dehogy is nem....50ezerért vihetnéd csak el te piskóta!
pajti mondta hogy 400körül vannak verseny bodis dobok,fz6ra is lehet rakni 2db...de katalizátor is kimegy olyankor...
dobot akarsz cserélni
megveszem a tiedet egy 5ezerért bár azt se nagyon éri meg
amugy gőzöm nincs, fazerre kb 80 ezertől 300 ezerig lehet kapni dobokat,
nah akkor megadjuk az esélyt hogy a profik letakarítsák a pályát
pesttől kb150kmer ,szoval ha megnyerem a 5ös lottot akkor az uj motorommal találkozhatsz velem sokszor
Petikém megkérdeztem ma a Slovakia Ring-et....még nem motoroztak rajta hivatalosan.Október 7( v 8 nem tudta pontosan) lesz az első hivatalos menet.A környező országokból jönnek páran,csapatban.
Ma voltam a havernál,meghívták Őt és még egy szlovák srácot...4-en mennek egy csapatban...ők ketten és a két Talmácsi.
Aztán majd leírom az infókat hogy milyen is a pálya.
Egyenlőre annyit tudok hogy elég csúszós az új aszfalt miatt ugyebár.
Nekem jól jött az a kis kedvezmény, meg időben is szállítottak a srácok, meg egyéb motoros témában is sokat segített Kutya Úr, így ez a minimum, hogy ajánlom.
üdv
oks kösz .
pajti mondta hogy 400körül vannak verseny bodis dobok,fz6ra is lehet rakni 2db...de katalizátor is kimegy olyankor...
megveszem a tiedet egy 5ezerért bár azt se nagyon éri meg
amugy gőzöm nincs, fazerre kb 80 ezertől 300 ezerig lehet kapni dobokat,
Nem slip-on,olyan ami a katalizátort is kiiktatja.Okoskodj ki valami árat Peti bááácsi.
Nekem még nincs pontos előre jelzésem...csak 3.-ig.De az már kicsit szomorkás idő.
tura hete elég esős lesz
csak szolok gondoltam te annyire szereted az esőt, bár Bubi is kedveli .
Hát meglátjuk milyen az a pálya...Kawa már felkészítve a pajtinak szóval....
pesttől kb150kmer ,szoval ha megnyerem a 5ös lottot akkor az uj motorommal találkozhatsz velem sokszor
Ma voltam a havernál,meghívták Őt és még egy szlovák srácot...4-en mennek egy csapatban...ők ketten és a két Talmácsi.
Aztán majd leírom az infókat hogy milyen is a pálya.
Egyenlőre annyit tudok hogy elég csúszós az új aszfalt miatt ugyebár.
jövőhéten felkereslek!
Nekem jól jött az a kis kedvezmény, meg időben is szállítottak a srácok, meg egyéb motoros témában is sokat segített Kutya Úr, így ez a minimum, hogy ajánlom.
üdv
Ezer köszi érte,majd keresni fogom árajánlat ügyben.
THX még 1szer.
Megkérdeztem, nem probléma, keressétek Kutya Urat alkatrész és hozzávaló témában a ZZR topicban.
üdv Tamsszcs