Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rendőrség miylen rendőrség, mi az ,
időjárás függvénye minden,,,,
Ahááá Peti motorozni akar.......... ........mennyi is a rendőrség száma?
A cél asszem a Velencei tó. Jönnek Albertirsáról, meg Pestről is. Úgyhogy neked is jó lenne. Szombat vagy vasárnap, még nincs letisztázva. Számíthatok rád is?
merre mentek melyik nap
Peti hétvégén valószínű gurulunk az RSV fórummal. Gyere el velünk. Senki nem fog megállítani annyi motorost hogy végignézzenek 10 jogsit meg 10 forgalmit...
Tudom, hogy van FZ6 fórum,, irkáltam ide párszor.... Elírtam FZ8.
Ahogy mondod.

Amúgy nekem tetszik ez az első lámpa, lehet hogy lecserélem az enyémet és akkor lesz egy FZ8 elejű R1 hátuljú FZ6-om.
pályázás jajj de jó lenne vazze, bár egy sima motorozás is jó lenne
FZ-6 fórum már van. Ez az. Nekem nem tetszik a fejidom, persze ha lesz hozzá motor is, biztos másképp néz ki az összkép.
Na nekem már karácsony van, megvettem a bőrruhám. Superzone-ban mától van akció, 135 helyett 110 pénz volt és adtak mellé 10.000 vásárlási utalványt. Így már szerintem egész jó vétel volt. Mostmár lehet menni pályázni is. Csak még mikor...
Ja bocs ez lemaradt!
http://www.motorinfo.hu/magazin/2009/11/23/fo
rr_meg_valami_a_yamaha_fazekban_johet_a_2010_es_fz8/
Na lassan nyithattok egy FZ6 fórumot is... Egyébként ügyes húzás, mert ha egy 600ast hoznának ki már nem lenne elég ok a váltásra, de így a rohadt sok fz6 tulaj csorgathatja majd a nyálát... Biztos nagyon szép lesz, és 800as..... Frankó kis gép!
bandi az király csávó, akkora fa,,,sz mint egy ház
Egyébként Bandi tud itt a legjobban motorozni Jól nyomja
Nem, már aludni mentek, vagy nézik a Barátok-közt. Vagy látják, hogy Te így is jól elvagy egymagadban, és nem akarnak zavarni
Nah mi van gyerekek, nagyon bepunnyadtatok! tán nem csak mosogatni mentetek ,
kemény egy figura! ,
ezt nézztek meg baszki BANDI
Háááát ha Peti megértette akkor bárki,szólok az ovisoknak.............
nem bonyolult ez,peti megértette a szitut,bonyolult nem lehet
....nem beszélni angliáúl.....
olvasd el az előzményeket
kiváncsi leszek rá, meg hogy mi lesz belőle 2010re