Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

annyira korrekt vagyok hogy hozzá fizetek neked 2ezret hogy neked csak 3ezerbe fájjon...jó lesz?
nekem kellhet, tudom korrekt gyerek vagy, 5e megveszem!
oks kösz .
azzal kezdtem a mondanivalóm hogy dehogy is,nem! biztosan nem teszem rá...csak ha valakinek kell bodis dob,akkor van,olcsóbban
felejsd el! felesleges,
dehogy is nem....50ezerért vihetnéd csak el te piskóta!
pajti mondta hogy 400körül vannak verseny bodis dobok,fz6ra is lehet rakni 2db...de katalizátor is kimegy olyankor...
dobot akarsz cserélni
megveszem a tiedet egy 5ezerért bár azt se nagyon éri meg
amugy gőzöm nincs, fazerre kb 80 ezertől 300 ezerig lehet kapni dobokat,
Ismerem,köszönöm. De én a határ ezen felét figyelem!
Milyen árban vannak mostanság a BODIS dobok okostojás?
Nem slip-on,olyan ami a katalizátort is kiiktatja.Okoskodj ki valami árat Peti bááácsi.
www.köpönyeg.hu
Legfeljebb otthon maradsz na...tv-zel meg ilyenek!
Nekem még nincs pontos előre jelzésem...csak 3.-ig.De az már kicsit szomorkás idő.
jah Ákos van egy jó hírem
tura hete elég esős lesz
csak szolok gondoltam te annyire szereted az esőt, bár Bubi is kedveli .
nem szeretnél nekem örömet okozni?
örülnél mi?
feketében kérem,köszönöm.
ha lenne lóvém nem szarakodnék sokat, beállitanék egy 750es gixert a fazer mellé
Ha megnyered veszel nekem is egyet...nem kell....de ha Te veszed akkor jobban esik!

Hát meglátjuk milyen az a pálya...Kawa már felkészítve a pajtinak szóval....
nah akkor megadjuk az esélyt hogy a profik letakarítsák a pályát
pesttől kb150kmer ,szoval ha megnyerem a 5ös lottot akkor az uj motorommal találkozhatsz velem sokszor
Petikém megkérdeztem ma a Slovakia Ring-et....még nem motoroztak rajta hivatalosan.Október 7( v 8 nem tudta pontosan) lesz az első hivatalos menet.A környező országokból jönnek páran,csapatban.
Ma voltam a havernál,meghívták Őt és még egy szlovák srácot...4-en mennek egy csapatban...ők ketten és a két Talmácsi.
Aztán majd leírom az infókat hogy milyen is a pálya.
Egyenlőre annyit tudok hogy elég csúszós az új aszfalt miatt ugyebár.
nah mi van itt, mindenki motorozik .
hali!
jövőhéten felkereslek!
Péter megvan a DVD.
Szevasztok. 600-as Fazerhez van csomim dobozzal+ hasidomom kep adatlapon. hasidom van gyári is.
Nnaná, hogy szívesen.

Nekem jól jött az a kis kedvezmény, meg időben is szállítottak a srácok, meg egyéb motoros témában is sokat segített Kutya Úr, így ez a minimum, hogy ajánlom.
üdv
Hello!

Ezer köszi érte,majd keresni fogom árajánlat ügyben.
THX még 1szer.
Sziasztok!

Megkérdeztem, nem probléma, keressétek Kutya Urat alkatrész és hozzávaló témában a ZZR topicban.
üdv Tamsszcs