HELO!Azt szeretném kérdezni, hogy van e valakinek tapasztalata olyan kipufogóval amit házilag otthol alakítanak át. Mármint a hátsó dob kibelezésére gondolok. Mennyivel lesz tőle hangosabb, és hogy kárt nem e tesz a motorban, vagy nincs e teljesítménycsökkenés. Mert ha pozitívak a tapaszatalatok, akkor vennék magamnak még egy gyári kipufogót, és magam szétszedném, van már tapasztalatom hasonló munkákban, mármint vágás és hegesztés. Csak azért gondoltam erre mert olyan sportkipuff ami tetszene is a motromon eléggé húzós áron van, Two Brothers-t néztem de nagyon nehéz találni 800euró alatt, még ebay-en is. Szóval nekem ami a lényeg, hogy kicsit hangosabb legyen, viszont ne romoljon a teljesítmény. Köszi a válaszokat!
Eladó egy teljesen új FZ1-S szürke színű motor! 0km! 2 év garancia! Az forgalomba helyezés, névreírás, reg adó költségeit is tartalmazza az ár! Márkakereskedéstől!
Csak azért, mert azon látszik meg leghamarabb ha nagyon nem passzol a tárcsa, anyagához. A Ferodo, amúgy egy jó választásnak tartom, kicsit gyengébb a fékhatás hidegen, de legalább nem eszi a tárcsát.
Szerintem egy ilyen gépnek nem sok az 50 ezer. Enyémben is több, mint 30 ezer van és úgyanúgy muzsikál, mint újkorában.
A matricákat a villákról a kereskedő szedette le velem, amikor beszámitotta az új mociba. A túraplekót is én szedtem le róla. (azóta már eladtam). Hirdettem egy darabig a neten a motort, sok extrával, semmi......Aztán mikor megegyeztem a kereskedővel, hogy mennyiért számolja be az újba, (jóval többért, mint amennyiért hirdettem!) hozzátette: Az összes extrát leszerelhetem róla. Én meg kaptam az alkalmon............
Akkor nekem azt mondták: Az extrákat egy használt motoron soha senki nem fogja megfizetni, esetleg az extrákkal felszerelt motor hamarabb, könnyebben eladható. De nem drágábban. Ez valszeg igy is van...
elveszett Jim x nem bujt még elő ,
tuti elrabolták a földönkívüliek