Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah épségben otthon .
már nem esik, csak köd van.
hajrá itt az alföldön sütöget a nap, de ugy hallom pesten szakad az eső
persz, persze fő a biztonság. De azér faxa fesz.
csak óvatosan a suhanásokkal, nehogy most legyen bicska
Még nem, de mostmár nem sokára izzítom a szerkezetet Ma lesz nagy suhanás.
én gumit szereltettem a kocsin
sajnos nem sikerült szereznem 4 felnit
pedig anyni suzuki van a földön, hihetetlen
Jó napot! Mi a helyzet Mindenki motorozik
Melyik kell a háromból
Ejj, ejj hát hogy történt?
Hali
Ma megtörtént az első esésem..
az idomból kitört egy kis darab
azt szeretném megkérdezni, hogy Fz6-S -hez oldalidomot hol tudok venni ? nem kell az összes műanyag, csak 1db.
Köszöntem tesó...megyek számolni a pénzem....
már annyira szúrta szemem baszki .
nyelvvizsga letudva, szakdogaírás nagyüzem van ,majd készülés a mecha szigora és állam vizsga,
nah ez a sorrend ha minden jol megy, reméljük!
jah forgalombol kivonva, marc 15én müszaki vizsga , addig még pár dolgot meg kell rajta csinálnom
Beszól..... Baszki nem vagyok itt napokig, és beszól.

Ja, most!

Mi van veletek semmi? Olvastam, hogy sikerült a vizsga! Gratulálok! Azóta tanulsz még? vagy Delete?
Te is kivonod a gépet a forgalomból?
Mi van Jimxel?
szia Bocsi!

mikor cseréled le az adatlapodon látható fz6N motorkerékpárt egy S es modelre . .
Hú de rég voltam itt...
Jó reggelt mindenkinek
Én kérek elnézést
Heló!
Karácsonyi ajándék a motorotokra.
A gyári hasidom másolata üvegszálból.
Összes tartozékával:tartókonzolok,törésgátló gumigyűrű,csavarok,anyák,persely.Most 2 db. van,de rendelésre tudok még csinálni.
Az idom nem festett,anyagában fekete színű.
Az ára szerintem elég baráti:25.000Ft + postaköltség.
Képeket rögtön teszek fel.
Heló!
no igen meg ha leveszem sztenderről rákerül a súly akkor aztán rángathatom meg sem mozdul egy szétszedést meg ér másnem jól átzsírozok rajt mindent az nem árthat
amugy ha túlzottan nagy lenne a holtjátéka akkor azt éreznéd a motoron, instabil lenne, elmászna,,,
volt aki azt mondta igen a yamahában pl hozzá sem tudott szólni a gyerek. de majd szétszedem ha kopás van azt látni úgyis. de ha nincs akkor majd kitalálok valamit. De dühömben mentem vele 240fölött ma majdnem megfagytam de meg sem rezzent az uton uh nemtudom. Az fz1 blokk hát nem tudom u.a. mint az r1 csak gyengébb annak bírnia kell.
Az otthagyott abroncsokról természetesen bizonylatot kapsz. Ha elvész, kártalanítanak.
Azt nem mondtam, hogy a szelepek végei nem mentek szét, csak hogy vezérmű tengelyeket keresünk
Csak azt kevésbé volt nehéz beszerezni.
Köszi a segítséget.