Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja

ha esetleg szerelésre kerül szó, akkor egy fotós beszámolót várunk!
hogy néz ki az a híres első lamella
mindenképp a yamahához viszem csak a legközelebbi 50 km re van Kéthelyen
a cikk szerint igen, mivel ha egybe kellene akkor az összeset cserélnék gyanítom
Kösz! Remélem az enyémben sem kell többhöz hozzányúlni. Inkább most megnézetem.
de mondjuk előtte megmutatnám egy szakinak, hogy ő mit mond rá,,,
aztán ha tényleg kivül fog, akkor érdemes megnézni a lamellákat, és ha ugyan ez a jelenség áll fent akkor nem muszály az összeset cserélni,

kérdés hogy lamellákat lehet e külön külön rendelni
ha elvolasod a cikket ott választ találhatsz,

ők a legfelső lamellát cserélték ki,
26.000 ebből 6ot én tettem bele de semmi változás, csak zavar
bár ez az s2 esé de itt is olvashat a lamellákrol,,,,
motor revü
mennyi km er van benne

volt egy tartós teszt a fazerről ,benne irtak ilyesmit,
azt hiszem lamella cserével orvosoltak, de az árát nem tudom,,,
Sziasztok!
Fazer kuplung témában van valakinek tapasztalata?
Az lenne a problémám, hogy eléggé kint van a fogáspontja, már így vettem, azóta beletoltam 6e km et, de nem változott semmit. Azt mondták ismerősök, hogy az előző tulaj valszínű megégette valamelyik lamellát. Mennyire zsebbenyúlósak ezeknek a cseréje?
Csak megjegyzem van egy 29 és egy 19 éves fiam és a nagymotor jogsim 36 éves.
Amúgy meg, a Balage-t Balázsnak írjuk és nem ugatunk be az idősebbnek, akár Jani-nak hiszed magad, akár nem... Lazíts egy kicsit, és próbálj haverként hozzáálni.
Szerintem Karunak van "mire", és ezt nem nyalásként mondom, hanem a fazeresek nevében, akik tudják, hogy kihez lehet fordulni, ha tanácsra van szükség...
Balage85:
Én a fazeresek közül soknak segitettem már járj utána kérd ki a véleményüket
Nem kell egyből berágni
Olvass vissza a forumokban azért lehet hogy tőlem még tanulhatsz.
Hájj.

Shox-ban 600 termékre van akció,köztük kesztyűkre is...meg azt hiszem az Euromotorban is van valami.
Nem kaptam fel, csak utálom ha valaki okosnak hiszi magát és lenézően ír a másikra amikor nincs mire.. :)
Üdv!

Mi van itt semmiű?
Mostanában nem jártam erre, mert annyi melóm van elhagyom a valagam....
Hétvégén akarok venni kesztyűt. Merre nézelődjek Pesten, és Budán? Tudtok valami jó helyet, esetleg akciót?
nem kell felkapni a vizet! ez csak egy FÓRUM!
és mögötte ott volt a segítség is
Egyébként megjegyezném, hogy a "hüjeséget" úgy írják hogy hülyeség. A "töldsd" szót meg úgy írják helyesen, hogy töltsd. Ennyit igazán megtanulhattál volna 51 év alatt. Lehet jobban jártál volna, ha az életkorod nem írod be az adatlapra...
Köszönöm a segítségedet. Én is erre tippeltem, csak biztos akartam lenni, hogy érdemes e feltölteni az egészet benzinnel a téli elrakás előtt.
Acél
Örülök hogy ilyen okos vagy.