Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem még, ma túlóráznom kellett. Majd pénteken cserélem, ha nem jön közbe semmi.
Oli!
lecserélted az olajat
Peti és Peti, itt a videó:

link
nah majd várjuk tőled is az ilyen jellegű felvételeket
Sabato sabato!

nem fogom olvasni a fórumot, mert mindig furán néznek rám,amikor fel-felröhögök itt magamban...
Kisbocsi ki a második fél? Pötyizd a szövcsit!

Én is azzal védekeztem a bíróságon: csak félig volt erőszak-Én akartam!
Valóban vicces, ami a politikában ma meghatározó.

Jó lenne viszont, ha nem keltenék a feszültséget, és nem kellene szlovákiai motorozásunkkor magunkat, vagy a gépet féltenünk...
Valóban jobb a békesség... Ráadásul nem tudom mi vezethetne rá pl. engem, hogy olyat okozzak egy harmadik félnek, amit sem ő, sem én nem akarunk....
Érdekes mód nekem sincs rossz tapasztalatom,sem a szlovákokkal sem a magyarokkal,nem tudom minek kell csinálni a fesztivált.
Bemondják a tv-ben hogy valami hülye politikus ezt meg ezt mondott aztán kész.Azt hiszi nép hogy baj van,holott nincs,csak pár ember találgat meg problémákat gyárt.

Viszont ma suli van...háromszoros hurrá...
szerbusz!

amig nincs kitöltve az adatlapod addig nem nagyon irogatnak az emberek
kérdés hogy mennyire huzod neki oda? vissza engeded és full gáz és milyen fordulaton?egy fordulaton csak? vagy csak hörög vagy mit csinál?
Sziasztok!
Mi lehet az oka, hogy ha visszaengedem a gázt és utána ujra húzom kicsit gondolkodik, majd hirtelen reagál és ujra jó? Közuton is előfordult már sokszor, de főleg a gokartpályán...
Ákos én szégyenlem hogy ezt csinálják a politikusok.
Szerintem mint magánember nekem az a tapasztalatom hogy a Szlovákok vendégszerető nép.
Nekem semmi rossz tapasztalatom nincs.
Kozmax!
Nagyra értékelem tanácsaidat amit itt a fórumon adsz nekünk.
Ebből az alkalomból és elismerésül szeretném ha eljönnél velünk az évadzáró fazer túrára.
Itt az ideje hogy személyesen megismerkedjünk szeretném ha meglátogatnál engem mert rád ugyérzem halgatok és ellátnál pár tanáccsal amivel tudnám segiteni a fazereseket(elég sokan járnak hozzám)
Nem bánnám ha ha a Mototorozz . hu topikunkba is néha beirnál.
Szeretnék veledtalálkozni személyesen ha megoldható.
Gyere el hozzám Dunakeszire nézd meg a rendelőmet.
Sütök neked valami húst vagy szalonnát oks?
Hivj fel 06 30 9542660. Karu mester.
Persze ha nem akarod akkor nem erőltetem a dolgot sorry.
jobba béke,
nem tudom mi ez a kakaskodás mindkét oldalrol
Na igen kb. ez a hozzáállás lenne itt is...
de azért barmok vannak mindenhol.
Kiváncsi lennék(bár soha ne tudjuk meg) a mi generációnkat hogy vennék rá a háborúskodásra! Régen az elnyomott butított népet könnyü volt! Nekem csak olyan ISMIM van aki kiröhögné azt aki harcba akarja küldeni! -Old meg Miniszterke!
Én úgy tudtam hogy az únión belül nyelvtörvény sincs.Rossz iskolába járok.
Na mind1...maradjunk az eredeti témánál.
Az szép. Nekem 7000.

Háború nincs az unión belül! Nálunk a valós belháború veszélye a bodzaszedők miatt fenyeget! De nagyon.Szerintem.

Jaj akkor mostantól figyelnek a szolgálatok...jaj......
"...Valós a veszély ugyanis, hogy Magyarország addig szítja majd a feszültségeket, hogy a végén háborús konfliktus tör ki..."

Slota bácsi szerint dá dá dá lesz...végén még besoroznak
még a 30 ezret közeliti,de az idén meglesz
Az szép! Én idén április végétől csak 5500at mentem. Akkor már a te motorod is bőven 30000 felett jár km-ben, nem
igazábol nem is tudom hogy ment bele annyi, egyetlen nagyobbacska turan se voltam
Karuékkel egyszer mentünk 1 nap 800 km ert a többi csak ugy bele ment valahol
10-11ezer
az baj hogy hétfőn haza kell mennem,
szoval onnantol kiesik a hét,,,
Baszki sabato tényleg beszarok....

a kollégák néznek mit röhögök fel itt magamban.

Ok, hozzunk valamikor össze egy jó kis pályát.....
valamikor a jövő hét, de jobb lenne a második fele, mert hétfőn indul egy nagy melóm, és az elég nehézkesen szokott beindulni....

Ma esetleg valaki?