Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Én emlékszem! Sokat segítettél, nagyon sokat! Ezer köszönet! És minden úgy alakult, ahogy álmomban se gondoltam volna!
Enyém ilyen. Louisos.
Hajós boltokban lehet venni 'vízálló' szivargyújtó aljzatot.
Startlapról elindulva szerintem könnyen találhatók ilyenek.
használd a válasz erre gombot! könyebb visszanézni kinek szánod,,,

én az euromotornál vettem , itt volt a legolcsóbb, a doboz olyan 20 körül, givi meg a kappa ugyan az! egy gyártja, ebbe van egy plakni, ami jo a dobozodhoz, de én ugy jártam hogy vettem egy givi tartot a shoxba, 20rongy kb, még mondták vegyek egy plaknit is mellé 7-8 ezer, gondoltam magamba hülye leszek venni, dobozhoz adtak már egyet,
erre felteszem nagynehezen a tarto konzolt, és azzal szembesültem hogy cselesen a givi ugy találta ki hogy a hüyle parasztnak nehogy már olcso legyen, a dobozban lévő plakni kicsi rá, ezért megkellett vennem a shoxos által mondott plaknit is szoval kivan itt találva minden! rablok,,,
Nekem is ilyen volt tavalyig. Sajnos utángyártott bukógombát évspecifikusan nem kapsz hozzá, bár egyesek szerint jó rá a 2002-ig gyártott. Gyári az horrorár. De én igazából bukócsövet csináltattam rá. Kicsit olcsóbb, de nagyon pepecs munka. Ha van pár forintod pluszban akkor jóval kevesebb munkával megkapod a Luisból és teljesen lefedi a moci sérülékeny részét.
Az olajcserével én sem várom meg a 10-et, pedig ráadásul szintetikusat használok. Mondjuk én egy év alatt sem teszek bele 10 ezret.
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni bban hogy milyen szivargyújtó aljzatot vegyek és honnan.
Van a motoron valami csatlakozó amin ezt be lehet szerelni vagy csak közvetlenül az akkumlátorra kell?
Köszi a segítséget!
Ja-ja, most vettem egy hónapja...
Sirtoma neked is fzs 600-as 2003-as Fazered van?
hmmm
Most olvasgatom a szervizkönyvet, és azt írja, hogy 10ezrenként van szervíz?
Azt hittem 6
Sziasztok Fazeresek ! Krisztián biztos emlékszik rám, de elég rég voltam itt a fórumon. Szóval ismét fézert szeretnék venni, de ezúttal egy ABS-es változatot. Van valakinek tapasztalata róla? Átlagban jókat mondanak az abs-ről, de a motorrevü cikkében a yami abs-ét nagyon lehúzták. Szerintetek? Elég fakezű fékes vagyok. (a kutya szerint)
bocsi... hülye vagyok... Yamaha Hungária válaszolt, hogy érintett a motorom és keressem fel a számomra legmegfelelőbb szervizüket és cserélik... csak a Fehérvári szerviz mondta azt, hogy vigyem a motorom ahova akarom....
mailcímedre ha találok az adatlapon küldöm a Yamahás manusz mailcímét.

nézesd meg mindenképpen a motort, hogy mi a baj konkrétan
Sőt van utasháttámla is, ami egy tömör szivacs és kb. 7000 Ft-ba fáj....
Inkább faragok egyet én magam....
Csak a dobozt + platnit kapod meg.
A tartókonzolt külön kell megvenned, kb. 8000-be fáj.
Raido!
Köszi, megpróbálom, ha a japánok nem válaszolnak. Ez is 2005-ös (pontosat nem tudok, mert olasz) és most vagyok 6500 km körül
hy!
valaki nem tud nekem segíteni, abban hogy most csinálom a jogsit és nemsokára rutin vizsgázok, 1,2,3 kör, tök jól megy meg minden, csak az elmélet nincsen és mivel kategória bővitést csinálok 2 óra van a rutin pályán aminek már vége is van és semmi elmélet nem volt, a papír nincs meg amin rajta volt, plusz 3200ft kéne fizetnem azért hogy elmondja az elméletet.Valaki vlmi linket v valamit nem tud ahol megtudnám tanulni?Thnx előre is!

U.I.:Csak azért ide írtam mert láttam hogy itt most is beszélgettek!sorry
Mennyi volt a doboz, konzollal együtt?

Csak nemtom, hogy csak a doboz, vagy a konzol is jár-e!?
Dunlop sportmax 160/60 zr17 van fent most.
Sztem anyagi okok miatt Conti road attack lesz, az csak 28 a hátsó.
Dunlopba 42 ezer a hátsó sajnos...
nekem azt hiszem 32 literes kappám van, attol kisebbet ne vegyél mert azok nem érnek semmit, ez is kicsi főleg 2személynek 1 doboz,
milyen gumit akarsz venni?
ami most van az milyen sportmax?
Kedvem lenne, csak időm nincs.
Már foglalt ez a hétvégém.
Csá!

Még nem voltam, sztem nem vészes a gond.
De elviszem majd egy láncfeszítésre.
De van még 2ezer a szervizig, gondoltam 2in1
Lassan kell hátsógumma is, kopik a dunlop sportmax!
Kinéztem már bukógombát, és 1 sisakos givi dobozt is! Csak geci sok zsé!
Hétvégén sztem csatlakozunk a motorozz.hu-s túrához!
Nektek nincs kedvetek?
Motorozz.hu
voltál azota szerelőnél? megszüntek a csörgedező hangok? vagy maradt minden a régi
Sziasztok!

Aki tervez valamiféle túrát, mi is szívesen becsatlakoznánk asszonnyal, és haverral!
Pláne, hogy egy jó kis fazer-es gurulás lenne!
Így van Papi?
nah én lépek aludni, mindenkinek jo éjt,