Ilyen hűvösebb időben a hűtővíz hőmérséklet mérőm csak két vonalkáig megy fel, vagy ha állok, vagy lassabban megyek, és felmegy a harmadik is, ahogy megint megyek rendesen, lemegy kettőre.
Nektek is ilyen, vagy rossz a termosztátom?
ugye ugye az a fránya közép sztender. Megnéztem a haver vasát amire ráborult a fal élőben még rosszabb. De nem bírtam ki hogy ne rángassam meg a hátsó villát, hát egy pici abban is van jobbra balra kb a fele mint az enyémnek. De nem hagy nyugodni a dolog úgyhogy előbb utóbb szerelés lesz.
Sajnos én nem tudtam megnézni, mert nincs középtámaszom.
De szerintem a service manual egyértelmű: ha többet mozog oldalirányban, mint 1mm, az nem jó. Ott valami elkopott, elmozdult, kilazult...
De hátha Kozmax mester erre fog járni valamikor...
Én ma nem mertem elindulni, mert csak az udvarban mentem egy kört, de nagyon fáztam. De reménykedem, hogy a 3 napos hétvégén már lesz legalább 15 fok meleg. Az már motorozható idő.
hát használva van de semmi extra pályán sem volt még nagyon talán egyszer a régi tulajnál de 1 centis majrécsikókkal vettem meg a gyári gumiján addig jutott le vele a hringen, 8ezer kmrel úgyhogy nem értem. Nem volt ez ott sem agyon hajtva az asszonnyával gurult túrázni annak meg egy drag starja volt nem kellet erőlkönie nagyon szerintem fele akkora a gond mint... de majd kederül más tízszer ennyit nyírja aztán semmi baja meg nézek még egyet ha tudok aztán majd meglátom az mit mutat.
Nektek is ilyen, vagy rossz a termosztátom?