Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mt 01 el csak az elején nehéz lépést tartani, de végre azért a fazer megeteti
akkor meg ott a váltot kéne buzerálni, mert hogy én biztos nem tennék fel 1el nagyab fogaskereket előre, vagy hátra kisebbet,mert akkor 1-5 ig szerintem elégé lerontaná,nem gyorsulna ugy, még lehet többet is enne,
gyári formában el megy, sőt aki turákra meg városba, meg nem igazán hajtja (gyorsulgat,pálya)annak tökéletes is,mondjuk a 6. akat tényleg tehették volna hosszabra ,
Dehogynem stimmel, 120-nál ne 6000-ret forogjon, hanem 5000-ret, így gondoltam.
Úgy ahogy tetszik mondani!
Meg kit zavar 2-3 dl benzin ide oda, ha élvezed a motor erejét.
Én szeretek gyorsítgatni és így 5l /100km.
Van egy MT01 a csapatban, azzal szoktam lépést tartani.
a fogyasztás meg szerintem nem attol nő vagy esetleg csökken hogy kisebb fogaskerék van elől vagy nagyobb hátul, hanem a kezed járásátol
Egy manővert sokkal dinamikusabban tudsz megoldani így, aki nem próbálta sötétben tapogatózik e téren.
Krisz!
Hogy hogy hosszítanád csak nem kihasználod a motor 90-100%-át.
valami nem stimmel az előzőhozzászólásaidhoz képest!
Eladó: FZS 600 Fazer 2002es.gyári,nagyon szép állapotban,extrákkal.
Én meg hosszítanám az áttételét, szerintem rövid nagyon a 6.
egyrészt a pályán még ha nem is 100%át mert hát nem vagyok profi ,de nagy százalékát kielehet használni neki,
másrészt ha alacsonyabb fordulaton vagy akkor könnyebben fog gyorsulni,,,,nem kell visszapakolgatni,
meghát ki hogy használja,de ezeek nekem megérnek 3500 ft ot
De minek kell neki jobban menni? A motor teljesítményét itt nagyon kevesen használéják ki 100%-ban, már ha van ilyen ember.

Bár az Te is lehetsz.
"Én nagyon nem bántam meg a kisebb első fogaskereket, szebben megy, senki nem hiszi, de kevesebbet eszik, 6.ban tovább kiforog. (bár ezt nem soxor lehet kihasználni.) Tudósok azt mondták, jelentősen csalni fog az óra, de még GPS szerint is csak pár százalék. (100--97, 150--146, 200--193)"

"Trebark" -tol idéztem 4-5oldallal ezelőtt
Csak első láckereket változtattam.
Mire is kell emlékeznem?
Ha a gumírozásra az nincs rajta, szerintem nem észrevehető a külömbség mármint zaj terén.
A kilóméter óra többet fog mutatni 120km/h nél 137 mutat, de alap hangon is többet mutat.
16000ft a sebesség és távolságmérő kalibrátor.
Halkan jegyzem meg, az óra így is csal, exponenciálisan. Alacsony sebességnél még csak 4-5 km/h-t, 200-nál már 14-15 km/h-t.
azt tudom h csalni fog az ora, mondjuk ha veszek akkor gyárti veszek, azon lehet rajta van,
de Spuri megmondja nekünk ha emlékszik rá
anniyra azért nem akarom, jo lesz ez igy is,
még annyit hogy hátsó fogaskerék méretét változtattad? vagy csak az elsőt?
most felvetődött olyan hogy az első marad és hátra 2vel nagyobbat, szóval most nem tudom mi legyen, mert az se akarom egyfolytába agaskodjon
Majd csalni fog az órád. meg többet forog majd a motor, többet fogyaszt.........és az utángyártottakon szerintem nincs rajta a keménygumi zajcsillapítás mint a gyárin.
Az van nekem is, de ha igazi nagy durranást akarsz a Power Commandert szereltesd bele.
köszz a segítséget "Spuri" és "Raido"
motoroázisba veszem , a bázism ban nincs,bár szerintem csak bénázott a srác,,,csak leszarta
a Sunstar márkáju fogaskereket mondtak,gondolom neked is ilyen lehet Spuri?
óóó, hát szerinted nekem a képen járt tegnap az eszem? majd ma csinálok, azt este felrakom
képet képet... vigyorgósat motoron ülőset
Jó reggelt!
Jelentem tegnap sikeresen elhoztam a Fazerem!
11002
na azért nem hiszem, hogy 20000-ig így mennénk el... jó reggelt
11001