Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez volt a második, csak az első betudható volt annak h én basztam el vizes úton, mondjuk ott is megijesztettek, de azért ez az eset nem tartozik az "én basztam el" meg "megijesztettek" kategóriába. Biztos van aki megmentette volna a helyzetet rengeteget agyaltam rajta, meg biztos mehettem volna kevesebbel is de ha valamire akkor erre nem számítottam h egy kamion jön szembe 80-90nel.
gondolom még nem tudod, de van esély hogy a biztosító fizet
szerencsétlen szörnyen néz ki

reméljük hamar helyre jösz, és itt az ideje hogy eredeti állapotba vissza állísd!
Idén ez volt a második eset aggódom érted tul fiatal vagy
Szerintem gondold át a dolgaidat.
A szüleidet biztos rosszul érintette a dolog nem szeretnék a helyükbe lenni.
ez van még a bal oldaláról.
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat. Itt egy kép a motorról, ez pont a szebbik oldala,csak a fal mellett áll még, előzetes károk: első felni, tank, kormány letört, farokidom komplett csere (meg a segédváz alső része leszakadt a vázról), bal lábtartó letört, kipufogó letört. első ránézésre blokk nem mozdult el meg a villa is épnek néz ki, de még csak ránézéstre tudom mondani. Meg valahonnan folyik az olaj, azt se tudom még. A szalagkorlátnak csapódás után átrepült a motor a szembesávba, az okozta a bal oldalán a nagy károkat.
Sziasztok! Hasidom kellene 2006-os Fz1re. Utángyártott, esetleg bontott gyári is jó, vagy kintről németből esetleg? Köszi.
Az nem is kellhetne...
Csak vicceltem, az új csajnak nem a bicepszem kell

Üdv:Jim-X
te hülye vagy
aztán öreg korodra veheted mázsa számra az viagrát
Körülöttem egy csomó "szuris" ember van...ne akard.

motor alszik már?
A 150-re akartam rámondani, de a 140 simán megvan 1x, egy kis szuri és sima ügy a 160 is tavaszra

Kisokos,nagyokosoknak:
http://www.tesztmotor.hu/muhely/
hogyan-mukodik-/kisokos-nyomatek-es-teljesitmeny.html
De mivel jobban adja le a teljesítményét és jobban is kezelhető ezáltal gyorsabb is....nem véletlenül szoktak fejleszteni
160 at
nah ne viccelj már itt velünk
mert lefordulok a székről vazze
Amikor lemegyek a konditerembe gyúrni és kinyomom 160-at fekve

Na az a nyers erő

mondjuk egy 2003 as gép nem ugyan ugy adja le a teljesítményét mint egy 2009 es, ugy mond teljesen más,,,,
hába mindekettő 150 lóerős,,, nyersebb nem tudom máshogy mondani,

az ujaknál törekednek a linealitásra, az egyenletes teljesítmény leadásra, a régebiekben ez nincs meg
Hát azért egy 150lovas motoron ha neked nem lenne meg a nyers erő akkor csókolom.
Magyarázd el nekem,mit jelent a nyers erő fogalma.
Hy Jos....

Jobbulást kívánok, és ha valamibe tudok/tudunk segíteni, szólj.....
nekem meg ezek teteszenek, úyghogy nem veszünk össze, meg ebbe még megvan talán az a "nyers erő" nem ugy mint az ujakba,,,,
nah baszki akkor valamikor össze futhatnánk egy duma partyra!
hova költözöl? maradsz gyömrőn van bp
Ja ingyé? Végül is ingyé még a szar is jó....
Akkor jöhet,legfeljebb majd eladom!
Ákos lóf@sz a seggedbe! Nem mindegy az ha ingyé van?

Képet a csajról...nekünk is be kell őt fogadni,nem csak úgy van az,mint ahogy gondolod!
Ez nem kéne.
Öreg
K6 nézett ki szépen,meg persze az utána következők...elődök nem tetszenek.
Jos, jobbulást kívánok! A kamionost meg cibálják meg...