te Jim! ha legközelebb mentek és valakit még vinnél szolj nyugodtan! . ugyszervezema porgimat majd ráérjek
vagy akár egy bőröndbe is belebujok, és a célállomáson kibujok .
A melóm mellett pókerből tellik az ilyen kis "szórakozásokra" (utazás, ejtőernyőzés, hajóbérlés, motorozás.. )
Amúgy most Thassos szigetén voltunk, elhatároztuk, hogy az összes nagyobb szigetet végigjárjuk görögben, eddig Korfu, Zakhyntos és most Thassos van kipipálva
Van jó humorom is, pénzem több is lehetne (abból ugye sosem elég ) a 40centis kémcső meg maximum a nácizmusnak jó, nem a nőknek
Üdv:Jim-X
ui.: Ja az uccsó csizmás kép a barátnőmről az a kis szlovákiai tó partán készült ám, vannak onnan is képek
Jim-x, neked vagy sok pénzed, vagy jó humorod, vagy mégtöbb pénzed, vagy 40 centis kémcsöved van....
(ja és mellesleg kurva jó helyen voltatok, ami hol is volt pontosan?)
Te peti szoktál azért néha aludni? Mert az jót tesz ám az egészségnek...
Krisztián: lesznek képek, de csak olyan péntek környékén, mert a másik gépen vannak a "jó" képek és az most nincs itt, még le kell szednem róla... Türelem, addig is lehet a neten keresgélni aktfotók után...
Szia Peti!
Megvan a nadrág, amiről beszéltünk. Protektoros, meg minden. Ma reggel voltam motoros boltban, és megvettem. Nagyon jónak tűnik, bár nem voltam kint vele még. Még a csizma kell. Nem tudsz egy jó kis boltot Pest környékén? Motocucc-ban nem volt.
Másnak is tetszik a vasam... kép
http://lancszett.hu/aktualis.h...