Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motort döngettem egész nap, estére el is fáradtam, nedves lett, esett az eső. Sikerült jól összekennem, még le se mostam.
én vágom a reklámot... szép kanyar lehetett amúgy... pár kiló olyan csoki után meg aztán feledtébb szórakoztató is

Krisztián: drágult a benga... 1.45 körül van már olcsóbb helyeken is... ha tankolsz akkor Shell kutakat preferáld mert azok olcsóbbak mint Neste, Teboil meg a többi kút.
Ez egy reklámban van, hogy tudom miről beszélsz... dehogy tudja... valami megfázós reklám a buszmegállóban. Na mindegy, szar vicc volt, a lényeg hogy tudom milyen érzés döntögetés nélkül.
Micsoda?
"Tudom miről beszélsz..."
Sajnos senki. .
Ki lett megdöngetve?
Előtte ettünk, sokkal jobban ment a döngetés.
Ilyet kell enni szerpentinezés előtt vagy után?
Egy pár fotó akit esetleg érdekel
http://picasaweb.google.com/fa...
sziasztok
holnapi naptól-legalábbis remélem-én is büszke fazer tulaj leszek.a motor nem új,de az s2-2007.03 kiadás,25000 kilométerrel.igazából eddigi tapasztalatom kimerül a régi "csodákban"-amik persze nem rosszak-úgyhogy arról szeretnék kérdezni mi az amire ennél a motornál figyelnem kell:szervíz,motor kímélés stb.biztosan sok dolog új lessz és örülnék ha segítenétek .előre is köszönök mindent
xtremist1000! Tudnál nekem segíteni ebben?
Szevasztok!
Segítsetek már nekem hogy miaz fz6s-nek a gyári Co beálításai.CO1? CO2?
Lehet hogy véletlen elnyomtam.
mostani beállítás CO1 -4 CO2 Pedig 5
Hali
Azért nézd meg jobban mert menetragasztóval volt betekerve.
Ha javasolhatom mielőtt betekered a csavart, előtte menetfúróval szaladj át rajta.
Semmi gond. Egyszerűen csak kitekeredett.
ah.... akó mind1... neked sem jobb mondjuk nekem jövő hétvégéig esélyem nincs a drágaságon ülni... de van ingyen Fazer csoki
szabit...
hát... ha a motoron ülve ügyelnél.... telefont viszel magaddal, hátizsákba noti, telefon... aztán gyi Te gyi na jó csak dumálok... Te bizti kapsz ügyeleti pénzt is nem a mosolyukért dolgozol
Ügyeltem itthon.
Motul vagy Castrol
Te nem motorozol? Ne is mondjad inkább... a guta megüt, hogy olyan messze van a vas
vázszám alapján tudják elméletileg, de enyémet is úgy cserélték, hogy bevittem szétkapta a manusz és megnézték konkrétan az alkatrész számát is... nem érdemes vele addig bibelődni amíg nem jön elő... nem egyik pillanatról lesz vele gond... elkezd kicsit ledadogni majd a fordulatod alapjáraton 1200-ről olyan 960-ra... észre fogod venni...
Tegnap megtapasztaltam milyen érzés este, szakadó esőben az aquaplanning. Nem ajánlom senkinek...
Üdv Raido!

Köszi az előzetes bizalmat.
Honnan lehet tudni, hogy cserés a TPS? Vagy ezt automatikusan, ha a tulaj kéri, cserélik?
Amúgy megnéztem, és 2 év garancia, 3 év szavatosság jár a motorra.
Az enyém gyönyörű, top állapot, óriási mázlim volt vele.

Robi