Az áramló olaj egyik fontos feladata a motor forró alkatrészeinek, a dugattyúknak, a szelepek környékének és a csapágyaknak a hűtése. Az olaj hűtési szerepe nagyjából ugyanannyira fontos, mint a kenési szerepe. Amennyiben motorunk hőmérséklete általában magas, használjunk vékonyabb olajat! Az olaj áramlása így javulni fog, ezáltal a hűtés is javul. A versenypályán ez még fontosabb, mint a közutakon.
Én eztet próbáltam, mint supermotót. Háát, nekem annyira nem jött be. Lehet azért, mert nem szoktam egykerekezni. Olyan volt, mintha egy létra tetején ülnék (a 190 centimmel elég magasra került a súlypont).
De a 750-es gsx-r most nagyon divatos. Sokaktól hallom.
szerintem ez a motor csak is pályára való, de ott csillagos 5 ös
talán ebben az évben mentem vagy tavaly egy r6r el, de ez az a motor ami tényleg csak felső fordulaton él,,, ehhez a motorhoz képest még a mi kis fézerünk is nyomatékosnak számit
nekem most egy szép fzs1000 kéne és mellé egy gsxr750
kicsit telhetetlen vagyok mert egy enduro is jo lenne mellé meg valami supermoto is(pl ktm 990 sm)
Téliesítve? Hétvégére 16 fokot mondanak.
Bár mostanában kevesebb időm van gurulni (felvettek phd-ra ), azért úgy tervezem, ha a tél folyamán 8-fok felett lesz a hőmérésklet (lásd globális felmelegedés ) kicsit kigurulok. Ez amolyan téli depresszió ellenes terápia :)
majdnem jó... csak nem írja hogy a műszernél millen színűek a kábelek. az enyém 2stekkeres amit vettem 3. ugyanannyi kábel csak kevesebb csatlakozóban..
Én 10w 40es motult használok a fézibe, azt szereti:D
utobbi két alkalommal nekem full szintetikus van benne, 15w50 es
de legközelebb lehet hogy 5w40 lesz vagy 10w40, de inkabb utobbi
aki ráér, egy kis szorakozás és okulás,
De a 750-es gsx-r most nagyon divatos. Sokaktól hallom.
talán ebben az évben mentem vagy tavaly egy r6r el, de ez az a motor ami tényleg csak felső fordulaton él,,, ehhez a motorhoz képest még a mi kis fézerünk is nyomatékosnak számit
nekem most egy szép fzs1000 kéne és mellé egy gsxr750
kicsit telhetetlen vagyok mert egy enduro is jo lenne mellé meg valami supermoto is(pl ktm 990 sm)
én hétvégén kaptam elő egy kicsit,de jo volt
motorozás tényleg jo az ilyen jellegű dolgokra,,,
Bár mostanában kevesebb időm van gurulni (felvettek phd-ra ), azért úgy tervezem, ha a tél folyamán 8-fok felett lesz a hőmérésklet (lásd globális felmelegedés ) kicsit kigurulok. Ez amolyan téli depresszió ellenes terápia :)
lesekedsz.. gaz
mi a pálya motor téliesitve
(remélem a láncod letakaritottad )
jah ha tavasszal lesznek motor oktatások, akkor szolj, csatlakozom!
Itt nézted?
http://fz6.uw.hu/
Ezek szerint megszűnik a sima fz6 kategória, vagy mi a lóturó:
http://www.tesztmotor.hu/magazin/bemutato/yam
aha-2010-es-ujdonsagok.html