Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért egy 800ccm verzió pont ideális lenne, értem úgy mint pl egy 750 GSXr... ideális
én találtam egy másik képet is az elég csúnya volt
ÚÚÚ gyerekek mi van itt készülőben :

2010 Yamaha FZ8
Helló csak,hogy egy kicsit bosszantsam a kivonókat!
(Nyíregyháza,13:00)
2008 december5. =11 fok
2009 február. 22 =12 fok
26 =15 fok
március: 1 = 10 fok
11 = 12 fok
17 = 14 fok
28 = 18 fok
áprililis: 1 = 13 fok
9 = 19 fok
20 = 18 fok
Üdv. Megtörtént, jogos a kérés. A kép idővel érkezni fog a téli álom miatt. Ha nem nyerem meg a Rossi replicát
mert maga a gyerek sem egyszerű ,
Miért nem vettél elokszált kék alu kormányt, ugyanannyiba kerül mit a króm.
Azt egyszerű lesz felszerelni
kell rá fúrni...egyik kormányon sincs lyuk tudtommal...de még nem csináltam meg,átfestem előbb kékre.
nem...wd40 tök jól leoldotta a ragasztót...ahová alá nyomtam ott 10másodperc kellett neki és már fel is jött
de először azért nyers erővel próbáltam,biztos ami biztos.
kapcsoloknak volt lyuk vagy furni kellett
azt fujhattad baszki az rá van ragasztva valamivel
csavarhúzóval alá kell nyulni és körbe tekerni vazze
baszod nem is mondtam....még a múltkor a rohadt markolatra rá ment egy csomó wd40-em míg le tudtam húzni a rúdról ...túl precízek voltak ezen a téren
de azért ha bele gondol az ember,és számolgat picit...akkor ennek a három motornak az ára elég vígan vissza is jön úgy,hogy csináltak maguknak egy elég nagy hírverést...okosak....

ezért szeretjük a yamahat...
mi a bajod töki? ,
ne égessél már vazze
ez igy már kicsit tényleg neccesebb, főleg a reg adó plusz 25% hóhóóóóóó

ng77! légyszi tölsd ki az adatlapod! hogy tudjuk kivel beszélünk, és egy szép kémet a motorodrol!
Csak kenyér és cirkusz kell a népnek,semmi több.Ez a második.
Természetesen az apróbetűs rész a legérdekesebb a nevezés végén:
- A díjak nem cserélhetôk, nem átruházhatók, nem beszámíthatók és készpénzre sem válthatók.
- A fôdíjak piaci értékei: Valentino Rossi replika YZF-R1 (tartozékokkal): 5 500 000 Ft felett*; Ben Spies replika YZF-R1 (tartozékokkal) 5 500 000 Ft felett*;
Cal Crutchlow replika YZF-R6 (tartozékokkal) 4 400 000 Ft felett*. Az extradíjak értéke 5000 Ft darabonként.
- A nyereménybôl adódó adókötelezettség bevallása és a felmerülô nyereményadó megfizetése a nyerteseket terheli * Regisztrációs adóval és 25% áfával
Ha megnyerném, adhatnám el a fazert, hogy adókötelességemnek eleget tegyek!
pedig a narancs fazernél nincs szebb , ,
Nem láttam...de nem is érzem,hogy sokat mulasztottam volna vele
Persze hogy csak R1 és R6...a "parasztvakítás" a fő szempont mindenhol
Csúcsmotorokat láttátok Azért FZ szériáról beszélhettek volna egy percet csak R1, R6
proba cseresznye, már az is jo ha a sorsolásra eljut a levelem
bár ebbe is kételkedek
Hát igen én is mindenhez úgy állok,hogy átb..zás és általában igazam is van(95%).
Egy A-4-es lapot megér.
(Ha belegondolunk boldog-boldogtalan benevez,már maga a postázás egy vagyon a szolonnak(ha úgy küldik).