hát mondjuk annyira nem pörögtem az ügyön, most itthon vagyok és gondoltam feldobom pár helyre... tudom szezon vége van meg válság meg blabla, de hátha...
lakást kellene :S
a helyzet az, hogy idén mentem vele 1000 km-t és valahogy idegesít, hogy szinte alig mentem vele + két haverom bukott (egyik tavasszal a másik meg pár hete) és ha ott van a motor is parázok picit... szóval most egy időre felfüggesztem a motorozást.
na vazzz....ezt 3400-ért adom és van a boltban, illetve a 7100 10W60-at adom ennyiért....... ....és a nálam vásárolt olajat és szűrőt ingyen cserélem....
Ma megrendeltem az olajat. Motul 7100 10w-40 Ma2
Hétvégére remélem meghozzák. Elég jó áron kaptam, most 3500/l Remélem jobb lesz, min Yamalube, mint ahogyan írtátok páran.
ne félj, ha esik én tuti nem megyek! a gyártók kifelejtették a mintát a gumiból .
ma letekertem 288 km ert jol meg fáradtam,
kecskeméten megáltam a gokart pályán, 20percre felvánszorogtam, érdekes pálya, hasonlo mint a kakucs csak némely ivek bevannak döntve
Igen, akkor tájt erre felé is kb. 12 fok van . Nem lesz meleged a farmerban. Évadzárót én is várom már, remélem nem fog esni!
Csak az a kár, hogy ez már az idény végét jelzi.
Ákos bazzeg ingyen a ringre? Küldenék el mindenkit a 'csába, hogy mehessek!
Ez nem egyez, bazmeg, igazgatói!
Üdv:Jim-X