tudtommal yamaha fazerhez nem lehet kapni,
vagyis amikor én felhivtam az AGO MOTOROS t akkor azt mondtak hogy a kis fazerben nincs iylen környezetvédelmi tiltás, mg talán a hondákba sincs,,,,
Csak vágy még.(Nem vagyok hitel párti).
De csikol milyen lehet ha 150-nél rácsavarod!
(Bár GTR-1400-el mentem,attól nem ájultam el nagyon, 155le/300kg)bár a feelingje jó volt!)
Hát ha csak öt(5) ló,akkor tárgytalan,azt hitem vagy húsz(20)! Azé' kérdezem. Az az 19 pínz.
Közben megtaláltam,bár sokat nem ír. (prop-tech.hu)
Amugy is zzr-1400-re gyúrok.
Vétel vétel.
Tehát van az fz6-ban valami elhaladási zajvédelmi tiltás, ami nem adja rá a teljes dzsedit 1-2 ben,erről tud valaki valamit?
Érdemes megvenni a kütyüt,ami megöli a tiltót?
Van valami gyári folytás minden utcai motorban(fz6-ban is,100l-es ben is)50 kmh elhaladási zaj miatt ,mi nem engedi rá a teljes dzsedit 1-2 ben. Hallottatok már erről valamit? A proph-tech magyar cég orvosolja ezt a dolgot!(zx10 zzr-1400 Kawáknál hallottam már régebben is ezt.) Valaki?
A féktisztítók általában nyírják a gumi dolgokat...szóval azért sem.De az olajat nem hozná le olyan szépen.
Én egyébként Motul lánctisztító sprayt használok...az nagyon baba.
holnap hivd fel őket kiváncsi leszek mit mondanak!
állításom továbbra is fent tartom
Prop-tech.hu
Tiszta nyár van! Motorra! Már aki nem vonatta ki még júliusban!
vagyis amikor én felhivtam az AGO MOTOROS t akkor azt mondtak hogy a kis fazerben nincs iylen környezetvédelmi tiltás, mg talán a hondákba sincs,,,,
Akkor miért lehet hozzá kapni?
Ébresztő,mindenki a garázsban volt 00:00-kor? Kezében az akksi sarukkal.....
remélem érted a választ
De csikol milyen lehet ha 150-nél rácsavarod!
(Bár GTR-1400-el mentem,attól nem ájultam el nagyon, 155le/300kg)bár a feelingje jó volt!)
ZZR 1400? Menőőőő
Mikorra várható?
Közben megtaláltam,bár sokat nem ír. (prop-tech.hu)
Amugy is zzr-1400-re gyúrok.
Nem tudom hogy te mennyit nyírod 1-ben meg 2-ben a gépet...de hogy azzal az 5lóval amit hozhat nem váltod meg a világot,az is biztos
Tehát van az fz6-ban valami elhaladási zajvédelmi tiltás, ami nem adja rá a teljes dzsedit 1-2 ben,erről tud valaki valamit?
Érdemes megvenni a kütyüt,ami megöli a tiltót?
Vétel.
Mastek dob a vateran.
Van valami gyári folytás minden utcai motorban(fz6-ban is,100l-es ben is)50 kmh elhaladási zaj miatt ,mi nem engedi rá a teljes dzsedit 1-2 ben. Hallottatok már erről valamit? A proph-tech magyar cég orvosolja ezt a dolgot!(zx10 zzr-1400 Kawáknál hallottam már régebben is ezt.) Valaki?
Én egyébként Motul lánctisztító sprayt használok...az nagyon baba.
brigéciol, gázolaj , petróleum, vagy lehet kapni speckos lánctisztító sprayt
Szerintetek féktisztítóval lehet láncot tisztítani, vagy az túl erős neki?
jó hangos volt