Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah halihóó mindekinek?

elveszett Jim x nem bujt még elő ,
tuti elrabolták a földönkívüliek
HELO!Azt szeretném kérdezni, hogy van e valakinek tapasztalata olyan kipufogóval amit házilag otthol alakítanak át. Mármint a hátsó dob kibelezésére gondolok. Mennyivel lesz tőle hangosabb, és hogy kárt nem e tesz a motorban, vagy nincs e teljesítménycsökkenés. Mert ha pozitívak a tapaszatalatok, akkor vennék magamnak még egy gyári kipufogót, és magam szétszedném, van már tapasztalatom hasonló munkákban, mármint vágás és hegesztés. Csak azért gondoltam erre mert olyan sportkipuff ami tetszene is a motromon eléggé húzós áron van, Two Brothers-t néztem de nagyon nehéz találni 800euró alatt, még ebay-en is. Szóval nekem ami a lényeg, hogy kicsit hangosabb legyen, viszont ne romoljon a teljesítmény. Köszi a válaszokat!
1200as csiszolopapir es turelem.
Eladó!

Eladó egy teljesen új FZ1-S szürke színű motor! 0km! 2 év garancia! Az forgalomba helyezés, névreírás, reg adó költségeit is tartalmazza az ár! Márkakereskedéstől!

Ár: 2.600.000Ft!
a gumi tapadása is hidegen gyengébb
Nekem személyes nincs.
leömlőket mivel és hogy takarítjátok?
Persze, szeretnék még egy ruhát..
Pl ha ilyen árban tudnék én is venni, azonnal rácsapnék.

Első sorban egy bakancsot kell vennem
Holnap szabin vok.
Joido eseten valaki egy kort a kornyeken? Visegrad, vagy a vaci oldalon szob rev?:)
nissin szinterről van tapasztalat
Csak azért, mert azon látszik meg leghamarabb ha nagyon nem passzol a tárcsa, anyagához. A Ferodo, amúgy egy jó választásnak tartom, kicsit gyengébb a fékhatás hidegen, de legalább nem eszi a tárcsát.
32 van a tárcsába abból 10 a ferodóval.Miért?
tán te is beruházol egy franko rucira
superzone ba szokott lenne elég jo akcio december tájékén
Üdv!

Mennyiért vetted a ruhát?
Szerintem egy ilyen gépnek nem sok az 50 ezer. Enyémben is több, mint 30 ezer van és úgyanúgy muzsikál, mint újkorában.
A matricákat a villákról a kereskedő szedette le velem, amikor beszámitotta az új mociba. A túraplekót is én szedtem le róla. (azóta már eladtam). Hirdettem egy darabig a neten a motort, sok extrával, semmi......Aztán mikor megegyeztem a kereskedővel, hogy mennyiért számolja be az újba, (jóval többért, mint amennyiért hirdettem!) hozzátette: Az összes extrát leszerelhetem róla. Én meg kaptam az alkalmon............
Akkor nekem azt mondták: Az extrákat egy használt motoron soha senki nem fogja megfizetni, esetleg az extrákkal felszerelt motor hamarabb, könnyebben eladható. De nem drágábban. Ez valszeg igy is van...
Isten ments hogy minden hová tegyél a felsoroltak közül...csak 1-2 helyre
áá az sok lesz
nah majd meglátjuk mit rejteget a jövőőő
Tárcsa? Mennyi kilométert tettél meg vele eddig?
ez van...
ha tovább akarod vinni a narancsot akkor a motor seggére fér belőle...meg oldalidomra is...de ha kemény vagy a kerekekre is lehet!
hogy neked mindig csak a problémáid vannak, a teloval a középsztenderrel
pedig az a teló nagyon.....köhöm....úgy szürkén.
2:0 telonak semmi köze hozzá
annyit elárulok hogy a naracsa színt vinném tovább,,,,
telók és még mi?