Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy gibbonjuve nevű itteni tagról. Egy gyönyörű Z750-et kinzott.
Ja, sztem mindenkinek. Pl. esőben két személlyel csomaggal 8-10 fokban hegyről lefele - az is vicces tud lenni...
kiről van szó?
Már arra nem is emléxem... De ha egy ilyen fékezést fel kell tenni ide, akkor minden motorozásról hozhattam volna vidit (már amikor a hetessel verettem - ez meg mekkelekes lett)
Csak úgy mellékesen tegyük hozzá, hogy a fékezést is elbaszarintotta. Kb. 3m-rel...
Ja, sajna sok szemét felkerül ide. Ez is vett egy jó moccot és büszke rá, hogy a suhogós gatyájában le tudta fékezni 180-ról. Én aszittem egyébként, hogy a modi kapta le a trágár duma miatt. De ezexerint saját maga végzett vele.

Mindegy, az eredeti dumákat iggen bírom, pláne ha úgy lehet lealázni a köcsögöt, hogy az ember nem ereszkedik le a szintjére
Áááh, csak nem bírom az ilyen gósztrájder-imádó-buzikat, akik azt hiszik a motorozás a gázkar tekergetésével egyenértékű... Egyébként leszedte az összes videoját.
A kicsi csermely meg nem foglalt, használd csak bátran.
Bocs, hogy ideböfögök, de a múltkor fossá röhögtem magam a csermelyes beszóláson.... Én is alkalmaznám adott helyzetben, ha szabad
Egy nagyon szűk mintában is mi vagyunk a jobbak. Minél jobban növeled a mintavétel nagyságát, annál jobban eltolódik a statisztika. Persze mi sem vagyunk szentek, de...
Nem. Nekem Egy olyan shoxos van amit már 2 éve nem árulnak, de annak is egy kalap kaki a zippzárja. Egy vargával ki kell cseréltetni, ennyi.
Oké, értem én! Kielégítő válasz! köszi
Teljesen jó leírás. Gyűjtsél még mellé pénzt.
Köszi a választ! Csak olvastam EZT a kabátról, te menniyre értesz ezzel egyet?
Jézusomnak is ilyen van az egyik cibzár huzoját neki egy gémkapocs disziti.
Avizet az övé sem szereti tegnap teszteltük szarrá fagyott benne.
Ja ilyen van, csak nem ennyire piros. A zipzár fogantyú egy kalap szar, mindkét zsebéről letört, jelenleg egy kulcskarika helyettesíti, amely praktikus is egyben. Az alkari zipzár is elromlott, ott egyben a kezemben maradt. A nadrággal nincsen gond, bár most először befolyt a viz a tanknál... :) A protektor szerintem jó, bár még nem használtam. Annyira nem kényelmetlen. Igazából lehet, hogy csak én fogtam ki egy rossz darabot a zipzár miatt, lehet hogy nem, de ha ócsót akarsz és valamennyire kinézőt akkor vételezz egyet. Mostanában nem nézegettem a ruhákat és az árakat.
Patrol! Lenne hozzád egy kérdésem: neked ilyen kabátod van (Shox Mondial)? A feltöltött képeidről gondolom. Ilyet akarok venni, de előbb jólenne pár vélemény. Ha nem nyert, akkor tárgytalan .
123456789öüóqwertzuiopőúasdfghjkléáíyxcvbnm,.-ű~ˇ^
Túrakiírásról te csak egy szót se szólj...
127 gombos... Mire azt begombolod.... Bocccccs.
Az milyen túra a klaviatúra?
Ird ki.
A képből nem derül ki egyértelműen ki van a rács mögött
A klaviatúrán ( billentyűzeten) az M betűtől jobbra van a kérdőjel gomb. De az nem csak kérdőjel, hanem a vessző gomb is, ha ezt a gombot gyakrabban használnád, akkor helyesebben, a magyar nyelv helyesírási szabályaihoz jobban igazodva fejthetnéd ki a véleményeidet.

Te Láma
Döngetés... összekenés... elfáradás... szerinted?
Mit kentél össze ? Tele volt bogarakkal a plekód legalább az eső lemosta