Végre ma este kipihenem magam...6kor indulunk egy kártyaklubba a haverokkal, bebaszunk és ránk lesz a "fejvadászat" mint póker profikra Aktív pihenés lesz...
Peti hét elején üzletelünk jó? Addigra kijózanodok és kiderül mennyit buktam a hétvégén
Nincs csempe, csak járólap van. Meg egy kis hungarocell hőszigetelő körbe. Semmi extra, de ha a helyén lesz a gép, teszek fel képet, ígérem. Most még a szomszéd garázsát ékesíti a motorom. Legalább egy hete nem is láttam. Lehet, már eladta
gyári plexinél tényleg vannak szebbek
nekem sem jött be,,, olyan hangos lett tőle a sisakom hogy majd leugrottam a motorrol
de ha egyszer látok egy olyat mivel szimpatizálok akkor arra beruházok
Tél előtt még én is akarok menni kicsike kört, pláne az elmúlt három gyönyörű hétvégét kőműveskedéssel, lakatoskodással, meg burkolóskodással csesztem el. Borzasztó, de már vagy 30 napja nem hallottam a hangját
ingyé vihetők
Pókerezz csak...lassan tavasz van és kell az a 750es gixxer!
ugyhogy vidd minnél hamarabb
Végre ma este kipihenem magam...6kor indulunk egy kártyaklubba a haverokkal, bebaszunk és ránk lesz a "fejvadászat" mint póker profikra Aktív pihenés lesz...
Peti hét elején üzletelünk jó? Addigra kijózanodok és kiderül mennyit buktam a hétvégén
Üdv:Jim-X
nekem sem jött be,,, olyan hangos lett tőle a sisakom hogy majd leugrottam a motorrol
de ha egyszer látok egy olyat mivel szimpatizálok akkor arra beruházok
Jah...és 10ezer alatt legyen,ez lényeges! Persze eredeti kórmányt meg lehet vinni tőlem a...csába...utána,de azt fényezni kell.
huu vazze