Az előszokot fordulni. Mikor vettem a motort a kereskedésbe csak ugy tudtam vele elindulni, hogy 1-esbe bekuzot kuplunggal
egy kevés gázzal óvatosan fékezni kellet a kereket, persze a középállványon, hogy oldjon ki a kuplung mert nem tudtam vele elindulni. Egy kis állás után összeragadnak a lamellák.
Érdeklődnék hogy tud-e valaki sport plexit fz6s-re.
Találtam neten de nem tudom hogy milyen ez a fajta. Ha valaki tud segíteni nekem akkor megköszönöm.
Ezt találtam: http://szokemotor.hu/aruhaz/pr...
Nem akadtam ki rajta, csak kíváncsi vagyok mi okozhatta a lefulladást. 6000 körül van benne, idáig nem volt vele semmi gond. Mintha nem emelt volna ki a kuplung, vagy nem tudom mi lehetett
Egyébként minden indulásnál legelső alkalommal, mikor sebességbe rakom, nagyobbat ránt, ugrik, csattan, vagy hogy írjam, mint utána a többi egyesbe kapcsolásnál.
Sziasztok!
Egyik hétvégén a múltkor tettem egy kört a géppel. Az történt, hogy mint mindig pár perces melegítés után indultam volna, de amikor egyesbe kapcsoltam lefulladt a motor. Kuplungot természetesen teljesen behúztam, oldaltámasz is fel volt hajtva.
Produkált ilyet már nektek? Mi lehetett az oka? Azt követően újra indítottam, többet nem csinálta. Hozzászólásokat várom, köszönettel DecsMan
Nekem is eléggé kint van a fogáspontja és én 0 km esen vettem.
Ismerek egy srácot aki a viszonylag újmotorján "leégette" a kuplongot és elindulni sem tudott.De neki a kuplung kosárnál lévő állíó csavaron kelett állítani és jó lett.
Úgyhogy Budafoki út - Neszmély útvonal.
Miféle jelmezes buli...?
Ti tudtatok róla?
motorozni még ha akarnék se tudnék menni
miért te mész
Nem mész ma motorozni
sehol senki
egy kevés gázzal óvatosan fékezni kellet a kereket, persze a középállványon, hogy oldjon ki a kuplung mert nem tudtam vele elindulni. Egy kis állás után összeragadnak a lamellák.
Érdeklődnék hogy tud-e valaki sport plexit fz6s-re.
Találtam neten de nem tudom hogy milyen ez a fajta. Ha valaki tud segíteni nekem akkor megköszönöm.
Ezt találtam:
http://szokemotor.hu/aruhaz/pr...
szerdán viszont kimentem dobogó kőre, 15fok volt fent kicsit hüvösebb
Persze, Tiedet kivonatod a forgalomból, aztán meg a másik gépére fáj a fogad, mi
Köszi neked is Peti!
Egyébként minden indulásnál legelső alkalommal, mikor sebességbe rakom, nagyobbat ránt, ugrik, csattan, vagy hogy írjam, mint utána a többi egyesbe kapcsolásnál.
kikéne már égetni azokat a gyertyákat rendesen
ha gondolod átugrok egy "próba kör "erejéig
Egyik hétvégén a múltkor tettem egy kört a géppel. Az történt, hogy mint mindig pár perces melegítés után indultam volna, de amikor egyesbe kapcsoltam lefulladt a motor. Kuplungot természetesen teljesen behúztam, oldaltámasz is fel volt hajtva.
Produkált ilyet már nektek? Mi lehetett az oka? Azt követően újra indítottam, többet nem csinálta. Hozzászólásokat várom, köszönettel DecsMan
Ismerek egy srácot aki a viszonylag újmotorján "leégette" a kuplongot és elindulni sem tudott.De neki a kuplung kosárnál lévő állíó csavaron kelett állítani és jó lett.