Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem ér rá mindenki,úgy mint Te
nah mi van itt kihalt a rendszer
Boldog névnapot gyerek!
Jim-x ott van a tutiban...
Koszonom a valaszt.
Szasz!

Mi a fenét keresel Te ott? Talán bejött az élet,már megint?

Petike jók a képek,majd hétvégén tovább nyomom őket a kollégámnak is,nem tűnik olyan bonyolultnak.Köszönet még 1x érte.
he he akkor jó szórakozást
Halihó!

Most sikerült ezt a rohadt wifit belőni a LapTopomon, mert újra lett telepítve és a wlan driver nem lett feltéve... Ugye itt meg csak wifi van így nem tudtam le sem tölteni a drivert...mind1...megoldottam

A hír igaz itt vagyok Dijon mellet egy kis városban Le Creusot-ban Full szar idő van állandóan esik... de amúgy is melóznom kell nem keveset

Bocs de most nincs kedvem végigolvasni a hozzászólásokat, majd talán hétvégén, ha nem rúgok be nagyon

Üdv:Jim-X
nah milyenek lettek a képek Ákos
Igen volt, hogy ezért eset be. A szelepék horony 1.2 mm-re van a tetejétől.
Gyárilag a lapka szinte nem áll ki a felsőrúgó tányérból szinte. A szelepemlőtőke belsejében levő megmunkálás pedig nincs 1mm sem. Így ha szelep vége ennyire összezömül akkor bizony a rugótányért kezdi elnyomni, és akkor már elengedheti az ék.
A régebbi Yamahákra jellemző volt az olaj fogyasztás. Töltsetek bele 20W-50 ásványi olajat, azzal még törhető értékeket fog produkálni, de mgszünni sosem fog.
Nehezet kerdeztem?
ha a kormány végén nem lenne az a kis tükör, amibe szerintem nem sokat lát
azon kivül tényleg szép
Jajj, mégsem! Nem neked akartam küldeni! bocs
Képek, lécci
Elég durva áremelésről hallottam én is Jövőre csak toljuk inkább így megspóroljuk a biztosítási díjat is
én unionnál vagyok kb24ezerért most ujraszámoltam és 17 re jön ki

tankold tele mihamarabb mert 330ft os benzint jósolnak
Ti váltotok biztosítót Úgy látom lenne olcsóbb jövőre.
De de! Csak azt más másra költöttem...kemény ez élet!

Asszem megyek táncolok a hétvégén...tetszik ez a ruha.
Szevasztok!
Hétvégén megvolt a végleges festése az ajtónak, már készen van. Szombat délelőtt letakarítottam télire a masinát, még a hátsó kereket kell lepuccantani, meg tele kell tankolnom. Attól tartok vége a szezonnak. De eltelik egy hónap, másfél, úgyis ki kell tolnom egy körre , ha lesz egyik hétvégén tíz fok körüli idő, hogy az elvonási tüneteim csillapíttani tudjam
nah! nem jött be a rúd tánc ,
nah miujság falazó mester ,
minden kész jol szuperál a garázs
Egy fillérem sincs...de elég elgondolkodtató üzlet.
Ennyiért még nekem is megéri!
Elég jó, 55 pénz