Áh attól nem félek, hogy túl sok lenne az erő, nem vagyok a száguldozós egy keréken autó előzgető fajta, csak én úgy veszek motort, hogy szalonból újonnan leasingre, aztán 3évente csere! És ha most egyből 1000es akkor utána már nem sok motor marad amit ki tudok próbálni én pedig szeretem az újdonságokat
Azaz marad, csak nekem ez így jobban tetszene! Hogy most egy 100ló körülit,utánna kicsit nagyobb, kicsit nagyobb és a végén egy zzr1.4
Köszi mindenkinek a segítséget! Az adatlapomat kitöltöttem, majd képet is teszek fel ha nem leszek ennyire lusta! Az fz1ből találtam én is képet, de 150lóra még nem érzem készre magamat a kawa után:D
Azul köszi a képeket, én is próbálkoztam , de jól össze is vesztem a guglival, mert nem volt képes mutatni értelmeset! Komolyan gondolkodok ebben a mociban, mert full idommal még tetszik is, csak az a bajom hogy élőben nem láttam még, és parázok a méreteitől, mert én 190cömö, meg 100kiló vagyok +-5, tehát egy elég nagy testű gépet szeretnék! A vfr tetszene a legjobban, de a németek nem képesek rendes leasing ajánlatot adni a vifferre....nah midnegy nem csacsogok tovább world peace
merre vagytok?