Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen,a Yamaha továbbképzésein rendszeresen vetitik a "Hátsó szándék Tanganyikában" c. felnőtteknek(férfi) szóló természetfilmet! Ajaj.....
szerintem is kap 1-2 körmös vagy a csúnya szerelő bácsi a térdére fekteti és jol eldádázza, csak nehogy más "beállitottságu " legyen a dádázóóó
Mintha a Yamaha-nal emberevők dolgoznának!

Bár azért emlitsd meg:-nagyon tetszik az új R1, nincs kizárva,hogy tavasszal......
garis még
Sziasztok

Szerintetek menyit számítt, hogy 6000-es szervíz helyett úgy kb. 8000 környékén viszem be a motorom a yamahához?
nah végre előbújtál!
mi lett az esti játszma vége
hogy alakul a gsxr . .
Akkor meg drukkoljatok vazze! Ha ezt a versenyt ma este behúzom akkor nagyon nagy bulit csapok

És neszójjatokbeamikorjáccok!

Üdv:Jim-X
Hm...nekem is..na jó...nem leszek gonosz...lehet egyszerre is,megvárlak....
nekem elég ha köv év elején lesz a garázsba .
tudok addig várni
Te persze hogy nem,nekem lesz meg előbb...Te még ne akarj érezni semmit.
az jo ha te érzed,én egyenlőre nem .
Érzem ahogy megy a pénz a gixeres számlánkra...azaz Jim póker számlájára. Már csak idő kérdése...hajrá Jim,HAJRÁ!
Egyenlőre.
Nekünk gyűjt a fekete gixerre...

Jim,750ccm kell,ne feledd!
Jim az elveszett pokerfacceee!
hol bujkálsz
nem mentem sokat , visegrád, dunapart, esztergom, erre-arra
bogarak nem voltak most, bár a motoromrol nem ez fest
Összes buzi bogarat összegyűjtötted
Egyébként merre voltál? Egymagad, vagy csoportosan
Azt elhiszem, jó volt az idő. Mentem volna én is, de kiötlöttem, hogy így, ha kész lesz az új ajtó, nem kell majd kitolnom, ha az autót használom, mert eddig az autó mögött volt, és tudom majd középtámaszon tárolni, mert most nincs már annyi hely, hogy felhúzzam rá. Elég nagy meló, meg lóvé, de így jobban elférek majd.
baszki ,vigyázz! össze ne döljön a garázs
én most értem haza motorozásbol, jo sok motoros volt
Tegnap volt csak motorozás...ma negyed 2-kor keltem fel akkor is csak mert el kellett mennem...
Majd évadzárón motorozunk,hóban,fagyban,esőben meg szélben...meg ilyenek....
Mi a helyzet? Mindenki kimotorozta magát? Én sajna egész hétvégén kőműveskedtem. Nyitok a garázs falára még egy ajtót a mocinak. Nem egyszerű, 45-ös fala van. Meg nem is értek hozzá, de még állnak a falak
tudtam én mindig is hogy egy rendes gyerek vagy .