Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

régebben igen, most már nem.
ti régebben motoroztatok együtt , nem?
Kevés vagy mint szabolcsba egy kimaradás.
Gondolom nem tudod hogy miről van szó mivel nem voltál katona:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Én meg voltam.
Minden 5össel kezdődő mellékutat be akarok járni.
Bocsi.
Kormánycsapágy a kupgörgőset javaslom.
Kispályás vagy. Túradoboz, túraülés, de kimozdulni nincs merszed. Jövőhétvégén merre mentek motorozni? A messzi szlovákiába?
a lamella elmegy 10 ezret is és 100 ezret is, ki hogy használja.
Na látod milyen fasza csávo vagyok hogy priviben szégyenitelek.
Szedd össze magad ha nekem akarsz tanácsokat osztogatni madár.
hmm, az egész jo akkor szerintem,

haveromat 30ezer km ernél azzal ilyeszgették hogy kuplung lamellákat kell hamarosan cserélni,,,,
mondjuk nála az volt hogy az első gazdája hát, finoman kifejezve nem kímélte,,,
kormánycsapágy csere és kuplungbowdencsere. Más nem. Meg kétszer gyertyacsere.
60 ezer km alatt milyen hibák jöttek ki ?
mint pl a kormány csapágyat emlitetted,,,
gyári hát, semmi baja.
akkor neked sűrűn jönnek az olaj cserék hogy lehet azt kibirni? gyári üllés van rajta
3hét alat 10ezer km er? asszony ki is nyirna, ha ilyenre vetemednék nem hinném beválalná
jelenleg 60, de három hét múlva remélem 70
most menyni van a gépezetben
Gyönyörű! Vigyázzatok rá. [O04
nem tudom már ponbtosan, de elég hamar. Talán 25 - 30e körül.
hány km-nél jött a csere?
nekem..is, de nehogy a yamaháéktól vegyétek majd meg a koyo csapágyat yamahás dobozban12 ezer ft-ért, hanem az skf csapágyboltban a koyo csapágyat a koyo-s dobozban 3500-ért. Zsiványok nagyon.
ezt miért mondod neked kellett cserélni
Azért nemsokára egy alsó kormánycsapágy cserére is készüljetek fel.
figyu... őket kérdeztem én is és nekem is azt mondták, hogy nem érintett... előtte Yamaha Fehérvár (ami azóta megszűnt) az azt mondta, hogy nem fogják kicserélni gariba, elvittem Kakasdra bevittem, szétszedték, alkatrészt ki, megnézték a számát és mondták, hogy ja érintett, kicserélték és jöttem....

az enyém 2005 márciusi gyártmány, 2005 júniusi forgalombahelyezéssel, ha a tied is akkori akkor benne lesz az... egyébként olvasgattam és tipikusan 11 ezer km körül jön elő a probléma (nekem a dödörészést pont a 10 ezres szervíznél kezdte, de akkor még nem tulajdonítottam neki különösebb jelentősséget... )

a másik apróság meg, hogy nem 1000%, hogy az a probléma... legalábbis arra ne alapozz már, hogy itt a messzeségből nekem ez ugrott be :]
kösz mégegyszer

úhh bocs eltévesztette, Nóniusz van nem lipicai, beszélek itt hülyeséget
Hívj fel Péter és megbeszéljük. 20/951-9158.