Helo! Olyan kérdésem lenne, hogy ti vesztek észre különbséget 95,98 ill. 100-as benzin között, fogyasztás, végsebesség esetleg teljesítményben?Mert én próbáltam mindet, de nem vettem észre különbséget, végsebesség talán 2-3 al több lett, de az nembiztos hogy a benzinnek tudható be. Jah meg amúgy mennyi a végsebessége a gépnek?Csak mert 238-nál többel nem tudtam menni az enyémmel óra szerint és youtuben vannak fent videók 250 felett is.Kössz, üdv
ez egy jó kérdés a 10ezres szerviz a garázsomban történt azt már én csináltam nem az elöző gazda ő csak az 1000rest csinálta meg uh nem hiszem hogy gari van még a vason de ki tudja
vigasz van az egyik haveré így néz ki 4emelt magasról rádőlt a tűzfal ezen is meg a villámon is meg voltunk rökönyödve rendesen mindkettőre csak annyi volt hogy ilyen nincs csak az ővére még a biztosító sem bizti hogy fizet nekem saját zseb lesz ha teszik ha nem
köszi mindenkinek a gép 2006os és nemegész 14ezer van benn gumifüst nálam sem dominál néha pici egykerék de ennél többet kellene bírnia honap eszmecsere tovább addig is ténylegh köszi aztán nézzéztek meg kotyog e nektek is rendesen jó éjt
Én ezt még nem tapasztaltam, bár megmondom őszintén, nem is néztem. Az enyém átlépte a 30 ezret. A tiédben mennyi van? Mondjuk én nem vagyok egy gumifüstölős, egykerekezős májer.....Ezen is biztos sok múlik!
akkor ott valami nem klappol, de nagyon,,,
felépités ügyileg egyszerüek a hátsó villa rögzitésénél mind két oldalt tűgörgök vannak,
illetve a telo also rögzitésénél is az van
szervizmanualt itt találsz, lehet tölteni ,karbantartás fül alol...
szétszedése nem nagy dolog, nem kell beszarni tőle,
hátsó kerék ki, müanyag sárhányó le, telot alul felold, lengővilla tengelyét kiszed és a kezedben is marad a lengővilla...
sziasztok lenne egy kérdésem. Ha középállványon áll a motor akkor a hátsó villa csúszkál jobbra balra mitől lehet? plusz még fel le is kotyog de ez még a kisebbik gond szerintem de a jobbra balra kb2-3mm -t. Ha lenne valami ötlet vagy hozzá szólás azt meg köszönném. Meg ha esetleg valami service manuált valaki vagy robbantott ábrás cuccot tudna nem lenne rossz. Köszi addig is
1:30 től elég érdekes, aki mer az mer
durván pórul járt a haverod, én össze szarnám magam ha ez velem történne meg
Egy fz1en ezt lehetetlennek tartom.
Gondolom ez egy elég uj motor.
de valami hasonlo lehet a szitu nálad is
felépités ügyileg egyszerüek a hátsó villa rögzitésénél mind két oldalt tűgörgök vannak,
illetve a telo also rögzitésénél is az van
szervizmanualt itt találsz, lehet tölteni ,karbantartás fül alol...
szétszedése nem nagy dolog, nem kell beszarni tőle,
hátsó kerék ki, müanyag sárhányó le, telot alul felold, lengővilla tengelyét kiszed és a kezedben is marad a lengővilla...
amit mondasz , cisnálja,,,
valami extra? motort nem tudja tisztára nyalni?
mident tud!