A hétvégén a magas tátrában voltunk túrázni(gyalog) nagyon jó kis hely. Szervezhetnénk arra nyáron egy gurulást, akár 2 napost....
Baszki reggel amikor felkeltünk össze voltak borogatva a szemetes konténerek, felfeszített tetőkkel... Kérdem mi történt, erre mondják, hogy medve... 1-2 naponta lejönnek éjszaka...
fasza volt utána az erdőben hóban túrázni....
Vázat karu javítaná...csütörtökön beszélek vele skypen remélhetőleg,megkerült a headsetem is végre....kormányt nem tudom...ha elvinnék az öreget 5ért akkor vennék egyet...de igy nem tom,minek lenne kettő...
Helló! Volt ám! Idén talán az utolsó ki gurulás vasárnap délután. Pilisszentlászló-Visegrád-Esztergom-Dobogókő. Elég sok motorost kicsalogatott a jó idő
Nem piszkálom még egyenlőre tesztelem eddig jó lehet sőt több mint valószínű, hogy a gumi (contiforce) okozta nagy sebességnél a szitálást ezzel mentem már akkora tempóval amivel az előzővel szitált és most semmi. Kivárom meg próbálgatom az mindig jó ezzel pirellivel nagyon meg vagyok elégedve bár a hideg aszfalt miatt nem adom neki annyira de ahhoz képest hamar melegszik meg azért fog még most is pedig csak 10fokban gurultam vele először
A haver még várakozik a bitzosítóra mit mondanak neki mire fizetnek vagy sem de azt mondta ha nem fizetnek kap a motor egy kis fejidomot aztán megtanul trükközni vele ha fizetnek akkor meg helyreállítja
Óra beállítás:
-select-reset egyszerre 2mp
-villog(óra)
-reset beállít
-select
-villog (perc)
-reset beállít
-select óra indul.
.....ja ha ez a motor 50%-os fojtó kódja,akkor bocsi.....
Majd rákérdezek,főleg az érdekel mennyi a ló leültetés a 98-ból!
Amúgy engem sem érdekel nagyon,csak a kiváncsiság.
A mai halott piacon pár százas pótlással tud az ember venni fz1-et, kár tuningolgatni a 6-ost. Szerintem .(ha ezen a piacon el tudod adni!)
én meg most jöttem meg egy kis jó motorozásbol, Dobogókő meg tekeregtem erre-arra
már hiányzott