Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hellóka Srácok,

Szükségem lenne infóra!
A nagyFézerem helyett lett egy kicsi... FZ6 de a műszerfala kuka. Vettem egy másikat de annak más a stekkere... nem tudjátok honnan tudnék serce manualt letölteni? Fontos lenne mert hát ugye a tps szenzor is baszakodik de azt sem tudják óra nélkül megjavítani.
segítségeteket előre is köszi..
de mennyi mennyi az ? 1mm nemgáz akko sztem
nemhiszem mert még nemtudja mi a terve vele
gondolom fa testápoló
A viccet félretéve rajtahagyom majd ha már teljesen "letettem" a kormányzár és egy komolyabb lakat mellett! Mivel van néma riasztóm a garázsban amíg a meghitt csendben erővágózik az is idő,én meg simán leérek a fa testápolóval!
Ez az eredménye ha esős időben a garázsban lézengek....

Fejidomból megveszem a Fabbrit a télen(amelyik nem tetszett neked ecsém).
fejidom projekt leállt .
én mindig is tudtam nem vagy komplett .
Tárcsafézár! Ócsó!
nah baszki, ha bejön szolj!
Azt hallottam hogy a férfi sztiptízzel elég sok zsé bejön...csatlakozol hozzám?
hajjj de jó lenne ha ilyen könnyen menne, nah majd meglátjuk mit hoz a 2010 es év munka ügyileg
nah végre egy ember .

nekem ez ugy történt hogy ujkorátol idén nyár közepéig 2 csikra ált be nyáron ,télen is egyaránt,
majd gondolt egyet és nyár közepétől egyik percről a másikra rendre 3csikra ált be,,, azóta 3 csik van, most kicsit a nagy hidegben ingadozik hol 3 hol 2 csik meg függ hogy megyek,,,
télen lecserélem a hütőfolyadékot, amugy halvány ibolyám nincs miért váltott nálam,,,,
de ez tele extrákkal +100-200 ezer
gyerünk ki érte hazahozom neked
itt egy piros 2005ös 1,5misisért , az azért kicsit sok,
de szép peros
Nyáron faszán beáll háromra. Neked hogy működik
szürke egyre többet nézegetem annál jobban tetszik, miota mentem sültkrupli motorjaval( gsx1400 ) azóta tudom mi az hogy alulrol nyomatékos
ahogy látom 1 milla körül vannak itthon, angol ebayen láttamegyet 250 ezerért
100 nm elég nyomatékos ,van abból kis fordulaton is
tőke minek a te motorod többet ér mint az enyém
alulrol mennyire mozgékony nyomatékos
mondjuk 2000 fordulattol már húz rendesen
hát ha igaz akkor én kedvet kaptam hozzá
már csak tőke kéne, ami leghamarabb vagy 5ös lottón fog befolyni, vagy Jim-x en keresztül ha nyert hétvégén
olvastam,szerintem igaza van mindenben,(de nemazéert mert ...)mások is dicsérték.tényleg nincs mégegy ilyen túramotor a piacon
nyáron mennyi szokott lenni
hány csík