Én tavaly jártam úgy a kocsival, a váltó hónap utolsó napján megjött a bizti levele,úgyanannyi marad a díj. Na én csak ezért az ídőzitésért(2000.-el let kisebb a másiknál a díj) váltottam. És mondtam a csajnak azért mert ilyen gyökerek vagytok!
igazábol nem akarok eljátszni az esélyt hogy valami balesetet vagy kárt okozzak valakinek ugyhogy reméljük nem is lesz rá szükség
bár azt is észbe kell tartani ,hogy sajnos bármikor közbe jöhet valami és nálunk motorosoknál könyebben előfordulhat
nekem idén az UNION nal volt, és a kiküldött levelükben jövő évre ugyan azt az ájánlatot adták mint ha ujra kötném, plusz olyat irtak bele ha balesetet okozok akkor nem veszik el a bónuszom
ugy hogy nem váltottam,,, remélem jol tettem
amugy elvileg létezik olyan ha rámész egy biztosító honlapjára, és ott lehet online kötni, akkor mégolcsóbb mint különbőző internetes "közvetítökön" keresztül,,,,
Én is a NETRISK.HU -n kötöttem az autóra is, és újrakötöttem a motorra, így 3800- at spórolok. Ma az utolsó nap a váltásra, bár Neked felmondták, így biztos más a helyzet.
Skacok kellene némi infó:
Kinek milyen biztosítása van, és mennyibe kerül?
Én a Red Baronnál voltam egy flottaszerződéssel, és felmondták, mert az új jogszabályok miatt ezt csak tulajdonod köthet, így most váltanom kell.
Nem hiszem. Legalábbis remélem, hogy nem az. Szerintem munkatársamtól kaptam el, múlt héten egész héten betegen, 38,5 fokos lázzal dolgozott. Még életben van, úgyhogy reménykedem.
bár azt is észbe kell tartani ,hogy sajnos bármikor közbe jöhet valami és nálunk motorosoknál könyebben előfordulhat
Kiváncsi lennék arra a nem csesztetnek a bónusszal témára. Az apróbetüst elolvastad?
ugy hogy nem váltottam,,, remélem jol tettem
Amúgy az Allianz a legköcsögebb jellemtelen majmok,nem küldték ki a díjértesítőt és TÖBB lett volna a díj,tuti!
Üdv:Jim-X
Petikém láma vagy...
A SPACE billentyű a barátod, ha teszel a smiliek közé akkor kirakja a többit is
Történtek változások az életemben.... Majd mesélek róluk, de most nincs kedvem regényeket írni
Skacok kellene némi infó:
Kinek milyen biztosítása van, és mennyibe kerül?
Én a Red Baronnál voltam egy flottaszerződéssel, és felmondták, mert az új jogszabályok miatt ezt csak tulajdonod köthet, így most váltanom kell.
Szóval segítsetek, ha tudtok.
Előre is köszi
holnap dobok egy SMS-t a fékcsőről!
ok