Szükségem lenne infóra!
A nagyFézerem helyett lett egy kicsi... FZ6 de a műszerfala kuka. Vettem egy másikat de annak más a stekkere... nem tudjátok honnan tudnék serce manualt letölteni? Fontos lenne mert hát ugye a tps szenzor is baszakodik de azt sem tudják óra nélkül megjavítani.
segítségeteket előre is köszi..
A viccet félretéve rajtahagyom majd ha már teljesen "letettem" a kormányzár és egy komolyabb lakat mellett! Mivel van néma riasztóm a garázsban amíg a meghitt csendben erővágózik az is idő,én meg simán leérek a fa testápolóval!
nekem ez ugy történt hogy ujkorátol idén nyár közepéig 2 csikra ált be nyáron ,télen is egyaránt,
majd gondolt egyet és nyár közepétől egyik percről a másikra rendre 3csikra ált be,,, azóta 3 csik van, most kicsit a nagy hidegben ingadozik hol 3 hol 2 csik meg függ hogy megyek,,,
télen lecserélem a hütőfolyadékot, amugy halvány ibolyám nincs miért váltott nálam,,,,
Szükségem lenne infóra!
A nagyFézerem helyett lett egy kicsi... FZ6 de a műszerfala kuka. Vettem egy másikat de annak más a stekkere... nem tudjátok honnan tudnék serce manualt letölteni? Fontos lenne mert hát ugye a tps szenzor is baszakodik de azt sem tudják óra nélkül megjavítani.
segítségeteket előre is köszi..