Már arra nem is emléxem... De ha egy ilyen fékezést fel kell tenni ide, akkor minden motorozásról hozhattam volna vidit (már amikor a hetessel verettem - ez meg mekkelekes lett)
Ja, sajna sok szemét felkerül ide. Ez is vett egy jó moccot és büszke rá, hogy a suhogós gatyájában le tudta fékezni 180-ról. Én aszittem egyébként, hogy a modi kapta le a trágár duma miatt. De ezexerint saját maga végzett vele.
Mindegy, az eredeti dumákat iggen bírom, pláne ha úgy lehet lealázni a köcsögöt, hogy az ember nem ereszkedik le a szintjére
Áááh, csak nem bírom az ilyen gósztrájder-imádó-buzikat, akik azt hiszik a motorozás a gázkar tekergetésével egyenértékű... Egyébként leszedte az összes videoját.
A kicsi csermely meg nem foglalt, használd csak bátran.
Egy nagyon szűk mintában is mi vagyunk a jobbak. Minél jobban növeled a mintavétel nagyságát, annál jobban eltolódik a statisztika. Persze mi sem vagyunk szentek, de...
Ja ilyen van, csak nem ennyire piros. A zipzár fogantyú egy kalap szar, mindkét zsebéről letört, jelenleg egy kulcskarika helyettesíti, amely praktikus is egyben. Az alkari zipzár is elromlott, ott egyben a kezemben maradt. A nadrággal nincsen gond, bár most először befolyt a viz a tanknál... :) A protektor szerintem jó, bár még nem használtam. Annyira nem kényelmetlen. Igazából lehet, hogy csak én fogtam ki egy rossz darabot a zipzár miatt, lehet hogy nem, de ha ócsót akarsz és valamennyire kinézőt akkor vételezz egyet. Mostanában nem nézegettem a ruhákat és az árakat.
Patrol! Lenne hozzád egy kérdésem: neked ilyen kabátod van (Shox Mondial)? A feltöltött képeidről gondolom. Ilyet akarok venni, de előbb jólenne pár vélemény. Ha nem nyert, akkor tárgytalan .
A klaviatúrán ( billentyűzeten) az M betűtől jobbra van a kérdőjel gomb. De az nem csak kérdőjel, hanem a vessző gomb is, ha ezt a gombot gyakrabban használnád, akkor helyesebben, a magyar nyelv helyesírási szabályaihoz jobban igazodva fejthetnéd ki a véleményeidet.
Mindegy, az eredeti dumákat iggen bírom, pláne ha úgy lehet lealázni a köcsögöt, hogy az ember nem ereszkedik le a szintjére
A kicsi csermely meg nem foglalt, használd csak bátran.
Avizet az övé sem szereti tegnap teszteltük szarrá fagyott benne.
Ird ki.
Te Láma