Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen hűvösebb időben a hűtővíz hőmérséklet mérőm csak két vonalkáig megy fel, vagy ha állok, vagy lassabban megyek, és felmegy a harmadik is, ahogy megint megyek rendesen, lemegy kettőre.
Nektek is ilyen, vagy rossz a termosztátom?
hasznaltmotor tesztet olvastam róla, nagyon dicsérték
superbike ujsagban volt,

olvasd el és kiváncsi lennék mint mondasz rá!fele igaza vagy fele se
ki mi? jó bizony.
Meg kellett mutatni az embereknek hogy mi a szitu... persze az hogy 10 percet aludtam előtte egy buli után,nem volt előnyömre
mi vagy te fitnesz guru .
komolyan mondom legközelebb lemegyek a motorhoz megrángatom én is
az igaz hogy egy minimálisnak kell lennie, mert ügye el kell hogy forogjon,,,,
Most pont nem vagyok a toppon...de leverlek...elvégre ma még FitParádén vagy min is voltam
jobban is teszed mert "megfenyegettelek"
ha netán az akrát eladná rola vevő vagyok rá, persze korrekt áron
ugye ugye az a fránya közép sztender. Megnéztem a haver vasát amire ráborult a fal élőben még rosszabb. De nem bírtam ki hogy ne rángassam meg a hátsó villát, hát egy pici abban is van jobbra balra kb a fele mint az enyémnek. De nem hagy nyugodni a dolog úgyhogy előbb utóbb szerelés lesz.
Fíííha...kemény hétvége volt!
Petikém nem olvasok vissza a sztenderes témához,megbocsájtod?
superbike ban olvastam a régi fazer 1000ről (fzs1000), hát finoman szolva agyon dicsérték, nagyon sok jót irtak róla, kedvet kaptam kiprobálni
Sajnos én nem tudtam megnézni, mert nincs középtámaszom.
De szerintem a service manual egyértelmű: ha többet mozog oldalirányban, mint 1mm, az nem jó. Ott valami elkopott, elmozdult, kilazult...
De hátha Kozmax mester erre fog járni valamikor...

Én ma nem mertem elindulni, mert csak az udvarban mentem egy kört, de nagyon fáztam. De reménykedem, hogy a 3 napos hétvégén már lesz legalább 15 fok meleg. Az már motorozható idő.
hideg volt,,, nem irigylem akinek ilyenkor is egész nap motoroznia kell
Gratula a sikeres vizsgához! Én is csak egy órát voltam kint, azért hűvös volt.
húú bakker eddig jo napom van , motoroztam egy bő fél órat, és a nyelv vizsgam is sikerült
Fél 12 körül én is tekertem egyet, már nagyon hiányzott, a hangja is Nagyon jól esett, az új kesztyű is tuti jó
Rajz a service manual-ból... hátha segít:
mér probáltam huzni rá nem megy
nah most megyek kitolom a gépet mert kezdek izgatott lenni
vagy 1 honapja nem mentem
hát használva van de semmi extra pályán sem volt még nagyon talán egyszer a régi tulajnál de 1 centis majrécsikókkal vettem meg a gyári gumiján addig jutott le vele a hringen, 8ezer kmrel úgyhogy nem értem. Nem volt ez ott sem agyon hajtva az asszonnyával gurult túrázni annak meg egy drag starja volt nem kellet erőlkönie nagyon szerintem fele akkora a gond mint... de majd kederül más tízszer ennyit nyírja aztán semmi baja meg nézek még egyet ha tudok aztán majd meglátom az mit mutat.
telo olaj se nagy dolog, tavasszal lesz időm szét buherálok egyet dirib-darabra
nem mindegy 8 ezerért veszed vagy 12-13 ezerért, legalább is nekem

vagy is ugy is mondhatnám mindek vegyem meg 13 ért ha megvehetem 8ért
A nígy darab,nem is sok!
2000ft-3500ft ig lehet kapni
cr9ek emlékeim szerint