Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

húú baszki H1N1
Én ma gurulok egyet, mert elviszem a mocit téli álmot aludni.
Úgyhogy Budafoki út - Neszmély útvonal.

Miféle jelmezes buli...?
Ti tudtatok róla?
Ááááá nem. Úgy érzem elkapott valami vírus. Itthon fetrengek lázasan.
csak egy kis jelmezes bulibol tértem haza
motorozni még ha akarnék se tudnék menni

miért te mész
Mit művelsz te éjjel kettőkor itt
Nem mész ma motorozni
nah emberek! hol vagytok
sehol senki
önnek uj email üzenete érkezett
Na Peti mi lesz holnap, jössz? Kiszabadítottad már a motort?
Köszi a hozzászólást!
Az előszokot fordulni. Mikor vettem a motort a kereskedésbe csak ugy tudtam vele elindulni, hogy 1-esbe bekuzot kuplunggal
egy kevés gázzal óvatosan fékezni kellet a kereket, persze a középállványon, hogy oldjon ki a kuplung mert nem tudtam vele elindulni. Egy kis állás után összeragadnak a lamellák.
a bowdent már néztem, van egy állítási lehetőség a tank alatt, de az is csak a holtjárékot állítja
Hello

Érdeklődnék hogy tud-e valaki sport plexit fz6s-re.
Találtam neten de nem tudom hogy milyen ez a fajta. Ha valaki tud segíteni nekem akkor megköszönöm.
Ezt találtam:
http://szokemotor.hu/aruhaz/pr...
a faxt csak a garázs kulcsot
Mindhármat elhagytad, vagy mi a túró
mennék én az enyémmel is ha lenne hozzá kulcsom ,
szerdán viszont kimentem dobogó kőre, 15fok volt fent kicsit hüvösebb
"ha gondolod átugrok egy "próba kör "erejéig"
Persze, Tiedet kivonatod a forgalomból, aztán meg a másik gépére fáj a fogad, mi
Köszönöm szépen a válaszodat! Én is erre tippeltem.
Köszi neked is Peti!
Nem akadtam ki rajta, csak kíváncsi vagyok mi okozhatta a lefulladást. 6000 körül van benne, idáig nem volt vele semmi gond. Mintha nem emelt volna ki a kuplung, vagy nem tudom mi lehetett
Egyébként minden indulásnál legelső alkalommal, mikor sebességbe rakom, nagyobbat ránt, ugrik, csattan, vagy hogy írjam, mint utána a többi egyesbe kapcsolásnál.
Vagy a hosszú állás miat egy kicsit megtapadt a kuplung. Nem igazán kell vel érdemben foglalkozni.
ilyenen szerintem nem kell fent akadni
kikéne már égetni azokat a gyertyákat rendesen
ha gondolod átugrok egy "próba kör "erejéig
Sziasztok!
Egyik hétvégén a múltkor tettem egy kört a géppel. Az történt, hogy mint mindig pár perces melegítés után indultam volna, de amikor egyesbe kapcsoltam lefulladt a motor. Kuplungot természetesen teljesen behúztam, oldaltámasz is fel volt hajtva.
Produkált ilyet már nektek? Mi lehetett az oka? Azt követően újra indítottam, többet nem csinálta. Hozzászólásokat várom, köszönettel DecsMan
Én elöször megvizsgálnám a kuplung bowwdent is.
Nekem is eléggé kint van a fogáspontja és én 0 km esen vettem.
Ismerek egy srácot aki a viszonylag újmotorján "leégette" a kuplongot és elindulni sem tudott.De neki a kuplung kosárnál lévő állíó csavaron kelett állítani és jó lett.
ha jol olvastam a teszben ők 25ezernél szedték szért, szinte majdnem annyi amennyi a tiedben van
OK! Meglesz