próbálj haverként hozzáálni.
Szerintem Karunak van "mire", és ezt nem nyalásként mondom, hanem a fazeresek nevében, akik tudják, hogy kihez lehet fordulni, ha tanácsra van szükség...
Mi van itt semmiű?
Mostanában nem jártam erre, mert annyi melóm van elhagyom a valagam....
Hétvégén akarok venni kesztyűt. Merre nézelődjek Pesten, és Budán? Tudtok valami jó helyet, esetleg akciót?
Egyébként megjegyezném, hogy a "hüjeséget" úgy írják hogy hülyeség. A "töldsd" szót meg úgy írják helyesen, hogy töltsd. Ennyit igazán megtanulhattál volna 51 év alatt. Lehet jobban jártál volna, ha az életkorod nem írod be az adatlapra...
ha esetleg szerelésre kerül szó, akkor egy fotós beszámolót várunk!
hogy néz ki az a híres első lamella