Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2dolgot én is átfényeznék, de ez lesz a legutolsó művelet,vannak fontosabbak is,,, az csak küllem
pedig lehetne neked is egy szép motorod..... na mind1 nem lehet mindenki igényes!
jajj Istenem! mág szerencse hogy az én motorom közelébe nem vagy!
Már festettem vmit...de azt csak az igazán jó szemű fz tulaj veszi észre,szóval ne akard...
még lesz egy nagyobb projekt is...holnap kezdem el,de szerintem csak tavaszon lesz a festős rész...

meg hát...ha kint leszek a gép mellett,és jön a múzsa csókja,akkor ugye nem lehet ellen állni
csak egy szót mondok! picasso
festeni akarsz ne tagadd
Elég gyatra bocsánat kérés...de legyen!

Holnap lesz időm a motorra is...valszeg a leömlőket fogom tisztogatni...vagyis az egész rendszert.
Meg van más csiszolni valóm is,de titkolózom kicsit!
cső ingyen van,spray meg 500ft...inkább ne akarj pontozósra játszani!
nah azt ugy már nem hozod ki anynibol mint én!
1:0 nekem!
akkor én olcsóbban is...kapsz egy csövet arany spray-al lefújva...jó lesz?
Ferodó Siter Grip Road betét azt nagyon dicsérik (és is azt használom)
vazze kihozom neked 1000-2000 ft bol, mit akarsz jobbat
A gyáritól nehezebben fogsz jobb betétet találni, ami gyakorlatilag állandó fék erőt produkál, és nincs negatív tulajdonsága.
A fékcsőtől pedig határozottabb lesz a nyomáspont, és egy esetleges pálya használat mellett, is később kezd el felpuhulni.
majd Te olyat kapsz
te!ha brutálisan durvát akarsz, meg se hajlítod!
Muhaha...lehet hogy az lesz egyébként!
Most így bevillant...tudod,a villanykörte a fejem felett...
nah, faszányos lesz, akkor jövőre a térdkoptatót használatát is igénybe kell venni ,
ecsém! bemész egy vasbótba oszt hajlitasz egyet! dobunk rá egy edzést és meg is van, valami placsmaggal meg lefessük
belevéssűk hogy PAZZAZ
peti bevásároltam ruhára szerinted jólessz?
Peti szerezz nekem 22mm-es csövet megpróbálok belőle kormányt hajtani!
Az olcsó megoldások híve lettem.
Szia RedFazer!

Én is gondolkodok egy gépváltáson, de lehet inkább másra fordítok, úgyhogy kicsit komfortosabbá akarom a gépet tenni.
nagy plekó, fém fékcső, meg 1-2 "dizájn" elem.
Hátsó csövet nem is használod?
Elboltolhatjuk, ha gondolod...
Max tavasszal, az első napos utam hozzád fog vezetni
A gép amúgy patent, de 800 híjján 50ezer lesz benne.
Előző tulaj nem tudom mit csinált vele, mert sok eltérés van a feltöltött képedhez képest.
Pl hátsó villa felirat, első villa felirat,plekó, fékcső.....
A te mocidon (ami ugye régen az enyém volt), elöl-hátul Goodridge fém fékcsövek voltak. Az elsők jók lettek az FZ 1-re is , a hátsó valahol megvan még a pincében. Soha nem volt problémám velük.
Én Brembo betéteket vennék és Goodridge fékcsövet. Tapasztalatom sajnos még nincs.
Sziasztok.

Elöl cserélt már valaki betétet?
Szeretnék egy fém fékcvső szettet előrre, és kéne valami frankó betét.
Folyadékot is cserélem Motul 5.1-re.
Valakinek valami tapasztalat betéttel, ill fékcsőszettel?
Az ülésen az a villáskulcs nem eladó?