Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap voltunk karikázni egy kicsit,egész jól esett.
Ja és a 10.000km-is meg van már...
mindeig ez van .
van még hús a gumin vagy fém szálon fut .
Még nem........
Nade csak azért nem, mert ugye államvizsga, meg nyaralás, meg minden és nem volt időm.....

Most viszont rágyúrok. Komolyan!
vettél már gumit
ez se rossz ötlet . .
aha, persze.

Sőt azt is lehetne, hogy elmegyek egyedül motorozni, és amikor végzek, és te is felérsz, találkozunk, pacsizunk egyet, aztán úgy teszünk, mintha egy jót tekertünk volna......

Baszki.....
csütörtökön megyek vissza bpre, délután gyere le kecskemétig és vissza fele mehetünk együtt .
Üdv!

Bp és környéke! Nem kerülünk egyet pl csütörtökön délután?
és nem is aza gyenge fajta az a 140 paci.. főleg ez a lényeg! egy kis okosítás a karbin kipuff ezazamaz és hipp hopp R1 territóriumon húzódik a teljesítmény görbe
Így van, jó gépek ezek, nem hiszem h bármi baja is lenne attól hogy néha pályáznak vele. Na meg ott is attól függ ki hogy hajtja. Láttam olyan Fz6-ot a Hringen, hogy utcai stílusban húzta neki + döntötte... Pályára nem a legideálisabbak a Fazerek, de turázásban toppon vannak ez fix.
nem hiszem h. odáig elmegy a srác.. de ha igen, akkor megérdemli hogy megvegyem .. megbízható motor hírében áll ez a jószág ( mármint ált. a fazekak) lehet vele hosszabb túrára és pályára is menni.
Ha annyira el akarja titkolni a pályázást, akkor úgyis cserél gumit + lábtartót... Sőt ha ügyesen koptatja akkor idő előtt cseréli a csavart a lábtartóba és így nem karcol bele a tényleges lábtartóba, nem úgy mint nekem : ) Múlt héten kapott az is az aszfaltból...
meg a lábtartó.. hehh mit nem hall itt az ember.. köszöntem!
ez nem hülyeség.. eszembe sem jutott. mert azt írta h. jó gumik, tehát nem újak már..
Sok lehetőség van augusztusban Hringen motorozni:
http://www.origo.hu/motor/2009...

Árban legkedvezőbb a vasárnap esti motorozások, remélhetőleg kevés vasárnapi vezető vesz majd részt ezen : )
én egyszerűen annak örülnék ha én mehetnék az se lenne rossz ha Talma mögött
mindenkinek mások a vágyai
Nem baj de azért egy két fékutra kiváncsi vagyok.
ebből
az derül ki hogy mi földi halandók nem mehetünk csak is talma meg a sulijuk
Itt vam a hirekbe Talma a H-ringen.
Azt nem tudom de azért kiváncsi vagyok Talma köridelyére.
nah várj! de motorozni is lehet? ingyééééééééé?
mert akko rki nem hagyom igaz hogy asszony kifog herélni,
Elvileg otthon leszek ha jösz csörges elötte 31 -én voltam a ringen és helyre raktam az új gumit.
nem tudom még megyek e, vasárnap ha otthon leszel lehet átugranék
Új gumi és H-ring. Talma bemutatot tart hétfön jössz
Ha valaki sokat pályázik annak a lábtartó szem vagy ki van törve vagy nincs a majrécsik meg nem mérvado mert egy gumicseke és késsz.