nem...wd40 tök jól leoldotta a ragasztót...ahová alá nyomtam ott 10másodperc kellett neki és már fel is jött
de először azért nyers erővel próbáltam,biztos ami biztos.
de azért ha bele gondol az ember,és számolgat picit...akkor ennek a három motornak az ára elég vígan vissza is jön úgy,hogy csináltak maguknak egy elég nagy hírverést...okosak....
Természetesen az apróbetűs rész a legérdekesebb a nevezés végén:
- A díjak nem cserélhetôk, nem átruházhatók, nem beszámíthatók és készpénzre sem válthatók.
- A fôdíjak piaci értékei: Valentino Rossi replika YZF-R1 (tartozékokkal): 5 500 000 Ft felett*; Ben Spies replika YZF-R1 (tartozékokkal) 5 500 000 Ft felett*;
Cal Crutchlow replika YZF-R6 (tartozékokkal) 4 400 000 Ft felett*. Az extradíjak értéke 5000 Ft darabonként.
- A nyereménybôl adódó adókötelezettség bevallása és a felmerülô nyereményadó megfizetése a nyerteseket terheli * Regisztrációs adóval és 25% áfával
Ha megnyerném, adhatnám el a fazert, hogy adókötelességemnek eleget tegyek!
Hát igen én is mindenhez úgy állok,hogy átb..zás és általában igazam is van(95%).
Egy A-4-es lapot megér.
(Ha belegondolunk boldog-boldogtalan benevez,már maga a postázás egy vagyon a szolonnak(ha úgy küldik).
2010 Yamaha FZ8
(Nyíregyháza,13:00)
2008 december5. =11 fok
2009 február. 22 =12 fok
26 =15 fok
március: 1 = 10 fok
11 = 12 fok
17 = 14 fok
28 = 18 fok
áprililis: 1 = 13 fok
9 = 19 fok
20 = 18 fok
de először azért nyers erővel próbáltam,biztos ami biztos.
csavarhúzóval alá kell nyulni és körbe tekerni vazze
ezért szeretjük a yamahat...
ng77! légyszi tölsd ki az adatlapod! hogy tudjuk kivel beszélünk, és egy szép kémet a motorodrol!
- A díjak nem cserélhetôk, nem átruházhatók, nem beszámíthatók és készpénzre sem válthatók.
- A fôdíjak piaci értékei: Valentino Rossi replika YZF-R1 (tartozékokkal): 5 500 000 Ft felett*; Ben Spies replika YZF-R1 (tartozékokkal) 5 500 000 Ft felett*;
Cal Crutchlow replika YZF-R6 (tartozékokkal) 4 400 000 Ft felett*. Az extradíjak értéke 5000 Ft darabonként.
- A nyereménybôl adódó adókötelezettség bevallása és a felmerülô nyereményadó megfizetése a nyerteseket terheli * Regisztrációs adóval és 25% áfával
Ha megnyerném, adhatnám el a fazert, hogy adókötelességemnek eleget tegyek!
Persze hogy csak R1 és R6...a "parasztvakítás" a fő szempont mindenhol
bár ebbe is kételkedek
Egy A-4-es lapot megér.
(Ha belegondolunk boldog-boldogtalan benevez,már maga a postázás egy vagyon a szolonnak(ha úgy küldik).