Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi az annyi?
Itt lehet érdeklődni: 0630/3500585 B.Tibi
Még nincsenek fent, de már megvettem, még le akarom járni teljesen a régit... de ha ilyen szar idő van. Jövő héten szerintem felrakatom.
Akkor már szerintem ha így nyomod akkor vedd le a rendszámot, kicsit taposd meg, legyen az ülés alatt vagy hátizsákban, rakj fel egy törött rendszámtartót és megmondod h most hagytad el és visszamentél érte, megmutatod h hogy néz ki még mindig több esélyed van. De én nem csinálnám az tuti.
uj gumik fent
Minket egy haverral 1 hónapja büntettek meg, pedig teljesen látható a rendszámunk, 2 napja meg ugyanazt a havert megfogta megint a rendőr és közölte vele, hogy vagy visszahajlítja a rendszámát (neki hajlított lemezzel van felfogatva), vagy elveszi a forgalmiját. Mostanában nagyon rámennek a dologra. Ezzel a rendszámmal csak egyszer fog megállítani a rendőr, de az nem lesz egyszerű dolog.
Igen, van rá esélyem, nem is kicsi.
Az elmúlt 20 motoros évemben összesen 3 alkalommal volt szerencsém ellenőrzéshez, ez átlagban 6 évente 1 db. Elvileg van még 4 évem a kövekezőig, ha így számolunk, de valószínűleg jövőre a műszaki vizsgára visszahajlítottan hagyom. Csak nehogy azt szívjam majd meg...
Nagyon meg fogod egyszer szívni.
Teljesen igazad van, mikor megettem, még gyári tartóban volt, de az M0-n állandóan mértek, és egy hirtelen ötlet volt az, ami látszik.
Aztán lustaságból úgymaradt.
Kollegám chopperén a rendszámtáblára gyönyörű bőrszíjak lógnak :), de az nekem tényleg hülyén nézne ki.
Másik ismerősöm zsanérral fogatta fel, menetközben vízszintesre állítja be.
Levenni nem akarom, azé' csak kötelező tartozék...
Ha vannak képeid jó, ötletes megoldásokról, szívesen fogadom mail címemen.
mondjuk kifejezetten jo túrákon szendvics tartónak
de miért nem inkább valami hajlitható rtáblát szerzel be, és igy nem a rendszámodat kéne hajligatni szerintem szebb lenne, vagy tegyél rá valamit, vagy simán ragaszd le
vagy vedd le a francba
Szia!

Küldenél képet róla, hogy hogy is néz ki, ill. hova van rögzítve?
Sajnos kevésbé érzekelem a sebességet mint a traffipax, úgyhogy muszály.... Rendőrrel hál' Istennek nem találkoztam ez elmúlt 2 szezon alatt, de az még mindig olcsóbb lenne, mint egy 300.000-es csekk, ha nem veszel észre egy esztelenül kitett 30-as táblát.
mennyiért adná a haverod milyen fajta
az a hajlított rendszámtábla durva a képeid között
Sziasztok!

2006-os évjáratú fazeremre keresek oldaldobozokat tartóval együtt.
Mivel csak évente 1-2 alkalommal kellene, még jobb lenne oldaltáskatartó.
Ha van esetleg valakinek feleslegessé vált, érdekelne.
Szeva!
Ez az emelési technika, így a kipufogócsonknál fogva, biztosan jó megoldás
Hogy merészeled te kis népművészeti agyagedény
Nem hiszem h jó rá.
ismered azt hogy...őőő...várjál hogy is van...hm....ja megvan
Nem mennyiség,hanem minőség!
Az adatlapodat töltsd ki normálisan, vagy ne irkálj ide!
hmm, ha passzolna FZS600-ra akkor érdekelne, de gyanítom nem megy? egy kérdést megér!
köszi Tamsszcs
megszabadultok tőlem egy kicsit
nah most huzok Szarvasra
Peti ne öregitsd magad.