Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah most kérdés ahova bemész yamaha kereskedésbe ott kidobjak e vagy tényleg elküdik
1. Valóban nem hallottad.(Ez lehetetlen).
2. Növelni akarod az esélyeidet eme módon.
nemkell sokat irni ( yamaha)ezt mindenki érti
én még nem is hallottam rola!
hol van ez
Pályinkás jó "reggelt".
Mi a véleményetek erről a Yamaha sorsolásról.Ha magyarul írod miért érdemled meg te,azt majd fordítja valaki a Hollandoknak!? Gondolom azt a sokat...........!
sehun senki
akkor egy pontonban
A lánc nem nyúlik meg szakaszosan
egyik mód amit lentebb irtam, megméred,,,
tehát a nyulás, ha elég gyakran nyulik meg sokszor kell utána állítanod az nem túl jó,

van amikor szakaszosan nyúlik meg, azaz bizonyos szakaszon jobban megnyulik, ezt az ember beállításkor is észreveheti, itt elég durva különbségek is létrejöhetnek,,,

főbb jellemzője amit te lehet nem is veszel észre, hanem pl aki mögötted motorozik, hogy milyen hangos a láncod.

akkor szokott olyan lenni hogy kattogó, morgó hangot ad ki a lánc
ezt te is észreveheted.

ezen kivül nagyábol tudjuk hogy a mi motorunkon kb 20-40ezer km ert bír ki, vannak szélsőségek is de kb itt már számítani kell

akkor ami nem túl hasznos a láncnak, sok km er esőben, kenés nélkül,láncápolás erős hanyagolása
meghát pl ha 12e fordulatrol vissza pattintod

nah én ezekre gondolok, ,,,
Nekem a Pilot Poweren alig látszik a 3000 km.Jó de én 67-el járok.
Peti megtaláltam a gumibótodat,(szerintem)jó ár!
Tényleg a láncot honnan tudni hogy sz.r? Már kérdeztem de nem volt válasz! Kenem rendesen.Amúgy.
ez beteg baszki , , ,
, , , ,
Köszi! Már megy a sörözgetés, csak nem elég hideg:
A sör hűtése
Boldog névnapot ,
este csak okosan!
nekem is volt ilyenem, most dobtam ki, darbokra szakatt, nyáron össze volt hajtva, most meg kinyitottam és darabokra esett...
fos...
de ha már 150,1 mm er akkor durván megvan nyulva
42 ezer az necces,ha a gyári,,,
9 láncszem 150,1mm lehet max
Hát ja, de én inkább meghagyom a Louis termékeket másoknak.

Hogy kell mérni a lánc nyúlását? Hány szem távolságának kell lenni hány centinek Nem tudom eldönteni, hogy kell e cserélnem tavasszal a szerintetek még gyári láncomat. Túl jó állapotban van ahhoz h 42.000 legyen benne.
Louis termékekkel vigyázni kell van belőle elfogadható minőség de van ami nagyon gagyi,mint pl a ponyvád
Egy kis reklám : ilyet senki se vegyen. Louis takaróponyva, "lélegző membrán, télálló, esőálló, UV álló, mindennek ellenáll." Egészen 6 hónapig (se) bírta. Papírként szakadt szét, visszaadták az árát (1 hónap alatt), persze egy vagyon volt. Kínai gagyi szar.
Aha. Tejet.
ittál
...akarom mondani Power Race.
Javarészt közúti használatnál szerintem is elmegy 5000-et. Pilot Power 2CT-ről mondják hogy olyan 8000 körül megy el. Mondjuk szerintem jobban megéri a P.Power, bár még nem próbáltam de következőnek azt tervezem, elég jókat írtak róla gumiteszten. Vagy Metzeler Racetec K3 amit még kipróbálnék, de az olyasmi, mint a Pilot Race.
hali!

nekem hátul a diablo corsa 9e km ert birt ki kb, viszonylag kíméletes üzem módban, de volt benne jó pár kakucs ringezés ill 1hring,
nah most a power race az ennél puhább, ha nem kíméled a mocit akkor az a 3000km er is szóba jöhet, de ha normálsan vezetsz akkor 6-7 ezret tippelnék, de megmondom őszintén fingom nincs,
csak tippelgetek jobbra-balra, nem ismerem a motort, tuonos haveroktól kéne kérdezősködni hogy nekik mennyi idő alatt fut le egy puha gumi,

az biztos hosszú távon a michelin pilot road 2ct vel jársz jol ami 80ezer körül van és ha az kibír neked 15ezret
és a puha gumit megveszed 35 ért és tegyük fel csak 5e km ert mész el vele, akkor 3 szor kéne megvenned ,amialatt a pilot roadot egyszer és ugy már jobban jösz ki pilot r 2ct vel,
jól gondolom csak hát nagyobb összeget kell egyszerre kiperkálnod,,,