El is felejtettem írni...
Állítólag brutális pálya...akikkel beszéltem azt mondták,hogy valószinűleg a HRingre már nem is fognak járni
Egy része nagyon gyors,a másik része pedig elég technikás.
Pajti úgy mondta hogy az ezres (pályamotorrá alakított) Kawán 3x volt 299 ...persze egy kör alatt.
Ám kicsit még csúszik.De már spórolok!
aham, köszi...mondjuk nekem az 1000 környéke is megfelelne simán jár már akkor is..inkább a hirtelen változás aggaszt...
de lehet h beállitom akkor 1200-ra, hátha akkor jobb lesz neki..
köszi
ahoi
nektek mennyi szokott lenni az alapjárat?
eddig mindig 970-1020 közt ingadozott, de ma úgy ébredt, hogy 810-850 közt ugrált..hidegen, aztan 850-910 közt melegen..
aggódom az egészségi állapota miatt:)
tegnap történt vele sajnos, hogy kicsit jobban kellett fékeznem mint gondoltam, és emiatt lefulladt mert megcsúszott a hátsó kerék, csak aztán véletlen gurulásba ment át a dolog és el is indult...árthatott ez neki? nem katalizátoros még..
igazábol én is csak onnan tudok kiindulni mint te,
mégpedig a google ből
akkor amit találtam:bazismotor euromotor shox nagy vas biker world
ezen kivül ha gyárit akarsz, akkor yamaha kereskedés
ezen kivül itt az aproba tudsz keresgetni, ebay, vagy vatera
igazábol ami szerintem jo lenne olyat nem találtam, az ugy néz ki hogy van maga a plexi és felette is van egy mini plexi
belinkelek egy képet ilyenre gondolok csak fazerre
Tudom jól, hogy a környéken nem igazán tudok beszerezni plexi magasítót, vagy valami magas túrapelxit..
esetleg dobhattál volna 1-2 linket, hogy ezeket melyik pesti cégnél tudom megvenni.
Nem tudom pontosan, hogy ki lehetsz...
Földvár környékén sokat járok, legalábbis nyáron minden nap a
Pub-Lik elött állt a motorom :P
itt az iwiw profilom: http://iwiw.hu/pages/user/user...
Varaderos cimboráim vannak, a varadero klubbal járom a túrákat, mint vendégmotoros.
Te Peeeti nem kellene, hogy ismerjelek?:) Én B.Földvári vagyok, azt hittem én uralom a Fazeres réteget arrafele:))
irj már egy emailt: mopanko@yahoo.de
Állítólag brutális pálya...akikkel beszéltem azt mondták,hogy valószinűleg a HRingre már nem is fognak járni
Egy része nagyon gyors,a másik része pedig elég technikás.
Pajti úgy mondta hogy az ezres (pályamotorrá alakított) Kawán 3x volt 299 ...persze egy kör alatt.
Ám kicsit még csúszik.De már spórolok!