Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló!
Karácsonyi ajándék a motorotokra.
A gyári hasidom másolata üvegszálból.
Összes tartozékával:tartókonzolok,törésgátló gumigyűrű,csavarok,anyák,persely.Most 2 db. van,de rendelésre tudok még csinálni.
Az idom nem festett,anyagában fekete színű.
Az ára szerintem elég baráti:25.000Ft + postaköltség.
Képeket rögtön teszek fel.
Heló!
psszt? tojik a pók vagy mi .
nah megy már a kerekezés ,
multkor csak kiváncsiságbol belenyultam a kuplungba, nah hát volt meglepetés
Én "nagyhangúan" fogom vinni, jövőre, hangsúlyozva hogy megvan a gyári és játszuk azt hogy visszatettem......
Komolyan! Ők is csak emberek,bár általában a régi rendszerből.....
hülye . .
azt hiszem néznének nagyot!
Ha nincs "ismid" (bár a gumi a lelke,mint tudjuk!) vidd egy hozzád közeli porfészekbe ahol van vizsga,és flegmán nyögd be ha beszólnak:-vihetem máshová is!
lázad itt mindenki! látod a tüzoltók , mav osok is sztrajkolnak

marciusban kell vinnem a mocit müszakira, nem tudom mennyire örülnének a fél slic guminak
Másik poén ma,emberi jogok bigyójához fordulnak,mert a szoc.kártyával nem lehet cigit-piát venni!

Nem dolgozik,segélyt kap és még urizálna-hobbizna! Kinyulás!
ugy is mondhatnám sajnos ez Mo ág
nálam az verte ki a biztositékot amikor egy lánynak(közeli ismerős) a saját kersztszülei akartak elvenni az örökségét,,,
azóta ugy vagyok vele hogy inkabb nem bizok meg senkibe ha tehetem
Így igaz,talán az a tied marad amit leláncolsz a garázsban,meg az van elvégezve amit te csinálsz meg!

Hiradó: lakásában megkötözik,kirabolják......csak több lesz ilyen......! Vigyázni kell nagyon manapság!
tárolás,,, nekem mondjuk nincs sok bizalmam,,,
persze biztos vannak korrekt emberek, de olyan sok rosszat hallani, hogy én aztán nem nagyon bizok senkiben, némely emberre még egy gyufa szálat se lehet rábizni,,,
jah ez igaz,
ez olyan amikor bnőm vagy anyós mondja menjek a konyhába ezt meg azt cisnálni, mondom neki te kijösz olajat cserélni velem
Jaja, sőt én már azon is törpöltem pl, a Mónikánál szereplőknek van jogosítványa , közöttük motorozunk......
Oké, de sok olyan ember van, aki életében nem végzett fizikai munkát. Nem is akarja, és nem is tudja átrakni a kerekeit. Nem vagyunk egyformák.
A telj.adó spórrol nem tudtam......

De ha tévedsz.......jövőre a Bükkben.............
Előbb-utóbb behozza, és a gumiknak se használ a sok szerelgetés igazán.
Jaja, én 20 ezerért vettem a négy acélkerekemet(15").
5 év,évente 2 csere. (5 x 7500.- minimum.)
Megtérül. + idő, meg szeretem is csinálni.
Ja és eladhatóbb mint csak a "gumik". Szerintem.
aztán még te szolsz be mi ez a hülyeség . .
abbol tudsz menni pár km ert
Na kiszámoltam 14 000.- maradna a zsebben(5 hónapra)!
Lehet meglépem a j.héten!
árak azok vannak
bp en kérdeztem 5600 ft rt cserélnék át
Szarvason 3200ft ért

gondolkoztam veszek 4 felnit 13ezerért és évente kicserélem magam behozza az árát