Kevés vagy mint szabolcsba egy kimaradás.
Gondolom nem tudod hogy miről van szó mivel nem voltál katona:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Én meg voltam.
haveromat 30ezer km ernél azzal ilyeszgették hogy kuplung lamellákat kell hamarosan cserélni,,,,
mondjuk nála az volt hogy az első gazdája hát, finoman kifejezve nem kímélte,,,
nekem..is, de nehogy a yamaháéktól vegyétek majd meg a koyo csapágyat yamahás dobozban12 ezer ft-ért, hanem az skf csapágyboltban a koyo csapágyat a koyo-s dobozban 3500-ért. Zsiványok nagyon.
figyu... őket kérdeztem én is és nekem is azt mondták, hogy nem érintett... előtte Yamaha Fehérvár (ami azóta megszűnt) az azt mondta, hogy nem fogják kicserélni gariba, elvittem Kakasdra bevittem, szétszedték, alkatrészt ki, megnézték a számát és mondták, hogy ja érintett, kicserélték és jöttem....
az enyém 2005 márciusi gyártmány, 2005 júniusi forgalombahelyezéssel, ha a tied is akkori akkor benne lesz az... egyébként olvasgattam és tipikusan 11 ezer km körül jön elő a probléma (nekem a dödörészést pont a 10 ezres szervíznél kezdte, de akkor még nem tulajdonítottam neki különösebb jelentősséget... )
a másik apróság meg, hogy nem 1000%, hogy az a probléma... legalábbis arra ne alapozz már, hogy itt a messzeségből nekem ez ugrott be :]
Gondolom nem tudod hogy miről van szó mivel nem voltál katona:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Én meg voltam.
Bocsi.
Szedd össze magad ha nekem akarsz tanácsokat osztogatni madár.
haveromat 30ezer km ernél azzal ilyeszgették hogy kuplung lamellákat kell hamarosan cserélni,,,,
mondjuk nála az volt hogy az első gazdája hát, finoman kifejezve nem kímélte,,,
mint pl a kormány csapágyat emlitetted,,,
az enyém 2005 márciusi gyártmány, 2005 júniusi forgalombahelyezéssel, ha a tied is akkori akkor benne lesz az... egyébként olvasgattam és tipikusan 11 ezer km körül jön elő a probléma (nekem a dödörészést pont a 10 ezres szervíznél kezdte, de akkor még nem tulajdonítottam neki különösebb jelentősséget... )
a másik apróság meg, hogy nem 1000%, hogy az a probléma... legalábbis arra ne alapozz már, hogy itt a messzeségből nekem ez ugrott be :]
úhh bocs eltévesztette, Nóniusz van nem lipicai, beszélek itt hülyeséget