Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na én ezt mértem, és most mindkét oldalon 600mm. Így a láncfeszesség is jó, és nem zúg a lánc. Akkor Spuri szerint most csak a villa között fut egyenesen a kerék, amiben igazat is adok. De szerintem régen szögre akaszthatták volna a Jappók a Yamaha gyár kulcsát, ha a villában ferdén fut a kerék. De azért holnap madzaggal is rámérek
Holnap nekiállok madzagolni, de nekem az nem szimpatikus mérés.
Peti! Én nem az elsőkerék tengelyébe teszem a kúpokat, hanem a lengővilla tengelyébe, ami a lábtaró környékén van, meg ahol az első lánckerék. Így már fix értéket lehet mérni, igaz ez nem közvetlenül azt méri, hogy az elsőkerékhez hogyan áll a hátsó, de ha már a villa sem áll egyenesen akkor rég rossz.
Ez tuti csak ez a feladat első része, ha a hátsó kerék egyenesen fut a villához képest, vetísd át a hátsó kereket az elsőhöz és mérd ki az egyenes futást!
Ja érdekelhet FZ1N első lámpa, de az még nincs bontott (ne is legyen)
haha, bontott kéne... (moci építéshez)
Nálunk a papír írószerbe, rendeltem katalógusból.
Hi
Ha valaki tud FZ6N eladó első lámpát, lécci küldjön egy mailt
norgee@freemail.hu
Hello! Keresek Fazer 1000-hez első lámpát, plexit, balos tükröt. 2001-2005 évj. Tel 70/520-4856
ahogy láttam Karu a gumira teszi a madzagot , te meg a első kerék tengelyéből kilogo kupra?! ha jol értettem,meg a rjzodat nézve, ott is ugyan az a hiba állhat fent hogy nem tudod a kormányt középre állitani,és nem lesz pontos,,de nálad pontosabb lesz,mért érték,mint ha gumin kivül tennéd
mondjuk ezeknél pontosabb talán nincs is amivel belehetne állitani,
Helló!

Olaj, olajszűrő, légszűrő cserén töröm a fejem. Ti hol szerzitek be ezeket? Yamaha World-nél gondoltam rákédezek, csak nem tudom aranyárban adják-e.
köszi!
és hol kapható ez az anyag?
Szia!

Ez öntapadós tapéta. De kemény felületű, kissé rücskös, még megkarcolni sem lehet, nyom nélkül eltávolítható. Hasonló anyag az autóknál az ajtón a B oszlopon szokott ilyen lenni. Ilyet teszek a tanktáska alá is.
szisztok!
Krisztiánhoz lenne egy kérdésem.
A motorodon láttam, hogy a benzintank mindkét oldalán van egy fekete színű védő "burkolat"...
Az fekete fólia akar lenni, vagy valami 3D-s vastagabb anyag?
Magam is gondolkodom hasonló beszerzésén, de csak fóliákat találtam a neten. Nekem szimpatikusabb lenne valami olyasféle anyagból, mint a tankpadok...
Lehet leejtették mikor nem figyeltél oda. Van ilyen. Mindegy, estére már okosak lesztek, jön majd az én mérési verzióm. Képekkel, adatokkal. és majd elemezgetünk.
Én nem akarok beleszólni a vitátokba. Én így állítottam be, így nem zörög a lánc, szépen középen fut a lánckeréken a lánc, és a motor egyenesfutásával sincs semmi gond.
Csináltam 4db kúpot, amik pontosan passzolnak a tengelyek furataiba. Ezeknek a kúpoknak a csúcstávolságát mérem, és ha egyforma, akkor jól áll a kerék.
Nekem a Karu féle megoldással annyi a gondom, hogy az elsőkereket nemtudod fixen középre állítani, hogy egyenesen álljon, így ahány mérés, annyi féle eredmény lesz.
Akkor most figyelj mi igy szoktunk mérni Krisztiántol tanultam.
Most megmértem hibátlan.
Maradj inkább a vadászatnál
Előttem csomagolták ki a fémkalitkából, de amennyit megmértünk mindben van eltérés!
Törötten vetted a gépet hogy ilyen gáz van vele?
Poénnak nem rossz csak nehogy sírás legyen a vége!
Azzal a szerszámmal hogy mérsz távolságot?
Maradjunk a kőmüves szerszámoknál fektesd le a motort és slagvizmérték
A spárga egyenesebb mint egy zsír alu zártszelvény?
majd ha memérted utánna ejtsünk róla pár szót addig felesleges lehet hogy az egyenesfutásod tuti De az is lehet több cm er eltérés van!
Naná 2.5cm nehogy már ne látszodjon meg mert akkor szarul futna kanyarban is.
Ja, lehet, hogy az eltérés mértéke kijönne a félelemcsík szélességén?